Zobacz pełną wersję : Demotywatory: To przez pampersy
Gardenia
23-06-2012, 12:01
http://demotywatory.pl/3843614/Kolejna-zagadka-XXI-w
:) ;) :)
Ekstra! Wszystko jasne :)
agataamb
23-06-2012, 12:25
:)
magdalena
23-06-2012, 13:56
Dobre!:thumbs up::)
Muszę powiedzieć bratu, żeby skontrolował swoich chłopaków. Oni byli długo pieluchowani pampkami.
Marteckam
23-06-2012, 14:01
Dobre! :D
Kasienka
23-06-2012, 14:32
he he he ;-) kolejny powód do używania wielorazówek ;-)
Kilerek_81
23-06-2012, 14:52
czyli wielo górą
I ja na to nie wpadłam? :mrgreen:
:applause::mrgreen::applause:
wielo górą :applause::applause:
a demot genialny, to kolejny powód aby przekonać panie w żłobku do korzystania z wielo:mrgreen:, skoro mądre sędziwe głowy rozwiązały tajemnicę 21 wieku:wink:
Będę sztywniarą z kijem w zadzie, ale ni cholery mnie to nie śmieszy
agnieszkazd
23-06-2012, 16:32
Ło Matko, już się bałam, że tylko ja taka jakaś niekumająca akcji.
http://imgx.wizaz.pl/forum/images/smilies/tmp/mdleje.gif
bo nie powinno się mówić gej tylko waginosceptyk
Leżę :shock: :lool::lool::lool:
LOL
:love:
sweetrose
25-06-2012, 07:41
:lool::lool::lool::lool:
:lool::lool::lool:
dać tej pani nobla:thumbs up:
A tak na serio, to mnie też by to nie śmieszyło, gdyby coś takiego padło z ust posła, księdza, nauczyciela w szkole itp. Ale ta sytuacja jest śmieszna, nie dlatego, że wyśmiewa gejów, ale dlatego że wyśmiewa średniowieczne myślenie, którego symbolem jest ta starsza pani. Teoria jest tak absurdalna, że obrażać po prostu nie może, za to wspaniale pokazuje jakie pojęcie o sprawie homoseksualizmu mają osoby starsze, lub po prostu zacofane, ciemnogród, które tak naprawdę nigdy w żadnym gejem się nie zetknęły, ale kretyńskie teorie potrafią wymyślać. Historia ma też pozytywny przekaz. Ponieważ pani jest już wiekową osobą, za kilka lat takie teorie zastaną zakopane razem z ich twórcami. Myślę, że żadne homoseksualista nie potraktowałby tej historii obraźliwie. Pojęcie waginosceptyk też zostało zresztą stworzone przez geja.
tak czy siak rośnie mi prawdziwy mężczyzna:D
Historia ma też pozytywny przekaz. Ponieważ pani jest już wiekową osobą, za kilka lat takie teorie zastaną zakopane razem z ich twórcami.
Ta babcia swoje dzieci na pewno ma i im też takie głupoty do głowy wsadziła. Niestety homofobia nie zniknie wraz z tym starszym pokoleniem.
Ta babcia swoje dzieci na pewno ma i im też takie głupoty do głowy wsadziła. Niestety homofobia nie zniknie wraz z tym starszym pokoleniem.
Niechęć pewnie nie zniknie, bo to inna kwestia, na pewno natomiast zniknie strach i taka głupota, bo to po prostu strach przed nieznanym.
Podobnie sprawa ma się z rasizmem. Dziadek mojego męża nigdy nie spotkał czarnoskórego człowieka. Zbliżało się rodzinne wesele, na które jego wnuczka mała przyjechać z narzeczonym, nigeryjczykiem. Dziadek był oburzony, że on nigdy dzikiemu ręki nie poda i tego typu bzdury. Dziadek chyba myślał, ze ten facet w spódniczce z trawy na to wesele przyjdzie i z kozą na sznurku :bduh:
Narzeczony kuzynki okazał się bardzo sympatycznym i otwartym człowiekiem w idealnie skrojonym garniturze oczarował dziadka tak bardzo, że dziadek przez następny tydzień o nikim innym nie mówi, tylko o swoim nowym wnuku.
Tak samo jest z homofobią. Dziwne teorie, na temat ludzi rzekomo z innej planety odejdą w niepamięć, kiedy pokolenie, które bladego pojęcia nie ma wymrze. Dlatego taka ważna jest edukacja i wychodzenia z szafy, żeby każdy człowiek mógł geja poznać osobiście i zobaczyć, że to człowiek taki jak i on.
deviltya
25-06-2012, 12:04
no..mnie tez
maniakle
25-06-2012, 21:18
a mnie bawią takie sytuacje:) bo te starsze babcie zawsze mają swoje teorie:D
Fakt, moja babcia uważa na przykład, że leworęczni (w jej ustach "mańkuci") to osoby niedorozwinięte. Mojemu dziecku wyrywa wszystko z lewej ręki i przekłada do prawej :duh:
Nie jestem w stanie jej tego wybić z głowy.
