PDA

Zobacz pełną wersję : Witam ze stolycy ;)

ren
13-07-2012, 18:07
Pora się przywitać :) Jestem mamą wesołego 3-miesięcznego szkraba płci męskiej. O zaletach noszenia przeczytałam planując ciążę i wówczas postanowiłam, że nosić będę!
Natomiast o Chustoforum dowiedziałam się na forum wegedzieciak.pl - od tamtej chwili minął już szmat czasu, jednak dopiero teraz postanowiłam się tu zarejestrować i rozejrzeć na bazarku gdyż... beznadziejnie zakochałam się w Girasolach! :D Narazie jestem szczęśliwą posiadaczką Amitoli, jednak marzę jeszcze o kilku innych limitkach.
Chętnie też poszerzę moją wiedzę, zwłaszcza na temat nośności poszczególnych chust - mój synek to straszny klocek :roll: Namierzyłam tu także wiele ciekawych wątków nt. rodzicielstwa bliskości, które chętnie sobie poczytam.
Poza tym z wielką przyjemnością od powrotu ze szpitala pieluchujemy się wielorazowo, jednak ze względów finansowych powstrzymałam swe estetyczne żądze i poprzestałam na najtańszej opcji, czyli otulacze + tetra. Twardo postanowiłam sobie nie podziwiać zamieszczonych tu fotek ślicznych stosików, coby nie zrujnować domowego budżetu ;)
A oto i mój skarb 8))
https://lh5.googleusercontent.com/-3K4y2WiCFjk/UAA4-S5TLSI/AAAAAAAAAC4/rRtreVwH2AE/s720/hamak.JPG

Nympha
13-07-2012, 18:12
Witaj :hey:
Szkrab przecudowny :love:

agataamb
13-07-2012, 18:16
Słodziak :heart: a jaki ma piękny uśmiech :D

Witaj!!! A z jakiej dzielnicy jesteś? Bo jest kilka wątków dzielnicowych.....

mi.
13-07-2012, 19:03
chyba wrodzona skromność nie pozwala ren na przechwalanie się jak jest rozeznana i zaawansowana w swej wiedzy, intuicji i poczynaniach ;)

a że znam ren od urodzenia :rolleyes: to wiele mogę na ten temat rzec ;) - to o tej skromności, ofc
o wiedzy intuicji i poczynaniach też. bo Potomka też znam od urodzenia :rolleye:

cześć i tu :hey:

dokebu
13-07-2012, 19:10
Witaj :hello:

IwonaKM
13-07-2012, 19:12
witaj :)

Kocia_mama
13-07-2012, 21:42
chyba wrodzona skromność nie pozwala ren na przechwalanie się jak jest rozeznana i zaawansowana w swej wiedzy, ituicji i poczynaniach ;)

Przeciez to widac od razu:)

Hej! :)

Paulina J.
13-07-2012, 23:01
Cześć Ren :hello: