Zobacz pełną wersję : A ja widzę same chusty i mt nad morzem :-)
Jestem na polu namiotowym w Stilo. Z racji odległości od morza. Mało ludzi tu we wsi i na plaży.... W Stilo, Klulach, na wydmach w parku narodowym (Słowińskim) widziałam w sumie 5 chust wiazanych, dwie kolkowe, jedna biodrowa siateczkowa która miała kłamie na ramieniu(ała.. Ale pozycja dziecka bardzo ok) i mtaja. Jakies nosidla stelazowe turystyczne ze starszymi dziećmi i ZERO wisiadeł :-)
Kocia_mama
14-08-2012, 10:25
:thumbs up:
Ja jade w niedziele, tez bede kontrolowac stan nadmorskiego nosicielstwa :-)
Ja przez tydzień w Jastarni widziałam dziesiątki wypasionych wózków, kilka wisiadeł i tylko jedną chustę kółkową :-?
paskowka
14-08-2012, 19:36
Ja przez tydzień w Jastarni widziałam dziesiątki wypasionych wózków, kilka wisiadeł i tylko jedną chustę kółkową :-?
To tak jak ja, własnie w niedzielę wrócilismy, bylismy w Ostrowie koło Karwi i...tylko trzy "akceptowalne" nosidła - Bondek i 2xTula. Jeden elastyk uwiazany że pożal sie boże i kupe wisiadel oraz jedno na stelaży:( buuuuu a w zeszlym roku parę szmatek widziałam
Myśmy byli w Dębkach, Karwii, Jastrzębiej Górze,Helu i w paru innych miejscach. Masa wózków, kilka wisiadeł, dwa ergonomiki i ani jednej chusty. Dopiero w Kościeżynie na "Festiwalu Chleba" widziałam mamę z maluchem na plecach, chyba w Girasolu.
Paulina J.
16-08-2012, 23:22
W Świnoujściu królowała Manduca - 4 (albo 3 sztuki, bo jednych rodziców spotkałam dwa razy:)). Naliczyłam całą jedną chustę. Niestety też jedno wisiadło w dodatku przodem do świata :(
jestem prawie od trzech tygodni nad morzem plącze sie intensywnie od Sopotu do Krynicy Morskiej przez Jantar , Stegne , Sztutowo. I widziałam dwa wisiadła ,żadnej chusty , i dwa nosidła na stelażu.
hehe bo te znad morza pojechały w góry ;)
a serio to byłam 3 dni z rzędu w Dębkach i też nic
mam blisko jak coś możemy po tej fajnej plaży pospacerować :D
Jak po plaży popylam, to nigdy nie widziałam chusty. Raz nosidło, ale jakieś mi nieznane, w pasie dociągane po bokach. I tyle.
panthera
22-08-2012, 20:34
właśnie wróciłam z Białogóry widziałam kilka chust i jedno MT, żadnego wisiadła, jedno nosidło stelażowe, mnóstwo przyczepek rowerowych w wersji przerobionej na wózek (i zwykle dwójka w środku) wózków też było sporo. a i dużo rowerków biegowych.
a ja w tym roku to juz tylko torbę z chusty nosze... :(
Nd morzem widziałam jedną chustę.
Nawet zagadnęłam mamę, a ona się tylko uśmiechnęła. Dlaczego? Bo nie nie rozumiała-Niemka.
Nad morzem otwartym ;) tylko jedno wisiadlo mi we Władku w oko wpadlo, a tak nic
Jesteśmy w Dąbkach i jak dotąd żadnej chusty...dużo, dużo wózków...
w zeszły weekend w Krynicy oprócz Zbysia w dudusiu widzieliśmy psa w wisiadle i to do tego przodem ;))
Wychodzi na to,że wszystkie się rozmijamy ;-)
Ja wróciłam z Piasek. Widziałam dwie mamy z chustami. Jedna z dzieciem na plecach, druga z przodu (ale jak na moją bardzo małą wiedzę to fatalnie zawiązana).
My niestety tachaliśmy wózek na plaże, ale krótkie spacerki odbywaliśmy w chuście w ramach przyzwyczajania małego.
My za godzinę ruszamy do Sarbinowa , czeka nas dłuuuga podróż ;) Można nas będzie wypatrywać :mrgreen:
a my dziś wyjeżdżamy nad morze - podniesiemy ilość chustujących:P
Jesteśmy w Dąbkach i jak dotąd żadnej chusty...dużo, dużo wózków...
he he he wczoraj chyba spacerowałyśmy koło siebie
i jeszcze storczyka widziałam na plaży
więc było nas trzy
ale ja przeszłam z córkami prawie caaaaałe dąbki plażą
a my dziś wyjeżdżamy nad morze - podniesiemy ilość chustujących:P
kochana ciepłe ciuchy weźcie:-(
Dużo ciuchow przeciwdeszczowych - my dowieźliśmy drugą porcję :(
a zobaczycie, że my przyjedziemy i będzie piknie i bezdeszczowo:mrgreen: tego się trzymam;)
a zobaczycie, że my przyjedziemy i będzie piknie i bezdeszczowo:mrgreen: tego się trzymam;)
lecę pranie robic!!!
:)
lecę pranie robic!!!
:)
hihi nie można tracić nadziei;)
to mam nadzieje, ze przyjedziesz w nasze okolice. bo zimno sie zrobilo!
ja widzialam w Stegnie jedna chuste na miesce i jedno wisiadlo na plazy
przez tydzień nad morzem widziałammnóstwo widsiadeł i tylko dwie chusty w fokarium na hgelu i w jastarni na stacji. choc sama statystyk nie podniosłam bo moje dziecko antynoszeniowe jest odkąd umie chodzić.
to mam nadzieje, ze przyjedziesz w nasze okolice. bo zimno sie zrobilo!
ja widzialam w Stegnie jedna chuste na miesce i jedno wisiadlo na plazy
Ja się tam plątałam z Frankiem, a jaka to była chusta?
jakas jasno niebieska, elastyk chyba. ja mialam kolkowa blue wande
jakas jasno niebieska, elastyk chyba. ja mialam kolkowa blue wande
Nie to na pewno, nie ja Franek waży z 14kg. Z niebieskości nosiłam w Rybkach karaibskich, ale to turkus. I w plecaczku zazwyczaj.
calineczka
04-09-2012, 21:33
jestem w Dębkach :-)
bez chusty-za to z manducą
widziałam duużo wisiadeł, nosidło ze stależem i manduce-ale nie zagadałam, bo z samochodu dojrzałam :-)
co Was tyle do tych Dębek jeździ i się nie chwali, że tu tak fajnie?!?!
zostaję tu do soboty-jak cuś;)
ps. jutro najprawdopodobniej bede w Łebie "na wydmach"
jutro najprawdopodobniej bede w Łebie "na wydmach"
ja się zakochałam w wydmach, tamtejszej plaży i morzu. Tylko te ceny :omg: