Zobacz pełną wersję : Długosc elastyka
Wybralam juz jakiego elastyka chce, teraz pora na dobranie rozmiaru ;)
Nie wiem jak sie mota takie ustrojstwo, wiem, ze jakos kilka warst trzeba na sobie zamotac. No i tu moje pytanie: jak wiazalam hanie w koale w 4,6 m to mialam dłuuugasne ogony, ktore musialam jeszcze raz wokol tali zawiazywac. Czy teraz moge kupic krotszego elastyka? mam 170 cm, rozmiar 38. Podpowiedzcie :hello:
Zadna nie podpowie mi co do dlugosci? pewnie weekendujecie :lol:
To moze jeszcze tak: wybralam malachit lenny lamb, a tam mam dostepne takie dlugosci: 4,0 i 4,5 m.
http://images44.fotosik.pl/53/71f1922de53f07ac.jpg (http://www.fotosik.pl)
po pierwsze uno, pieknie ci w nim bedzie :love:
po drugie, nie znam sie na elastykach :mrgreen: ale... ;) ja bym wziela 4,5
wiekszosc elastykow jest baaaardzo dluga (np 5,6 :shock: ) przy tym 4,5 wydaje sie juz rozsadna dlugoscia, z elastyka wiazesz kieszonke wiec chustozerne wiazanie, na dodatek wyglada na to ze elastykiem nalezy sie oplatac kompletnie ;) wiec... 4,0 moze nie starczyc ;)
no miloscia do koloru zapalalam okrutna :love: ciekawa jestem jak na zywo sie prezentuje, za jakis czas sie sama naocznie przekonam :wink:
bedzie ci w nim cudnie Kasiu!!!
aaa ja mam pytanie-czy kupilybyscie uzywanego elastyka?czy zmienia się jego miękkość??
Tez ciekawa jestem, bo w sumie mam jeszcze troche czasu to moze warto zapolowac na jakas uzywke? :lol:
heheh ta pani ma taki sam kolor wlosow jak TY :)
ja bym wybrala dluzsza chuste :) ...lepiej zeby Ci troszke zostalo niz braklo ... wez dluzszego :) :)
Ja kupiłam używanego LL i nosiło mi się w nim świetnie. Pod koniec tygodnia idzie w kolejne ręce. Nie wiem jednak jak to jest z nowym....
ja mam elastyka moby i to w dlugosci 5,2 a tkana - 4,1 i jest zdecydowanie za dluga na plecaczki wiec polecam ci Kasiu 4,5; moj elastyk nie zmienia sie pod wplywem uzytkowania i prania takze nie widze tez problemu w zakupie uzywanej chusty a kolor, ktory wybralas rzeczywiscie jest sliczny
Też mam tego długiego Moby'ego (podobno ma 5,5 ale nie mierzyłam :oops: ), a mam rozmiar 36/38 i 175cm - no i muszę się podwójnie obwiązywać.
Chyba lepszy ten 4,5 m.
Moja też pomimo prania i noszenia jest cały czas taka sama.