Zobacz pełną wersję : Miluli
no i zastanawiałam się któż to wprowadza tę tajemniczą nową markę :ninja:
i już są - Miluli :) w Mama Zen :)
Ja też :)
Czekam na więcej zdjęć, informacji i już się zachwycam :)
a gdzie je można zobaczyć? bo u MamaZen nie widzę... :hmm:
Chyba fajna sesja była - to zdjęcie z fejsa cudne :) i chusta całkiem interesująca :)
Mnożą nam się polskie marki chustowe :high:
modrooczka
17-09-2012, 16:17
Proszę bardzo :-) Chusta Miluli Baltic i prawdziwy Bałtyk w tle :-) Chusta mięciutka, milutka, nawet tego słonia moją dwulatkę grzecznie nosiła:
https://lh4.googleusercontent.com/-cQRYKJmWf5Q/UFciaCEUotI/AAAAAAAACxo/6Z86SoZLFrY/s400/20120827_135318.jpg%22%20height=%22400%22%20width= %22300%22
http://chusty.info/forum/%22https://lh4.googleusercontent.com/-cQRYKJmWf5Q/UFciaCEUotI/AAAAAAAACxo/6Z86SoZLFrY/s400/20120827_135318.jpg%22%20height=%22400%22%20width= %22300%22
kamilajka
28-11-2014, 12:40
Odnawiam stary wątek, bo nie mogę znaleźć żadnej informacji o tej chuście, nawet na forum. Polecacie? Kupuję swoją pierwszą chustę - starszą nosiłam sporadycznie w LL i Girasolu, bo takie miałam pozyczone. Teraz mogę przeznaczyć na chustę ok. 100 zł. Myślałam o Natce, ale albo kolory mi nie bardzo leżą, albo cena... Ale szukam.
No a Miluli Baltic tez ładna, i taka Gdańska :) Warto czy lepiej jednak Natkę albo Little Frog?
Proszę o pomoc, bo rodzę lada moment (mam nadzieję, wczoraj miałam termin):-) i chciałabym kupić coś przed, jak się uda
Hej, zakupiłam Miluli, bo to moja pierwsza, a cena 100 zł za nówkę zachęcająca. Niestety nie pomogę profesjonalnie, bo jeszcze nie mam doświadczenia, ale skopiuję swój post z mojego wątku na temat pierwszych wrażeń:
"No więc... przyszła...
Kolor piękny, materiał milutki, gładki i bardzo przyjemny w dotyku, ale nic więcej nie jestem w stanie powiedzieć...
Miałam w ręku tylko jedną, długo używaną wcześniej niemiecką chustę i w porównaniu do tamtej Miluli jest sztywniejsza, ale nawet nie wiem z czym tamta była, bo wydaje mi się, że z jakimś miękkim dodatkiem.
Jeszcze nie prałam - jeśli po praniu zmięknie (jak dziewczyny pisały) to będzie super mięciutka i taka.. gładka.
Zawiązaliśmy na misiu kilka razy i oboje jesteśmy zadowoleni, ale taka opinia od zielonej osoby nie wiem czy na coś się zda :wink:
Będziemy wiązać chuściaczka dopiero za ok. 3 mce i wtedy pójdziemy pewnie na jakieś spotkanie to może jakaś doświadczona chustomama oceni jakość tej chusty...
Ogólnie moje wrażenia na plus :)"
asienkie
28-11-2014, 16:49
ja tez ciekawa jestem bo ostatnio na portalu sprzedazowym widzialam po mniej niz 100 i sie mocno zastanawialam nad zakupem... :)
kamilajka
30-11-2014, 22:23
Dzięki za odpowiedż :) Ja po namyśle postawiłam jednak na Natkę. Mam wrażenie (być może mylne), że Miluli i Little Frog sa bardziej dla maluszków, a Natka ponosi dłużej. Kupiliśmy więc dzisiaj Natkę Prowansję (wygrana licytacja), którą mam nadzieję już niedługo pomacać :)
Mikalina
30-11-2014, 22:38
LF ma w ofercie dwie grubosci ;)