Zobacz pełną wersję : Czy dziecko widzi świat?
Witajcie, powoli zaczynam orientować się w chustowym świecie i przed zakupem (lub raczej pożyczeniem;) chciałabym Was zapytać, czy 4 miesięczne zachustowane brzuchem do brzucha dziecię widzi dobrze świat? Na razie widzę tylko w internecie jak to się mniej więcej prezentuje i mam wątpliwości, ponieważ moją córcię przytulnie do mamy tylko trochę interesuje, sedno sprawy to krzaki, trawa, ludzie etc :) Dziękuję z góry za oświecenie w tej sprawie!
Truscaveczka
30-06-2012, 07:40
http://2.bp.blogspot.com/-YJoGGbMicjM/TZiRxFvHbRI/AAAAAAAAKJA/jftVkbBt8JA/s1600/chusta.png
Proszę bardzo, 4,5 miesiąca - Panicz wygląda na zadowolonego :)
jak mu nie naciagniesz chusty na glowe to widzi doskonale :D
na plecy go! znad ramienia sobie będzie wyglądał, widoki ma się wtedy szerokie:D
@Truscaveczka - Pięęęęknie!! A takie małe można już na plecy?
Agulinka
30-06-2012, 14:43
Można! ale pod okiem doradcy najbezpieczniej się tego nauczyć :)
widzi i może w każdej chwili schować się w mamę - czego mu nie da żadne wisiadło przodem do świata
@Truscaveczka - Pięęęęknie!! A takie małe można już na plecy?
moje wskoczyło w wieku 4 miesięcy właśnie :) optymalny wiek na takie ekscesy. Na plecy można od urodzenia.
Georgina
04-07-2012, 06:30
Moje się w tym wieku buntowało, że nie widzi dobrze zawiązane z przodu :lol: żałuję, że wrzuciłam na plecy 4 miesiące później.