Zobacz pełną wersję : Witam się najserdeczniej! :)
LavandUla
05-07-2012, 14:21
Zacznę od tego, że dłuuugo szukałam takiego forum i to mnie zachwyciło od pierwszej chwili - serdecznością, ale i fachowym podejściem, barwnym wielogłosem na różne tematy oraz niezwykła, ciepłą - kobieco-matczyną atmosferą!
Powoli zaczyna we mnie dojrzewać coś, czego nie potrafię do końca nazwać, ale jest to głęboko we mnie i jest chyba pragnieniem macierzyństwa :pregmama: W związku z tym dużo czytam i tak znalazłam to forum!!! Wiele kwestii mnie ciekawi, mam mnóstwo pytań i najzwyczajniej w świecie to, jak wiele z Was żyje jest mi bliskie!
Pozdrawiam ciepło, lawendowo - gdyż, jak mówi mój nick - kocham lawendę, która właśnie zakwitła w moim ogrodzie!!!
Dobrze być na tym forum...! :jump:
Cześć, rozgość się.
Cieszę się, że trafiają tu dziewczyny, które macierzyństwo mają dopiero w planach.
LavandUla
05-07-2012, 15:29
Cześć, rozgość się.
Cieszę się, że trafiają tu dziewczyny, które macierzyństwo mają dopiero w planach.
To naprawdę dużo zmienia! Pozwala oswoić wiele myśli, lęków na temat czegoś, co jest niepojęte dla tego, kto nigdy nie doświadczył...
Dziękuję za ciepłe przywitania! :)
Witaj :) super, że trafiłaś tu tak wcześnie, ja na przykład żałuję nieco, że się nie zaforumowałam przed zakiełkowaniem Dziecia ;)
dzieckoziemi
05-07-2012, 19:56
Witamy bardzo serdecznie. :) To forum jest niesamowitą kopalnią wiedzy na różne około-dzieciowe tematy, także czytaj na zdrowie. :)
opolanka
06-07-2012, 01:02
:hello:Witaj...ale piekne przedstawienie sie.....
Kocia_mama
06-07-2012, 01:17
jestem pod wrazeniem Twojego przywitania sie, doskonale oddaje to, co mysle o tym forum. Nie ma drugiego takiego!
Aha, przemysl jeszcze to macierzynstwo, bo z dzieckiem jest mniej czasu na czytanie forum ;) ;) ;) ;) ;)
Aha, przemysl jeszcze to macierzynstwo, bo z dzieckiem jest mniej czasu na czytanie forum ;) ;) ;) ;) ;)
Dzieci dorosną, forum zostanie:)
LavandUla
06-07-2012, 11:03
Nieustannie dziękuję za wszystkie piękne powitania :fire:
Dobrze, że jest taki dział powitalny - od razu czuję się jak u siebie ;-)
A jeśli chodzi o czas i brak czasu - to obserwując swoje Koleżanki z dzieciaczkami widzę, że w Ich przypadku ten czas to wcale nie "pieniądz", tylko coś o wiele niż pieniądz cenniejszego...
Na razie mam sporo czasu - więc się zadomowię na forum - mam nadzieję :)
Pięknego dnia!!!