Zobacz pełną wersję : Flash mob chustowo-taneczny w Szczecinie
MamaHani
28-05-2012, 07:50
Nie wiem gdzie wrzucić, żeby ogólnie na forum było do obejrzenia (choć widzę, że w nasz lokalny wątek też już parę osób zajrzało :heart:) -chyba tutaj będzie dobrze.
http://youtu.be/3E6kUEVOovs
wow BRAWO świetna robota :thumbs up:
pięknie :) a jak mała gwiazdą z chustą wskoczyła to aż mi dech zaparło, potem dotarło do mnie, że tam pewnie miś :D
pięknie :) a jak mała gwiazdą z chustą wskoczyła to aż mi dech zaparło, potem dotarło do mnie, że tam pewnie miś :D
dokładnie tak samo
brawo dziewczyny :applause::applause::applause: genialny układ, słodko wyglądały jeszcze maluszki, które próbowały załapać - pewnie też do chusty na taniec chciały :mrgreen:
Jesteście boskie!!!
:mighty::mighty::mighty::mighty::mighty:
:applause::applause::applause::applause::applause:
:love::love::love::love::love:
pijana_wiatrem
28-05-2012, 08:57
ja też na początku kurde, gwiazda z dzieckiem? a potem patrzę a to misiek :)
Bomba, szkoda, ze na śląsku nie ma :)
MalgosiaN
28-05-2012, 09:05
Brawo dziewoje! :-)
sensibileanima
28-05-2012, 09:07
dziewczyny to było genialne! :)
:mighty::mighty::mighty::mighty::mighty:
:applause::heart: super Wam to wyszło
Wiewi00ra
28-05-2012, 11:04
:D:D:D
świetna akcja dziewczyny:thumbs up::thumbs up:
super akcja, gratulacje :applause::applause::applause::applause::applause: :applause::applause:
no i mama w zielonej chuście, ach jakież piękne ma włosy
Ja nie moge zobaczyc :-( YouTube mi mowi, ze w moim kraju zablokowane z racji praw autorskich :-(
Pięknie :) aż się gęba śmieje jak takie coś się widzi :)
Agulinka
28-05-2012, 12:47
:D:D:D
to Ty masz takie włosy mega? :love:
świetne, ale mało Was!
Wiewi00ra
28-05-2012, 13:12
Nie wszystkie były w stanie przetrwać morderczy reżim treningów ;) Co do włosów - same wyrosły ;)
kashinka
28-05-2012, 13:13
buu ja tez nie moge otworzyc :(
ostroszyc
28-05-2012, 14:24
Bomba! :D
jesteście odważne babeczki:D:D:D
magdalena
28-05-2012, 15:24
Jesteście NIESAMOWITE!!! Brawa dla Was:applause: A ten układ taneczny... wymiękłam!:thumbs up:
Może do jakiegoś jukendensu powinnyście się zgłosić:wink:
Fantastyczne :D Gratuluję pomysłowości i odwagi!
jagienkat
28-05-2012, 16:58
Ze strony "odśrodkowej" powiem, że pysznie sie bawiłyśmy, nie? :D Wiewi00ra, MamaHani :kiss:
Wiewi00ra
28-05-2012, 17:01
No ba :D:D:D Takiej ekipy ze świecą szukać.
"Takich trzech jak nas osiemnaścioro (chyba dobrze policzyłam) to nie ma ani jednego" ;)
Gratuluje odwagi ;) Świetnie Wam to wyszło. Kiedyś lubiłam i brałam udział w różnego rodzaju akcjach i happeningach, a teraz się jakoś nie wychylam.
