PDA

Zobacz pełną wersję : czy ktoras z was uzywala pieluszki z kieszonka bumGenius V3?

miiikkka
23-01-2009, 00:50
witam serdecznie:) czy ktoras z was uzywala pieluszki z kieszonka bumGenius V3?
czy sa dobre? bo chcialabym je zamowic.

Dagmara
23-01-2009, 00:56
Witaj, większość mam , które używają wielorazówek na tym forum miała bumgeniusy choć przez chwilę. Zdania są różne jak to w życiu bywa ;) Radzę użyć wyszukiwarki ;)

stasiu-lova
23-01-2009, 00:59
no pewnie, to bardzo popularne pieluszki :lol: Generalnie są ok, wygodne w nakładaniu, nie potrzebuja otulacza, pupka jest mała i zgrabna. Niektórym przemakają, niektórym nie :D Fajna regulacja, fajne wkładki. Minus za to, że szybko się niszczą- szarzeją. No i za to, że dla mojego 13 kg dziecka sa juz przymałe..
Ja generalnie wole woonderoos.

v
23-01-2009, 01:01
zamawiaj smialo
musisz sama sprawdzic
najwyzej sprzedasz

Elunia
23-01-2009, 11:48
Bum Geniusy były dla mnie najlepszymi pieluszkami, ale teraz mam do nich 3 uwagi:
1. Dziecko nauczyło się samo rozpinać rzepy
2. Rozpinanie rzepów jest baaardzo głośne (co w nocy ma znaczenie)
3. Rzepy są bardzo ostre i czasem zdarza się, że obetrą/kaleczą uda albo brzuszek

Teraz pewnie kupiłabym raczej kieszonki na napy, ale DOBRE napy, czyli takie, co się same nie rozpinają, tak jak PD.

miiikkka
23-01-2009, 14:16
dzieki za wasze wypowiedzi na ten temat:) pozdrawiam

greeneddie
23-01-2009, 21:48
BG jak dla mnie są świetne. Mogę z czystym sumieniem polecić. Zgrabne, ładne, proste w użyciu jak jednorazówka.
Wonderoos-y też są super szczególnie na noc.

ann_a30
02-02-2009, 12:45
Ja sobie bardzo chwalę. Najpierw kupiłam 1 sztukę, potem dokupiłam 5 kolejnych. Mi hałas rzepów nie przeszkadza :D , a i dziecko jeszcze nie odpina. No i są dobre na wyjścia, szybko schną, co dla mnie jest ważne.

Lulka
02-02-2009, 14:56
ja mam 7 szt
sa swietne jako nocne, wrzucam dodatkowo wkladke konopna
w dzien oczywiscie tez
najbardziej chlonne wklady wg mnie to BG
minus z to ze troche mi podszarzaly ale poza tym "piatka"