Zobacz pełną wersję : Warszawa, plac zabaw Moczydełko wczoraj 04.08
Mamo dwójki dzieci, z maluszkiem na plecach w pięknej Annie, co na Was zerkałam wczoraj 4.08 na placu zabaw w parku Moczydełko na Kabatach, jesteś może tu? :)
Kocia_mama
09-08-2012, 00:43
to nie bylam ja, ale KOCHAM MOCZYDEŁKO!
...musialam, sorry:-)
to nie bylam ja, ale KOCHAM MOCZYDEŁKO!
...musialam, sorry:-)
:D no, musiałabyś przejść sporą metamorfozę, żebyś to była Ty
A to jesteśmy tu, bo to chyba ja z dzieciakami byłam :-)
o, fajnie :) to z Józefosławia tu do nas jeździcie?
OT, chyba narobiłaś mi wielką ochotę na Annę ;) (która to podoba mi się od dawna, ale jakoś nie było okazji ją nabyć)
Ja też odwiedzam Moczydełko - ale jeszcze nikogo zachustowanego nie spotkałam :(
mamaLiKa
17-08-2012, 20:08
Ja też odwiedzam Moczydełko - ale jeszcze nikogo zachustowanego nie spotkałam :(
to zapraszamy do wątku ursynowskiego i wówczas na pewno na nas trafisz - co jakiś czas organizujemy sobie spotkania kawiarniane na Ursynowie :)
może też się wybiorę na takie spotkanie jak mnie dziewczyny przyjmiecie. U nas nie ma placów zabaw,więc co jakiś czas jeżdżę na Ursynów :-)
Moczydełko to ten z kaczkami? My też tam bywamy bo można obok pojeździć na rolkach. ;) (tylko mam stracha, zeby mi młoda nie wjechała w te kaczki :D)
Kocia_mama
18-08-2012, 18:17
my z ren bylysmy tam wczoraj. Obie z dziecmi w kolkowych girasolach, obie pchajace puste wozki :-)