Zobacz pełną wersję : Witam z Poznania!
Marteckam
25-05-2012, 11:27
Witam!
Jestem mamą 3 miesięcznego Mateuszka. Forum znalazłam jakiś miesiąc temu a motamy się od 2 tygodni i jesteśmy zachwyceni :D Synek może tulić się do mamy ile tylko chce a mama synka ma blisko i ręce wolne :) Póki co wiążemy się w Natibaby tkaną wypożyczoną od poznańskiego Stowarzyszenia (dzięki za możliwość wypożyczenia i pokazania co i jak) ale już poszukujemy swojej własnej też Nati a później... aż się boję co będzie później ;)
Pozdrówki dla wszystkich!
mamaslon
26-05-2012, 18:39
:kiss:hej
a chuste masz niebieska czy czerwona ;)
pozdrawiam! i zapraszam do działu poznań-spotkania srodtygodniowe
o tu (http://chusty.info/forum/showthread.php?t=62751&p=1793651#post1793651)
:kiss:hej
a chuste masz niebieska czy czerwona ;)
hę??
A tak poza tym to witam :D
Poznań wita ;)
bo ze mnie to niby poznaniara...
Witaj :) Spędziłam w Poznaniu większość swojego życia. Teraz niestety już w nim nie mieszkam, ale jest bliski memu sercu :) Noście się na zdrowie i czuj się u nas na forum jak najlepiej :)
mamaslon
26-05-2012, 23:39
hę??
A tak poza tym to witam :D
skoro ma nasza chuste to pytam która :lol:
znam po prostu kolezanke osobiscie prwdopodobnie :D
truscaffka
26-05-2012, 23:45
ja też witam i o kolor chusty pytam :D
Marteckam
27-05-2012, 22:18
jeszcze raz witam! :)
chustę mam sunset czyli czerwoną... hmm ciekawe czy się na spotkaniu majowym widziałyśmy...
a na spotkania śródtygodniowe na pewno zajrzę :)
mamaslon
28-05-2012, 09:43
jeszcze raz witam! :)
chustę mam sunset czyli czerwoną... hmm ciekawe czy się na spotkaniu majowym widziałyśmy...
a na spotkania śródtygodniowe na pewno zajrzę :)
hej! to się widziałyśmy :) a jak ;)
Marteckam
28-05-2012, 18:26
hej! to się widziałyśmy :) a jak ;)
hmm... to teraz pytanie która to Ty? ;) Wybacz ale imion nie pamiętam, poza Olą, której maila sobie zapisałam dlatego zapamiętałam. Jakieś szczegóły? ;)
hmm... to teraz pytanie która to Ty? ;) Wybacz ale imion nie pamiętam, poza Olą, której maila sobie zapisałam dlatego zapamiętałam. Jakieś szczegóły? ;)
Śliczna blondynka z pięknym uśmiechem, do tego bardzo miła-tak Cię, mamoslon, zapamiętałam :rolleyes:
witam i ja - Ola z tej strony :)
O ile się nie mylę, chciałaś ten filmik o kąpaniu noworodka, prawda? Oto on: http://www.youtube.com/watch?v=OPSAgs-exfQ&feature=player_embedded
No i jak masz czas, to do zobaczenia kiedyś na spotkaniu śródtygodniowym, do których to spotkań mamaslon dała linka powyżej.
mamaslon
28-05-2012, 19:04
Śliczna blondynka z pięknym uśmiechem, do tego bardzo miła-tak Cię, mamoslon, zapamiętałam :rolleyes:
:oops:
o rety
dzieki!:kiss:
Marteckam
28-05-2012, 19:44
To już wszystko jasne :) To z Tobą chustoumowę podpisywałam.
Witaj Olu! W sprawie filmiku nie pisałam bo udało mi się go znaleźć, ale miło, że pamiętałaś :)