Zobacz pełną wersję : Indio Hibiscus i Indio Tulpe
Nowe limitowane bawełny na stronie didka
Jak było to przepraszam niedoczytałam.
ufff dobrze ze nie moje kolory :P
Fajnie, że to w końcu prawdziwe KOLOROWE Indio, nie takie z jedną kolorową nitką.
http://www.didymos.de/english/index.php ... d%20slings (http://www.didymos.de/english/index.php?s=specials&t=limited%20slings)
z angielskiej ale są
i jest jeszcze Indio vermilion-natural a euro cudownie drogie :omg:
to akurat było cały czas chyba. to jest cynober z wełną tylko z angielską nazwą :D
to akurat było cały czas chyba. to jest cynober z wełną tylko z angielską nazwą :D
jasne, ze tak :hide:
Gdyby tulip był w wersji z lnem nie wachałabym się ani chwili
Śliczny kolor :love:
czemu hibiskus jest bez domieszki :cry:
picikola
04-02-2009, 18:34
Może idzie ku nowemu-lepszemu.
Fajnie, że to w końcu prawdziwe KOLOROWE Indio, nie takie z jedną kolorową nitką.
Sliczny tulipan... szkoda, ze nie mam malej dzidzi do tej chusty...
Biedronka
04-02-2009, 18:37
:szok:
jesteście &^R%&^#@^@
nie napisze jakie :hide:
takie kolorki jak Hibuscus mam w dopiero co farbowanym nino :lol:
a za Tulip bym sie pokroić dała ....ale tylko za lniane :love: :love:
przepiekny tulipanek...tylko nieco lnu mu brakuje :roll: :lol:
o to samo pytam :cry:
len nie len, by były moje jakby euro choć o 30 groszy spadło :evil:
anialodz
04-02-2009, 20:29
tulip jest piekny...
a mnie nie ruszają.
Na szczęście :applause:
tulip - piekny jest :) ... i tez tak mysle czy kupic czy czekac na wiosenne edycje z lnem??? ... tulip bylby piekniejszy z lnem oczywiscie tez :)
Mi też się tulipan podoba, no ale lnu tu brak, czy innej domieszki, szkoda..
za hibiskusa dam sie pociać. cudo!!!
picikola
05-02-2009, 10:28
A w ajkich cenach są limitowane lny? Tak jak silki czy raczej jak bawełna?
bliżej bawełny :)
picikola
05-02-2009, 22:47
ufff :D
greeneddie
06-02-2009, 12:34
bliżej bawełny :)
To super. Nie pozostaje nic innego jak czekać.
Tulpe piękny :P
serafinka
06-02-2009, 12:47
tyle czekałam na coś takiego jak hibiskus!!!!! a czy u nas juz można go kupić?????
o to samo pytam :cry:
dołączam do zadziwionych :mad:
oczywiście, że z lnem powinien być , kto robi takie chusty bez domieszek :duh:
Biedronka
06-02-2009, 17:48
tyle czekałam na coś takiego jak hibiskus!!!!! a czy u nas juz można go kupić?????
jasne
zamówić u Petisu :wink:
serafinka
06-02-2009, 18:08
niby jasne ja nie pomyślałam
anialodz
06-02-2009, 18:40
dobrze ze bez domieszek bo i tak nie mam kasy..
czemu od wczoraj (przynajmniej ja tak sprawdzałam) nie ma nowych chust na stronie didymosa?, tzn ani hibiskus ani tulip się nie pokazują.....
czemu od wczoraj (przynajmniej ja tak sprawdzałam) nie ma nowych chust na stronie didymosa?, tzn ani hibiskus ani tulip się nie pokazują.....
Zostały wykupione :wink:
no jak to? :)chyba hibiskus mial być dopiero od 13 lutego w sprzedaży?? tak mi się wydawało... ja chcę hibiskusa!!!!petisu gadaj tu szybko, czy wszystko wykupilas do sklepu...
picikola
11-02-2009, 11:19
znalazłam fotkę tulpe:
http://cgi.ebay.de/Didymos-Baby-Tragetuch-Indio-Tulpe-Groesse-6_W0QQitemZ120375467759QQcmdZViewItemQQptZDE_Baby_ Kind_Unterwegs_Babytragen?hash=item120375467759&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1683%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C 240%3A1318
e tam, ja chcę hibiskusa na żywo:lol: :lol: :lol:
Czekam na fakturę, żeby sie dowiedziec. :) Ale poprosiłam, żeby przed fakturą dali znac czy czegoś bedzie brakowac i siedzą cicho. :)
Ja też chcę hibiskusa, mam parę euro na koncie i chciałam zrobić zamówienie, ale tak sobie myślałam, że nie ma co się śpieszyć, jak jeszcze nie ma w sprzedaży.
No i właśnie JUŻ nie ma. buuu :cry:
petisu, jakbyś wiedziala coś 9,8,7,6,5,4,3,2,1 dni until wakacje (bo przecież nie będziemy ci truć głowy na wakacjach), to daj znać. i miej w pamięci małą sówkę i jej miłość do Twojego sklepu:):):):):)
Mysle, ze moje zachcianki chustowe zostaly prawie oficjalnie spelnione - dostalam i jedna i druga:D czuje sie kompletna:lol:
Mysle, ze moje zachcianki chustowe zostaly prawie oficjalnie spelnione - dostalam i jedna i druga:D czuje sie kompletna:lol:
sunvill, zdjęcia prosim :mrgreen:
Na razie zrobilam tylko dwa i poszlam spac:lol: jestem wykonczona po wczorajszym lazikowaniu z tsumiko i dzieciakami ;) ale cykne na pewno :) dzis bowiem ku mojej radosc najpierw kurier dostarczyl Tulip a godzine pozniej listonosz przyniosl Hibiscus - zatkalo mnie. To chyba najpiekniesza chusta jaka w lapkach trzymalam:omg: