PDA

Zobacz pełną wersję : Twintrexx-dla bliźniaków

roneczka
05-08-2012, 00:53
Patent mi się podoba, ale dlaczego do cholery to musi byc wisidło??? Nawet dziecko na plecach wygląda fatalnie, jakby wypaść miało zaraz.
Na innym filmiku jest pokazane jak idą pasy. Pasy z jednego nosidła są dopinane do drugiego nosidła i odwrotnie a na plecach się krzyżują. Naprawdę mógłby być świetny podwójny ergonomik

jul
05-08-2012, 01:44
no nie wiem, czy mógłby być ergonomik - dzieci by się kopały nieustannie, chyba że na szerokim rodzicu ;)
nie chce mi się wnikać i odpalać filmików, ale chyba nie ma pasa biodrowego - unieść dwójkę wiszącą tylko na ramionach - jakoś nie bałdzo.

mamaduo
05-08-2012, 10:17
nie ma opcji - tej Pani siadzie kregoslup po pierwszym spacerze.
Ciezko nosic blizniaki w chuscie czy ergo (np. jedno z przodu drugie na plecach), ciezko oboje na bokach, a co dopiero w czyms takim. Masakra.
Zreszta w ogole malo kto zaleca noszenie blizniat naraz, bo biodra i kregoslup po samej ciazy sa bardzo obciazone i mozna sobie po prostu zrobic krzywde.
Ja nosilam swoje w kieszonce podwójnej dopoki nie przekroczyly kazde po 3,5 kg, potem na raz nie nosilam w ogole - raz ze nie wygodnie, dwa ze za ciezko po prostu.