PDA

Zobacz pełną wersję : Ahoj!

ames
13-08-2012, 03:57
Hej!

Jestem mamą niespełna półrocznego Suslika Franka, niezmordowanym wędrownikiem z kompanią czworonożnych futrzastych łapek,właścicielką kota,żoną swojego męża,a w tym wszystkim trochę roztrzepaną osobą :hello:

Jeszcze przed zajściem w ciążę wiedziałam,że będę chciała nosić mojego szkraba w chuście jak i pieluchować wielorazowo(ależ to wszystko działało napędzająco!). I tak też się udało niemalże od urodzenia z chustą,a z pieluszkami niecały miesiąc później z racji tego,że mój synek urodził się miesiąc wcześniej i jego pupka była dość mała(3kg). Teraz z kolei jest z niego cycoholik postury Małego Buddy:ninja:

Forum przeglądałam nie będąc zarejestrowana,a trafiłam tu szperając w googlach. Ostatnio łapię się na tym,że pożeram oczami i wyobraźnią chusty-chciałabym mieć ich więcej!!!aaaa!!!To naprawdę uzależnia:rolleyes: Moja obecna (Storchenwiege Inka) bardzo dobrze się sprawuje lecz jest dość długa,co zaczyna mi już przeszkadzać w innych wiązaniach niż kieszonka. Za to dla mojego męża idealna. Marzeniem chustowym jest limitowany Girasol Symphuo...:heart:...ale wygląda na to,że niestety już niedostępny:thumbs down:

Późną porą się witam,ponieważ właśnie majstrują swoją pierwszą handmade'ową chustę kółkową:high:Nie wiem czy materiał się sprawdzi (babciny cienki len),ale spróbujemy8))

Pozdrawiam:hey:

annya
13-08-2012, 08:27
Rzeczywiście jesteś nieco zakręcona :lol:. Wniosek nasuwa się sam-idealnie tutaj pasujesz :thumbs up:.
A we Wrocku masz super fajną i mocną ekipę!

Amparo
13-08-2012, 08:35
Witaj :hey:
Będziesz tu pasowała :D :D :D

magnus
13-08-2012, 09:37
Witaj :)
Tak mi się coś wydaje, że jesteś mega pozytywną osóbką :) Witamy tym bardziej serdecznie :)

anoli85
13-08-2012, 16:44
Witaj :)

ames
13-08-2012, 18:42
Dzięki dziewczyny za super miłe powitanie:razz:

A we Wrocku masz super fajną i mocną ekipę!
No to pewnie wpadnę po uszy jak zacznę gdzieś spotykać,choć nie powiem coraz więcej chusto mam widuję:cool:a jak do sklepu z chustami wpadam(nie po chusty) to oczy się świecą i ręce świerzbią,że szok.

Z tym zakręceniem to zapewne jak większość z was na forum:rolleye::high:suuper
:slingbaby:

gosia z badylem
17-08-2012, 11:14
hej ames:D
Ile tu dolnośląskich wegetarian ostatnio :mrgreen::D