Zobacz pełną wersję : Kieszonka na wyjścia
obrigada
18-07-2012, 20:54
szukam kieszonki na wyjścia, do której możnaby mieć zaufanie, na jakies 11 kg drobnej dziewczynki, pomóżcie, bo na się nie znam na kieszonkach, po domu używamy wełny. na wyjścia zakładamy IB, ale przestała mi wystarczać ich uroda, potrzebuję czegoś niezawodnego, ale raczej wąskiego i kompaktowego. co kupić?:help:
ewaibartek
18-07-2012, 21:46
Charlie Banana,waskie,małe i mozna wpakowac składanego bambusa,zeby była pojemna :)
mamaUlki
18-07-2012, 21:50
ja mojej nawet zwykłą chinkę zakładałam,byle mieć dobrze chłonny wkład.
ja lubie yette z jej wkładami bambusowymi i kokosi, moja tez drobniutka. Nappime mi na dłuższe wyjścia nie wystarcza:(
borussia
18-07-2012, 21:54
ja na wyjścia zakładam Bambooty dzienne (Easy Dry), wprawdzie to nie kieszonka tylko AIO z wkładami w formie języków, ale nigdy mnie nie zawiodła:thumbs up: i do tego mała i zgrabna jest
obrigada
18-07-2012, 22:00
dzięki serdeczne, a takiej wąziutkiej jak Itti Bitti to chyba nie ma, prawda?
madagaskar
18-07-2012, 22:07
a ja dla odmiany Bumgeniusa najbardziej lubie na dluzej-widac kazdy co innego chwali:)
obrigada
18-07-2012, 22:13
i ostatnie pytanie, czy swaddlebees spełnia moje parametry?
annagdynia
06-08-2012, 18:02
Charlie Banana polecam, mam jedną i właśnie na wyjścia zakładam :) 2 wkładki do środka i jest super
Ja lubię bumgeniusa AIO jest wąska i chłonna, ale również zabieram kieszonki yetty
dzięki serdeczne, a takiej wąziutkiej jak Itti Bitti to chyba nie ma, prawda?
Bambooty są porównywalne. Nawet taka sama warstwa na wkładzie w jednych i w drugich.
swaddlebees i charlie banana nie miałam.
Ale ogólnie, z kieszonek nigdy mnie nie zawiodły chinki...chyba star diaper miałam (bambusowe)
My również na wyjście CHB używamy, bo zgrabne , chłonne i eleganckie:rolleyes:
Wiewiórka
08-08-2012, 22:45
ChB, FB, BG AIO i IB SIO (alt te ostatnie chyba tylko do wózka)