Fakt, moja babcia uważa na przykład, że leworęczni (w jej ustach "mańkuci") to osoby niedorozwinięte. Mojemu dziecku wyrywa wszystko z lewej ręki i przekłada do prawej :duh:
Nie jestem w stanie jej tego wybić z głowy.
Ja też jestem z urodzenia leworęczna, ale dzięki takiemu myśleniu moich najbliższych ponad 25lat temu jestem oburęczna z przewagą lewej ręki. Piszę prawą, kroję lewą, większość czynności obiema (na przykład makijaż, bardzo przydatna funkcja :D) Kiedy pytam dziś mamę, dlaczego zmuszali mnie do używania prawej ręki to słyszę, że nie wie, czemu, tak po prostu miało być.
karolibu
07-11-2012, 20:31
Niesmaczne. Ci więcej takie demotywatory nie spowodują że zniknie u nas brak tolerancji. Powiedziałabym raczej żałosne i na bardzo niskim poziomie...
Mnie tez bawia i sie zastanawiam skad sie takie teorie biora??:-)
madagaskar
07-11-2012, 22:38
Sabciu no prosze Cie nie stawiaj murzyna z gejem w jednym szeregu
ania_przyszłamama
09-11-2012, 10:09
a ja absolutnie nie popieram tej propagandy homoseksualizmu, uważam to za zboczenie, nie zgadzam sie z tym żeby stawiać związki gejów na równi z małżeństwem, ani żeby dawać takim ludziom dzieci na wychowanie. Nie jestem starą babą, mam 22 lata i nie uważam mojego myślenia za jakieś " ciemnogrodzkie". Nie chcę się o nic spierać, tylko napisałam moje zdanie i nie rozumiem dlaczego od razu oburzać się na tę starszą kobietę tylko dlatego, że zastanawia się nad zaburzeniami seksualności u ludzi.
a ja absolutnie nie popieram tej propagandy homoseksualizmu, uważam to za zboczenie, nie zgadzam sie z tym żeby stawiać związki gejów na równi z małżeństwem, ani żeby dawać takim ludziom dzieci na wychowanie. Nie jestem starą babą, mam 22 lata i nie uważam mojego myślenia za jakieś " ciemnogrodzkie". Nie chcę się o nic spierać, tylko napisałam moje zdanie i nie rozumiem dlaczego od razu oburzać się na tę starszą kobietę tylko dlatego, że zastanawia się nad zaburzeniami seksualności u ludzi.
Przyszłamamo - życie płata figle. Twoje przyszłedziecko, może być kiedyś zboczeńcem i "takim człowiekiem". Przełkniesz, będziesz kochać dalej i cieszyć się jego pełnym radości życiem czy skażesz na banicję, samotność, bezdzietność i ban bez możliwości powrotu?
Homoseksualizm to nie zaburzenie seksualne, od tego trzeba zacząć ;)
A mnie to rozbawiło i mojego wuja geja też :lol: (nie mogłam się powstrzymać i zaraz wysłałam mu linka)
Zaczął się nawet nabijać, że już wie dlaczego chcę używać wielorazówek! :P
Dobrze więc pamiętać, że sami geje potrafią się z siebie śmiać i mieć naprawdę sporo dystansu :)
:lool:wydało się
Ciekawe jaką teorię ma babcia na gejów z ery przed pampersowej :lol:
:fire: Może to mojego męża przekona do wielo :)
Homoseksualizm to nie zaburzenie seksualne, od tego trzeba zacząć ;)
A mnie to rozbawiło i mojego wuja geja też :lol: (nie mogłam się powstrzymać i zaraz wysłałam mu linka)
Zaczął się nawet nabijać, że już wie dlaczego chcę używać wielorazówek! :P
Dobrze więc pamiętać, że sami geje potrafią się z siebie śmiać i mieć naprawdę sporo dystansu :)
Bo to JEST śmieszne , w sensie ten demot:) Nie bądźcie bardziej papieskie niż sam papież.
Tak tak, smućmy się, polewajmy rany ekosodą, wpędzajmy się w zamknięty krąg gdzie nie można nic powiedzieć, bo od razu jest człowiek " fobem bądź anty.."
Myślę, ze homoseksualiści tak jak inne normalne osoby miewają poczucie humoru, które bardzo się przydaje w życiu, oczym z przyjemnością przypominam.
sylvetta
13-11-2012, 11:57
łaaahahhaa....Nie wiem co lepsze....życiowa prawda babć, czy waginosceptyk:thumbs up::lol:
Teorie babć śmieszne :) Ludzie czasem różne rzeczy wymyślą. Moja babcia napisała list do kogoś tam, ze znalazła sposób na susze na świecie. Trzeba tylko takie wiatraki wielkie zbudować i przegonić chmury nad pustynie :lol:
Ej serio. Myślałam wtedy że zwariowała. A ona jest po prostu taka prosta..... :D
A homoseksualisci to ludzie jak wszyscy inni. Pracuje z dwoma gejami i moja fryzjerka jest lesbijką. Gdyby mi nie powiedzieli to bym nigdy nawet nie pomyslala. A fryzjerka opowiadała jak swe blizniaki obydwoma piersiami na raz karmila, jakich wielo uzywala.... babka jak kazda inna.
wesoła_mrówka
23-11-2012, 13:36
:thumbs up: