Zobacz pełną wersję : przodem z allegro
serenity
28-07-2012, 16:58
co sądzicie?
http://allegro.pl/wielofunkcyjna-chusta-kolkowa-do-15kg-40-i2465355678.html
http://allegro.pl/nowoczesna-chusta-mamaspapas-flo-nowosc-i2519803110.html
kerstin200
28-07-2012, 17:09
Wygląda na tragicznie noewygodne to wiązanie. Niżej w takim jasnym pasiaku jest niechlujne motanie przodem. A jeszcze niżej dziecię zamotane u taty na plecach - wisi na wysokości siedzenia, współczuję noszącemu i noszonemu.
najbardziej podoba mi sie podsumowania
"Zapraszamy ,kupuj z legalnego źródła!"
Najbardziej to mi się te kradzione zdjęcia nie podobają...
oj widzialam te aukcje jak szukałam kółkowej dla siebie, okropne te zdjęcia szkoda mi tych dzieci a tak poza tym skąd oni wymyślili te wiązania z przodu
kerstin200
28-07-2012, 17:28
E, "spraw radosc swojemu dziecku" lepszy. Bo taki lekko ironiczny ;)
Najbardziej to mi się te kradzione zdjęcia nie podobają...
juz ich kiedys zgłaszałam do All, ale widac mało ich to ruszyło. Bezczelnie wklejają fotki Zolowear a sprzedają jakis shit:/
Ciekawe gdzie maluch u taty na plecach w kółkowej ma prawą nogę? :bduh: Bo ja nie widzę...
juz ich kiedys zgłaszałam do All, ale widac mało ich to ruszyło. Bezczelnie wklejają fotki Zolowear a sprzedają jakis shit:/
to trzeba zglosic jeszcze raz
to trzeba zglosic jeszcze raz
dziękuję za podpowiedź.
dziękuję za podpowiedź.
tez zglosze :)
Prawda jest taka, że allegro ma w d... takie sprawy. Też mi parę razy ukradli fotki z bloga i na allegro wykorzystali. Ale to, że zostały usunięte wynikło tylko z tego, że sprzedający przestraszył się moich maili. Niestety są typy, które na żadne prośby i straszenie nie reagują, bo twierdzą, że znalezione w grafice google i mają prawo korzystać:evil:. Moja koleżanka walczyła parę miesięcy o to, żeby allegro się zainteresowało sprawą. Oni zawsze odpisują, że skąd mają mieć pewność, że dana osoba jest na tym zdjęciu. Dopiero jak postraszyła ich naruszeniem praw i sprawą w sądzie raczyli coś zrobić.
Także powodzenia w zgłaszaniu kradzieży ;].
kiedyś noszenie przodem w kółkowej propagowało bebelulu, ale było to krótko i dawno temu. i z tego co pamietam maluch był sadzany w pozycji buddy
Napisałam sprzedawcy, że jest złodziejem i przesłałam linki do zolowear.
też im wysłałam meila ale nie licze na odpowiedź. Koszmarne te wiązania. A początkujący rodzice skuszą się i bedą maltretować maluchy bo przecież w TEJ chuście można:roll:
łoooo matko :omg:
masakra! jak tak można zbijać kasę na niewiedzy i dobrych chęciach rodziców, kosztem biednych, niczemu winnych dzieci. Ludzie na prawdę nie mają sumienia. Nie wspomnę już o kradzieży cudzych zdjęć :thumbs down:
sensibileanima
13-08-2012, 17:08
też to widziałam na allegro :duh: :duh: masakra jakaś..
no ale kradzież zdjęć, to już przesada! :mad: