Zobacz pełną wersję : Marzy mi się druga...
Najlepiej pawie, ale rozmiar 7 to graniczy z cudem :roll: Chciałabym używane, aby złamane były ładnie. Poczekam sobie, może kiedyś się pojawią a tymczasem...
Myślę nad indio. Zasłyszałam że nie dla ciężkich dzieci,a mój takowym jest. Do lnu jestem przekonana, ale nie wiem czy nadaje się dla większego chuścioszka. Jak nie len to co? Coś co miękkie, plastyczne, dobrze nosi i dobrze się dociąga ( to główna zaleta). Jakieś pomysły? :)
ps. tak, już mężowi wytłumaczyłam konieczność posiadania nowej chusty :lol:
Pawie to zakard, nie trzeba lamac. Po praniu sa miekkie.
Indio z lnem, konopiami, jedwabiem czy welna jak najbardziej dla ciężarków.
Kup konopie :love:
:lool: bedzie weselej :hide: :twisted:
KOOOOONOOOOPIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEE:):):):
Hmmm a len się lepiej nie dociąga? 8)) To jakieś tajne stowarzyszenie konopi? :lol:
Len :wink:
Miekki(po 3 praniach :mrgreen: ),piękny wzór..
O nośności się nie wypowiem bo mam dopiero 8kg do noszenia,a starsza córa( 20kg )daje się zamotać tylko na chwile :wink:
akurat z tych co wymieniono cobyś nie kupila bedziesz zadowolniona :wink: wszystkie nadaja sie dla dzieci wiekszych
A jaka różnica między : rybki/pawie/elipsy? :roll:
A jaka różnica między : rybki/pawie/elipsy? :roll:
zasadnicza (choc nie wiem nic o rybkach...) jeszcze napisz czy wszystkie rozpatrywac z pkt widzenia 100% bawelny?
A nieee wiem :lol: Otwarta jestem :lol: Jakby udało mi się sprzedać mojego Hoppka to pokusiłabym się o Indio i Pawie :lol:
hoppy łatwo sie sprzedaje:)konopie kup, ja mam elipsy z limitowanej serii fajne sa ale konopie fajniejsze
ja tez marze cicho o pawiach ale poki co mnie nie stac niestety... wiec choc za Cie potrzymam kciuki:D
niezapominajka
31-01-2009, 20:51
Ewelina pawie swietnie noszą to jedna z najcieńszych chust. Co do konopi to mojego serca nie zdobyły, po miesiącu łamania puściłam w świat bo już serca do nich nie miała :( :(
Z Twoich propozycji :wink: kupiłabym albo indio z lnem albo pawie.
A jeszcze potem dokupiłabym Lanę :seesaw:
Konopie jakoś do mnie nie przemówiły. No chyba że konopie Hanti by były.. mimo koloru bym je chyba chciała... (Hanti ma bosssko złamane konopie)