Zobacz pełną wersję : no nie mogę w to uwierzyć!!!!
mamafranka
25-05-2012, 16:50
http://tablica.pl/oferta/nosidelko-ergonomiczne-ID152Dx.html
ale ze w co ? że przodem ?
bo nie rozumiem
takich kwiatków mnóstwo wala się po forum
chyba to, że ktoś "na siłę" (widać to choćby po tym jak zagłówek prawie się wżyna w podgardle dziecka) wlozył dziecko przodem do świata, bo jeśli chodzi o same nosidło, to nie wygląda na wisiadło, ale na coś w typie ergonomik
samo nosidło nie jest złe jak za taką kasę :)
ale jak silnie musi działać propaganda wisiadłowa że ktoś do tak szerokiego nosidła wsadził dziecko przodem:omg:
no ale kwiatków taki wiele jest :) mnie już chyba nic nie zaskoczy
Mi też to wygląda na ergo i nie mam pojęcia jak tej pani udało się wsadzić tam dziecko przodem do świata :twisted: na pewno obydwojgu było nie wygodnie w ten sposób, to sprzedaje :)
ostatnio widziałam dziewczynę, która pomykała w zwisiadłowanej pościelówce ze sporym niemowlakiem twarzą do świata :(
sweetrose
25-05-2012, 17:42
to chyba pentelkowy ergonomik... jak za taką cenę ok... ale u diabła wsadzać dziecko przodem do świata :hmm: :bduh:
Mayka1981
25-05-2012, 17:51
to chyba pentelkowy ergonomik... jak za taką cenę ok... ale u diabła wsadzać dziecko przodem do świata :hmm: :bduh:
"żeby więcej widziało" :ninja:
sweetrose
25-05-2012, 18:00
trzeba było na plecy wsadzić to by sobie pooglądała i się na przytulała...
więcej wrażeń było potrzeba... // dziecko ma teraz 7m-cy i tyle miało już widzieć w tej niewygodzie...//
my do dziś nosimy się w mietku z przodu (mały ma 16,5m-ca i ok 13kg) - ale na pewno nie przodem do świata...
zresztą nie wiem jakbym małemu taki szpagat miała zafundować... no i zapewne by zastrajkował...
a tak bynajmniej się przytulamy i jest bosko...
Mayka1981
25-05-2012, 18:02
trzeba było na plecy wsadzić to by sobie pooglądała i się na przytulała...
No co ty, jak na plecy? Jak jakaś Murzynka? Poza tym to na pewno bardzo niebezpieczne ;)
sweetrose
25-05-2012, 18:03
No co ty, jak na plecy? Jak jakaś Murzynka? Poza tym to na pewno bardzo niebezpieczne ;)
chodziło mi o noszenie na plecach w tym nosidle ;) nie tak po prostu na plecy i jazda...
dankin-82
25-05-2012, 18:03
ojj już sporo czasu wisi ta oferta
ale przynajmniej opis szczery :twisted:
Mayka1981
25-05-2012, 18:05
chodziło mi o noszenie na plecach w tym nosidle ;) nie tak po prostu na plecy i jazda...
Tak po prostu na plecy i jazda w sensie patataj? Toć to fajna sprawa, tylko kolana bola :D
Cena spoko, tylko podajcie wymiary panela - poćwiczę szpagat... Edit - dobra widzę...
Laski bierzcie bo okazja :)
tylko ciekawe że dziecko dziś ma 7 miesięcy, dostali w grudniu, użyli kilka razy a od kwietnia mała jeździ w spacerówce...
Czy pentelka nie daje instrukcji do nosideł? Do elastyków daje, prawie dobre...
dankin-82
26-05-2012, 10:04
piszą że dostali w prezencie więc ofiarodawca niekoniecznie musiał dołączyć ;)
ale do nosideł powinny instrukcje być dołączane mimo wszystko
i "potem lepiej spało"
Mayka1981
26-05-2012, 12:52
i "potem lepiej spało"
albo może bardzo ulewało? :ninja:
Hehe, piękne "ergonomiczne" ;)
albo może bardzo ulewało? :ninja:
tego nie słyszałam ;)
o widzeniu i spaniu nagminnie :roll:
to ja sie tutaj podepne : ( mozna linkowac z fb? jezeli ta osoba ma profil publiczny co nie?)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4435099404081&set=pb.1487086458.-2207520000.1357192074&type=3&theater
to ja sie tutaj podepne : ( mozna linkowac z fb? jezeli ta osoba ma profil publiczny co nie?)
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=4435099404081&set=pb.1487086458.-2207520000.1357192074&type=3&theater
Raz, ze profil nie jest publiczny, a dwa - co jest w tym zdjeciu az TAK strasznego?
Raz, ze profil nie jest publiczny, a dwa - co jest w tym zdjeciu az TAK strasznego?
Pewnie chodzi o nieudane wiązanie.
Pewnie chodzi o nieudane wiązanie.
Wiazanie jest moze nie bardzo udane, ale, zeby linkowac na forum chustowym i wytykac palcami? :ninja:
Wiazanie jest moze nie bardzo udane, ale, zeby linkowac na forum chustowym i wytykac palcami? :ninja:
:dunno:
Wiewiórka
03-01-2013, 09:49
trzeba mieć talent żeby z chusty zrobic wisiadło
dziecko wisi na kroczu, przecież to widać
:oops: sorry, tak jakos w przyplywie niekorzystnych emocji....taki nieprzemyslany bezsensowny post, niech sobie kazy nosi jak chce, chustowa innkwizicja nie jestem bo sama jeszcze wiazac nie umiem.
Nie o to pytalam.
:oops: sorry, tak jakos w przyplywie niekorzystnych emocji....taki nieprzemyslany bezsensowny post, niech sobie kazy nosi jak chce, chustowa innkwizicja nie jestem bo sama jeszcze wiazac nie umiem.
:kiss:
no tak, ale...
okropne są przecież takie podśmiechujki :roll:
roneczka
03-01-2013, 10:58
no tak, ale...
okropne są przecież takie podśmiechujki :roll:
oj tak i jeszcze jakie nuuudne....
Zastanawia mnie jak ma się noszenie w tym ergonomiku czerwonym do zakładania frejki, bo ona wymusza na niemowlaku podobny rozstaw nóg...
Ktoś się wypowie?