Zobacz pełną wersję : ŁUSKI***SCALES
sensibileanima
29-08-2012, 10:04
nowy wzór u Nati
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/402900_504713276219460_653112382_n.jpg
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/217901_504713309552790_1509057844_n.jpg
sensibileanima
29-08-2012, 10:07
czekam.....:)
już ;)
Nieeeeee, no... :omg::duh:
Beznadzieja! :thumbs down:
Kolor, wzór - wszystko!
Pavo przy tym to mistrzostwo świata, "Łuski" (bosz, co za nazwa!!!:shock:) będą pokutować w sklepie tak samo, jak pomarańczowe Marble...:sick:
też mi przypomina marble i nie wróżę powodzenia
ale na pavo dzisiaj czekam :lol:
jak łupież hehe:)
i z nazwy i z wyglądu;)
ślimaczuś
29-08-2012, 11:12
A ja jakoś zdania nie mam, bo czesto to co "dziwne" mnie w swej "dziwności" pociaga.
Przy tym kolorze, to bardziej adekwatną nazwą byłaby "łuszczyca":mrgreen:
paskudne.... bleee
w takim morskim czy petrolowym kolorze to by może i fajne było :)
jak łupież hehe:)
i z nazwy i z wyglądu;)
:lool:
:shock: i uciekła z słuszny wrzaskiem...
A Pavo się nie podobało :ninja:
Oj... Nie uczą się na błędach, ta chusta leżała chyba bardzo blisko Marble i zaraziła się od niego :ninja:
Celebrianna
29-08-2012, 12:04
Wzór nie jest taki straszny, ale ponieważ zapodali go w takim mało lubianym kolorze, to całościowo wygląda nie najlepiej. Gdyby pojawiła się w błękitach, albo oliwkowym kolorze to spodobałaby się bardziej. Niespecjalna premiera z tym kolorem.
No i nazwa też mało zachęcająca - jakby się nazywała, no nie wiem... "Żar Kairu" :D albo "Florenckie Złoto" albo "Jesienny Park" :lol: :whistle: a na dodatek puścili je w jedwabiu, to już byłaby kolejeczka chętnych.
Myślę, że w innych kolorach będzie nawet fajna.
:shock: i uciekła z słuszny wrzaskiem...
:omg: i pobiegła w te pędy za nią ......
Wzór nie jest taki straszny, ale ponieważ zapodali go w takim mało lubianym kolorze, to całościowo wygląda nie najlepiej. Gdyby pojawiła się w błękitach, albo oliwkowym kolorze to spodobałaby się bardziej. Niespecjalna premiera z tym kolorem.
No i nazwa też mało zachęcająca - jakby się nazywała, no nie wiem... "Żar Kairu" :D albo "Florenckie Złoto" albo "Jesienny Park" :lol: :whistle: a na dodatek puścili je w jedwabiu, to już byłaby kolejeczka chętnych.
Dobrze mówi! Chustę jej! Tylko jakąś ładniejszą ;-)
albo ciemieniucha ;)
Hehe, kurs z marketingu u Celebrianny mogliby zaliczyć, bo widać, że się wypalili deczko:roll:
Żar Kairu...8))
a ja Wam powiem,że to to nie będzie wcale takie złe
fakt,kolor nie najtrafniej dobrany ale wzór się obroni,zdjęcia Nati też nigdy nie oddawały uroku chust
a że podjeżdża trochę oszowo zarówno pavo jak i to,to obstawiam,że zniknie w minutę ;)
:thumbs up:
a ogólnie bez komentarza
ŁUPIEŻ/POMARAŃCZ :omg: to przeczytałam po wejściu na FB
z mniejszej odległości i bez wiercącego się dziecia na kolanach już ŁUSKI BEŻ/POMARAŃCZ
Coś niezbyt trafnie dobrali nazwę do wzoru...
greeneddie
29-08-2012, 19:21
Zupełnie mi się nie podoba, ale pewnie w innym kolorze będzie super :rolleye:
nie mój wzor, nie mój kolor ... portfel odpoczywa :)
Myślę, że w innych kolorach będzie nawet fajna.
Też myślę, że wzór nie jest zły, ale tego koloru nie uratowałaby nawet nazwa, bo on nie wygląda ani jak żar, ani jak złoto. Mam nieodparte skojarzenie z zasłonami, które u mnie w domu kiedyś wisiały (takie smętno-peerelowskie).
kolor piękny ale nie w tym wzorze. Wzór ciekawy ale nie w tym kolorze:roll: do tych lusek turkusy, szaroście. Niech będzie rybka, ale nie złota..
i ludzie beda w tym dzieci nosic. :duh: