PDA

Zobacz pełną wersję : 3.07 - Focus Zielona Góra :)

Hester
04-07-2012, 21:53
Widziałam w Focusie mamę w 2x chyba Nati Cypr i drugą w Bondolino, obie około 13 - pozdrawiam, nie wiedziałam że w moim mieście rodzinnym tak łatwo spotkać kogoś kto nosi :D

petisu
04-07-2012, 22:00
Focus to takie "zagłębie chustowe". ;)

Hester
04-07-2012, 22:07
A czemu? W Warszawie widzę mamy głównie w parkach, nie w ch :) Ale stestuję jeszcze deptak w takim razie ;)

gabinia
04-07-2012, 22:54
A czemu? W Warszawie widzę mamy głównie w parkach, nie w ch :) Ale stestuję jeszcze deptak w takim razie ;)

jutro ruszam na deptak;)) ale od 9 rano;))

Hester
04-07-2012, 23:10
jutro ruszam na deptak;)) ale od 9 rano;))

Jak będziesz sie kręcić do 11 to może się miniemy, my teraz manducowo ;)

gabinia
04-07-2012, 23:33
Jak będziesz sie kręcić do 11 to może się miniemy, my teraz manducowo ;)

do 11 nieee;)) auto odstawie do mechanika i z buta wracam przez miasto do domu:))

petisu
05-07-2012, 00:02
Nie wiem w sumie. Może przyjeżdzają z okolicznych miasteczek i wtedy już wózka nie targają, z chustą łatwiej? Mieszkałam do niedawna przy focusie, byłam tam conajmniej raz dziennie i najczęściej chusty/nosidła widywałam tam, na deptaku tylko czasem.
Jak będziesz na deptaku jutro, to wypróbuj Charlottę (za Esenzą), mają fajny pokój zabaw dla dzieci i pyszną kawę.

Hester
05-07-2012, 08:51
Nie wiem w sumie. Może przyjeżdzają z okolicznych miasteczek i wtedy już wózka nie targają, z chustą łatwiej? Mieszkałam do niedawna przy focusie, byłam tam conajmniej raz dziennie i najczęściej chusty/nosidła widywałam tam, na deptaku tylko czasem.
Jak będziesz na deptaku jutro, to wypróbuj Charlottę (za Esenzą), mają fajny pokój zabaw dla dzieci i pyszną kawę.

Ooo, dzięki, nie wiedziałam że tam jest takie miejsce z przestrzenią dla dzieci - dobrze wiedzieć :D W ogóle słabo znam swoje własne miasto przez emigrację, chyba tu wątek założę gdzie teraz sa rózne perełki :)

olmis
05-07-2012, 12:34
Ooo, dzięki, nie wiedziałam że tam jest takie miejsce z przestrzenią dla dzieci - dobrze wiedzieć :D W ogóle słabo znam swoje własne miasto przez emigrację, chyba tu wątek założę gdzie teraz sa rózne perełki :)

dzisiaj to warto było do Amfiteatru na bajkę się wybrać, no ale już za późno, bo właśnie się kończy

Hester
05-07-2012, 17:59
dzisiaj to warto było do Amfiteatru na bajkę się wybrać, no ale już za późno, bo właśnie się kończy

Ech, szkoda, ogród dziadków zaczynba robić się nudny więc chętnie byśmy skorzystali... A jest jakiś informator miejski o wydarzeniach dla dzieci?

petisu
05-07-2012, 18:14
Odszczekuję, jedna, bladoróżowa bebelulu na deptaku była! (koleżanki w marsupi nie liczę :)

Hester
05-07-2012, 18:26
ZG chustowym zagłębiem! :D

A Klub Kangura ma swoje spotkania, czy zawieszony?

petisu
05-07-2012, 18:35
Yyyy...nie wiem. Trzeba zerknąć na stronę klubową.

gabinia
05-07-2012, 19:34
JA DZISIAJ "polatałam " po deptaku i ... nikogo nie zobaczyłam ;/