Zobacz pełną wersję : Drogie Mamy :) Prośba o pomoc w wypełnieniu ankiety :)
Witam, nazywam się Marta Jakubowska. Jestem studentką WSNHiD w Poznaniu
na kierunku pedagogika i zwracam się do Państwa z prośbą ponieważ
poszukuję kontaktu z
kobietami, które korzystają lub korzystały z zajęć np. warsztaty
chustowe, masaż shantala wspólna gimnastyka itp.
Moja ankieta dotyczy postrzegania macierzyństwa przez uczestniczki zajęć
przeznaczonych dla matek i ich małych dzieci, a otrzymane wyniki zostaną
wykorzystane wyłącznie do celów badawczych niezbędnych w pisanej przeze
mnie pracy magisterskiej.
Bardzo proszę o pomoc i z góry dziękuję. Moja ankieta znajduję sie także na stronie:
http://www.ankietka.pl/ankieta/89925/macierzynstwo-postrzegane-przez-uczestniczki-zajec-przeznaczonych-dla-mam-i-ich-dzieci-np-warsztaty-chustowe-masaz-itp.html
> Marta Jakubowska Mogę też przesłać ankietę na e-maila, mój adres: nita27@wp.pl
Jakiś czas temu dostałam e-maila z prośbą. Nie miałam wówczas czasu. Tym razem ankietę wypełniłam. Mam nadzieję, że przyda się.
jeszcze chwilę a otworzę lodówkę a tam taki sam post :ninja:
nie wypełnię wyłącznie dlatego, że mnie zirytowało bezczelne zaspamowanie forum i to w miejscach kompletnie bez sensu :ninja:
yanettee
07-06-2012, 19:41
nie wypełnię wyłącznie dlatego, że mnie zirytowało bezczelne zaspamowanie forum i to w miejscach kompletnie bez sensu :ninja:
mam to samo odczucie i też nie mam juz chęci na wypełnienie, sory
nita27, nie ma najmniejszego problemu z poproszeniem użytkowniczek o wypełnienie ankiety ale posty w co drugim dziale były przesadą. Wystarczyłoby wybrać jednen dział, dodatkowo przedstawić się w powitaniach i już.
Dokładnie tak :/
Może ciut przesadziłam... przepraszam z tą nadmierną ekspresją ale dotarcie do kobiet korzystających z tego rodzaju zajęć nie jest takie proste jakby się mogło wydawać... dodatkowo nie mam aż takiego doświadczenia jeżeli chodzi o korzystanie z forum, także zrobicie Drogie Mamy jak uważacie. Mimo wszystko dziękuje choć za początkowe chęci :)
dodatkowo nie mam aż takiego doświadczenia jeżeli chodzi o korzystanie z forum
tak się domyśliłam;)
dziewczyny, ja bym się nie obrażała - i pomogła nauce;)
yanettee
07-06-2012, 19:57
Może ciut przesadziłam... przepraszam z tą nadmierną ekspresją ale dotarcie do kobiet korzystających z tego rodzaju zajęć nie jest takie proste jakby się mogło wydawać... dodatkowo nie mam aż takiego doświadczenia jeżeli chodzi o korzystanie z forum, także zrobicie Drogie Mamy jak uważacie. Mimo wszystko dziękuje choć za początkowe chęci :)
Droga Nito, przecież napisałam Ci na pw żebyś nie spamowała bo zrazisz dziewczyny i nie będą chciały wypełniać, że uznają za spam. Ale jakoś mimo to dodawałaś kolejne, kolejne, kolejne posty ...
Mogę mówić tylko za siebie - w moim wypadku tu nie chodzi o kategorię obrażania się a wyłącznie o jakieś elementarny szacunek. Skoro ktoś nie chce (i nie wysila się nawet aby chcieć) uszanować mnie, ja nie czuję potrzeby uszanowania jego prośby. A zaspamowanie forum jakoś odebrałam właśnie w ten sposób... no ale jedna ankieta mniej tej pani raczej nie zasmuci
Zanim załapałam, bo nie korzystałam wcześniej z forum było już za późno.....
yanettee
07-06-2012, 20:00
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ty spamujesz też profile ! Po co dodałaś wpis u mnie w profilu :confused::confused::confused::confused::confused:
yanettee
07-06-2012, 20:01
Zanim załapałam, bo nie korzystałam wcześniej z forum było już za późno.....
A regulamin udało Ci się chociaż przeczytać ?
Jeśli nie to możesz to teraz nadrobić :)
ech, sory za posta pod postem, zdenerwowałam sie ... ot ciążowe hormony :duh: :lol::lol::lol::lol:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ty spamujesz też profile ! Po co dodałaś wpis u mnie w profilu :confused::confused::confused::confused::confused:
No, to dobre. Na pisanie szkoda czasu, kopiuj-wklej jest szybsze :D
Nie chcąco, to była właśnie moja niespodziewana reakcja na Pani wiadomość. Także jeszcze raz informuję, że szanuje każdego decyzję i zdanie :) Jeżeli ktoś ma takie a nie inne zdanie ja tego nie neguje. Chętnym osobom dziękuje za wypełnienie ankiety, a tych których uraziłam mogę tylko przeprosić.
yanettee
07-06-2012, 20:10
Nie chcąco, to była właśnie moja niespodziewana reakcja na Pani wiadomość. Także jeszcze raz informuję, że szanuje każdego decyzję i zdanie :) Jeżeli ktoś ma takie a nie inne zdanie ja tego nie neguje. Chętnym osobom dziękuje za wypełnienie ankiety, a tych których uraziłam mogę tylko przeprosić.
spoko :D :D my nie gryziemy :) zapraszamy do zapoznania się z forum i nami, poczytaj, popisz, dowiesz się dużo tu o chustomamach
Dziewczyny, odpuśćcie.
Wszystko wyjaśnione, cel mam nadzieję słuszny, szkoda czasu na jałowe dyskusje.
:hey:
Dziękuje za zaproszenie :) małymi krokami próbuje wejść w świat chustomam :)
Dziękuje za zaproszenie :) małymi krokami próbuje wejść w świat chustomam :)
Wbrew pozorom nie jest on jakoś szczególnie zawiły.
Masz fantastyczne dziewczyny w Poznaniu, myślę że i one chętnie Ci pomogą.
Szczerze mówiąc zanim zaczęłam się tym interesować nie myślałam, że aż tyle kobiet i facetów nawet jest wkręconych w tą tematykę, a tu nieustanne spotkania, mnóstwo ludzi, którzy to propagują, choć dotrzeć do nich jest sprawą łatwą...ale tematyka fantastyczna :)
tak się domyśliłam;)
dziewczyny, ja bym się nie obrażała - i pomogła nauce;)
Popieram. I ankietę wypełniłam.
czarnakota
07-06-2012, 22:03
Też wypełniłam :)
A byłoby możliwe udostępnienie wyników? :jump: