Zobacz pełną wersję : czy ktoras z was uzywala pieluszki z kieszonka bumGenius V3?
miiikkka
23-01-2009, 00:50
witam serdecznie:) czy ktoras z was uzywala pieluszki z kieszonka bumGenius V3?
czy sa dobre? bo chcialabym je zamowic.
Witaj, większość mam , które używają wielorazówek na tym forum miała bumgeniusy choć przez chwilę. Zdania są różne jak to w życiu bywa ;) Radzę użyć wyszukiwarki ;)
stasiu-lova
23-01-2009, 00:59
no pewnie, to bardzo popularne pieluszki :lol: Generalnie są ok, wygodne w nakładaniu, nie potrzebuja otulacza, pupka jest mała i zgrabna. Niektórym przemakają, niektórym nie :D Fajna regulacja, fajne wkładki. Minus za to, że szybko się niszczą- szarzeją. No i za to, że dla mojego 13 kg dziecka sa juz przymałe..
Ja generalnie wole woonderoos.
zamawiaj smialo
musisz sama sprawdzic
najwyzej sprzedasz
Bum Geniusy były dla mnie najlepszymi pieluszkami, ale teraz mam do nich 3 uwagi:
1. Dziecko nauczyło się samo rozpinać rzepy
2. Rozpinanie rzepów jest baaardzo głośne (co w nocy ma znaczenie)
3. Rzepy są bardzo ostre i czasem zdarza się, że obetrą/kaleczą uda albo brzuszek
Teraz pewnie kupiłabym raczej kieszonki na napy, ale DOBRE napy, czyli takie, co się same nie rozpinają, tak jak PD.
miiikkka
23-01-2009, 14:16
dzieki za wasze wypowiedzi na ten temat:) pozdrawiam
greeneddie
23-01-2009, 21:48
BG jak dla mnie są świetne. Mogę z czystym sumieniem polecić. Zgrabne, ładne, proste w użyciu jak jednorazówka.
Wonderoos-y też są super szczególnie na noc.
Ja sobie bardzo chwalę. Najpierw kupiłam 1 sztukę, potem dokupiłam 5 kolejnych. Mi hałas rzepów nie przeszkadza :D , a i dziecko jeszcze nie odpina. No i są dobre na wyjścia, szybko schną, co dla mnie jest ważne.
ja mam 7 szt
sa swietne jako nocne, wrzucam dodatkowo wkladke konopna
w dzien oczywiscie tez
najbardziej chlonne wklady wg mnie to BG
minus z to ze troche mi podszarzaly ale poza tym "piatka"