Zobacz pełną wersję : Witam :o)
Na forum trafiłam jakiś czas temu ale się przyglądałam. Zainteresował mnie temat pieluszek wielorazowych i stwierdzam że bardzo dużo się tu nauczyłam. Córeczka miała 1,5 roku jak zakupiłam jej pieluszki wielo - ale na to nigdy nie jest za późno :) Oj pieluszki bardzo wciągają:) nawet sama zaczęłam je dla niej szyć a nigdy wcześniej niczego nie uszyłam:P
Hej,witaj serdecznie,pocieszylas mnie stwierdzeniem ze na pieluszki wielo nigdy nie jest za pozno.moj syn ma 13 miesiecy i dopiero teraz mysle o ich uzywaniu.ale i tak mam nadzieje ze w miare szybko przerzucimy sie na nocnik:-)
Hej,witaj serdecznie,pocieszylas mnie stwierdzeniem ze na pieluszki wielo nigdy nie jest za pozno.moj syn ma 13 miesiecy i dopiero teraz mysle o ich uzywaniu.ale i tak mam nadzieje ze w miare szybko przerzucimy sie na nocnik:-)
Pocieszę Cię jeszcze bardziej :) moja córcia dopiero w tych pieluszkach zaczęła zauważać że ma mokro i jak zrobi siusiu to od razu woła że ma mokro a na nocnik narazie za żadne skarby nie chce zrobić siusiu. Poczekam cierpliwie :)
Pewnie,ze tak,wszystko wymaga czasu:-)z moim synem to jest tak ciezko jest mu wogole usiedziec na nocniku, czasem zrobi siku, ale musi miec naprawde ciekawe rzeczy wokol siebie:-)