Super Wam to wyszło, naczelny choreograf się popisał :)
Wiewi00ra
28-05-2012, 17:22
:oops:
SUper :) Gratulacje pomysłu i odwagi :applause:
Edit: ale jeśli się nie mylę to nie jest pierwszy w Polsce promujący chustonoszenie, było coś z wiązaniem chusty na jakimś placu w którymś mieście jeśli się nie mylę ;)
Wiewi00ra
28-05-2012, 17:38
Pierwszy taneczny :) MamęHani poniósł entuzjazm :D
A to fakt ;) Pierwszy taneczny :D W każdym razie mimo mojego czepialstwa i tak jestem pod ogromnym wrażeniem :)
:szok:swietne, wlasnie na FB widzialam :thumbs up:
MamaHani
28-05-2012, 20:13
Oj tam zaraz poniósł... chodziło mi o pierwszy taki, tańczenie w chustach, jak był już jakiś taki to proszę o korektę ;)
A z tymi prawami autorskimi na You Tube, no właśnie nie wiem jak to obejść... generalnie w tle leci muzyka, kawałki utworów różnych i pokazuje mi, że film jest blokowany w niektórych krajach z tytułu praw autorskich :/
Od pewnego czasu (7 miesięcy z górką) mokną mi oczy jak widzę jak widzę takie spontaniczne akcje :oops::oops::oops:
Super Wam wyszło!!
Wiewi00ra
28-05-2012, 22:17
Jak się ogarnę, to wrzucę do siebie na serwer, tylko mi dajcie kilka dni.
Uwielbiam takie pozytywne akcje! Oto co powinno do mediów się przedzierać, by dać odpór kulturze strachu, nieszczęścia, ogólnego pomoru i politycznego uwiądu.
Georgina
28-05-2012, 22:34
:thumbs up::thumbs up::thumbs up::applause::applause::applause::applause::applau se::applause::applause::applause::applause::applau se::applause::applause::applause::applause::applau se::applause::applause::applause::applause:
Brawo!! Gratuluję pomysłu!!
Oby więcej takich akcji w naszym kraju!!
Tańczyłyście wspaniale!!
Może coś takiego u nas na Śląsku? ...
Moja córka oglądałaby na okrągło ten filmik. Najbardziej podoba jej się ta młoda co wskakuje w kadr gwiazdą.
Rewelacja :love:!...
Fajna odpowiedź na flash mob wózkowy, w swoim czasie linkowany na WOW, który tak naprawdę był sponsorowaną reklamą :roll:.
Wymiatacie, Kobiety :thumbs up:!
No i na szczęście znalazło się w tańcu jedno dziecię plecakowane, bo już myślałam, że dyskryminacji jakiejś się dopatrzę :ninja:...
:applause::applause::applause:
Gertruda
30-05-2012, 21:09
REWELACJA!!!!!!
a dziewczynka, która robiła gwiazdę jest moją faworytką. Genialnie czuje muzykę i rusza się świetnie (Coś trenuje?, jak nie to zaraz ją zapisać na Gimnastykę artystyczną czy taniec póki jeszcze czas ;)
Już mówiłam, ale raz jeszcze napiszę - GENIALNE dziewczyny. Cieszę się, ze takie mamy mamy w Klubie Kangura ;)
Chyba weźmiemy z Was przykład i zrobimy coś takiego u nas ;)
mamaslon
30-05-2012, 23:32
swietne!!! a te mocherki w srodku!:high:
misia83_83
31-05-2012, 14:58
Absolutna rewelka!! Tez bym tak chciala!! Gratulacje!! I wogole to mnie ten filmik tez wzruszyl...mamy i dzieci...tancza razem..:oops:
pulpecja
01-06-2012, 12:55
:thumbs up: super!
A może są tu jakieś chustomamy z Budapesztu chętne do tańca w chustach? :ninja:
jejajeja jej! :D ale odjazdowo!
a pani z zieloną chustą jakie ma dłuuuuugie włosy! łał! :)
Śledziłam cichaczem jak się umawiałyście w szczecińskim wątku i kibicowałam żeby wszystko się udało :mrgreen:. No i udało się przepysznie! Gratulacje!
marysienka
04-06-2012, 21:22
Super sprawa wielki szacunek zapamiętania całego układu choreograficznego;-)
Aleksandra
05-06-2012, 07:08
a ja pytanie techniczne: czy tam na miejscu mialyście muzykę? czy tak na sucho a muzyka dopiero później dołączona?
a poza tym - super :D
Wiewi00ra
06-06-2012, 02:07
Miałyśmy.