PDA

Zobacz pełną wersję : Miałam sen - czy to już szaleństwo?

blueann
22-08-2012, 22:45
Śniło mi się ostatnio, że mój mąż musi uciekać i się ukryć gdzieś na końcu świata, a ja miałam jechać razem z nim. Skąd taki sen? Nie wiem, może za dużo filmów sensacyjnych oglądam. W każdym razie, wyobraźcie sobie - jak się dowiedziałam o tej planowanej ucieczce, to pierwszą moją myślą w tym śnie było, że wszystkie nasze chusty to kolorowe pasiaki i za bardzo rzucają się w oczy, a do celów potajemnej ucieczki bardziej przydałoby się coś ciemnego, dyskretnego... nie ma rady, trzeba nową chustę kupić! :lol: No i resztę snu poświęciłam na planowanie chustowych zakupów. :lool:

livada
22-08-2012, 22:58
A widzisz, to był sen proroczy! I co postanowiłaś kupić w związku z tym? ;-)

modrooczka
22-08-2012, 23:03
To niezłe. Mnie się śniło że po Afryce Nati wypuściło chustę Ameryka i była ona w indiańskie wigwamy. Bardzo ładna, postanowiłam że kupie mimo, że już prawie nie noszę i się obudziłam :cry:

IwonaKM
22-08-2012, 23:05
:lol:

blueann
22-08-2012, 23:13
A widzisz, to był sen proroczy! I co postanowiłaś kupić w związku z tym? ;-)

W związku z tym to nic; dzisiaj przyszła do mnie Didymos Iris, a więc następny pasiak w intensywnych kolorach. :D
A weź, jaki tam proroczy! Zamierzam mieć do chust praktyczne podejście i w żadne kolekcjonowanie stosiku się nie dam wrobić. Tylko ta Iris to TAKA piękna i na TAKĄ okazję trafiłam, ale już nigdy więcej nic! :oops:

modrooczka
22-08-2012, 23:18
W związku z tym to nic; dzisiaj przyszła do mnie Didymos Iris, a więc następny pasiak w intensywnych kolorach. :D
A weź, jaki tam proroczy! Zamierzam mieć do chust praktyczne podejście i w żadne kolekcjonowanie stosiku się nie dam wrobić. Tylko ta Iris to TAKA piękna i na TAKĄ okazję trafiłam, ale już nigdy więcej nic! :oops:

Już wile razy to słyszałam na tym forum :lool:

guzik
22-08-2012, 23:42
Tylko ta Iris to TAKA piękna i na TAKĄ okazję trafiłam, ale już nigdy więcej nic! :oops:

;)
zaczyna się i u Ciebie

chustouzależnienie:lool:

alifi
22-08-2012, 23:51
Piękny sen! Sensacyjna fabuła + dobrze zaplanowana chustowa akcja :thumbs up:

Ja kiedyś śniłam siebie w roli wojowniczki, która chustą wojowała. Wiecie, jak te piękne Azjatki z filmów typu "Przyczajony tygrys...", które tak zabójczo wywijają rękawami kimon oraz pasami obi. I ja też tak we śnie wywijałam. Chustą :rolleye:

blueann
22-08-2012, 23:59
Już wile razy to słyszałam na tym forum :lool:

;)
zaczyna się i u Ciebie

chustouzależnienie:lool:

Wiem, że się zaczyna, ale nie mogę w chusty wpakować za dużo pieniędzy, bo mieszkania w Krakowie drogie są. :D Bo zostanę ze stosikiem chust, ale mieszkać będę w kartonie. :ninja: I ta myśl działa na mnie trzeźwiąco.

Dziewczyny, bardzo mi się podobają te wasze chustami zainspirowane sny. :lol:

alifi
23-08-2012, 00:01
Wiem, że się zaczyna, ale nie mogę w chusty wpakować za dużo pieniędzy, bo mieszkania w Krakowie drogie są. :D Bo zostanę ze stosikiem chust, ale mieszkać będę w kartonie. :ninja:

Ja tam mogę mieszkać w kartonie. Byle po Didymosie ;):lol:

lampka
23-08-2012, 00:02
Blueann - uśmiałam się :lool:

blueann
23-08-2012, 00:04

:lool:

annya
23-08-2012, 00:07

Padłam i ryczę ze śmiechu.

kerna
23-08-2012, 00:16
Gorzej jak po Didymosie znajdziesz nowy cel a biedny karton będzie czekał i czekał:whistle:
blueann no genialny sen:D Cena mieszkania Cie otrzeźwia? Zobaczysz, jeszcze troszkę to znajdziesz sposób na wykupienie kolejnej chusty. Będziesz wtedy śnić 'jak to potajemnie zrobić żeby mieć i mieszkać':rolleye:

livada
23-08-2012, 08:56
Wiem, że się zaczyna, ale nie mogę w chusty wpakować za dużo pieniędzy, bo mieszkania w Krakowie drogie są. :D Bo zostanę ze stosikiem chust, ale mieszkać będę w kartonie. :ninja: I ta myśl działa na mnie trzeźwiąco.

Potraktuj to jako inwestycję :mrgreen:

sheep
23-08-2012, 10:38

lubię to!
co tam lubię - uwielbiam :lool:
oscha jest słaba, bo nawet pudeł nie dają

blueann
23-08-2012, 20:23
Gorzej jak po Didymosie znajdziesz nowy cel a biedny karton będzie czekał i czekał:whistle:
blueann no genialny sen:D Cena mieszkania Cie otrzeźwia? Zobaczysz, jeszcze troszkę to znajdziesz sposób na wykupienie kolejnej chusty. Będziesz wtedy śnić 'jak to potajemnie zrobić żeby mieć i mieszkać':rolleye:

Potraktuj to jako inwestycję :mrgreen:

Jejku, dziewczyny, wy sobie żartujecie, a to poważna sprawa.
Nie kupuję już chust, tak?

No.

W każdym razie nie w tym tygodniu.

livada
23-08-2012, 20:57
Nie kupuję już chust, tak?

No.

W każdym razie nie w tym tygodniu.

:lool:
Tak trzymać, Siostro :thumbs up: