Zobacz pełną wersję : Pozdrowienia z Poznania
marcepan
19-05-2012, 00:57
witam :)
Jestem zielona jesli chodzi o chusty i w sumie ogladam i się zastanawiam czy dla 5 m-c malucha jest sens tym bardziej, że za nie długo do pracy wracam... Mam nosidlo womar zafiro, dostałam na prezent i w sumie fajne to noszenie ale plecy bola i tak dumam w chuscie nie beda bolały, a może MT..
i tak chodze patrze zwiedzam i dumam ...
:)
Dla pleców, nóżek etc Twojego dziecka, chusta na pewno będzie korzystniejsza, dla Twoich pewnie też...
Ja mam ponad rok starszego synka i nadal noszę w chuście (a i jego starszą siostrę czasem), więc według mnie zdecydowanie warto, a jak wracasz do pracy, to może nawet tym bardziej warto, bo wtedy dzięki bliskości jaką daje chusta będziecie mogli naładować akumulatorki na czas, kiedy Ty będziesz poza domem :)
Myślę, że spróbować zawsze możesz, a jeśli okaże się, że chusta lub MT są nie dla Ciebie, to zawsze możesz je sprzedać :)
A do pracy czynnie, to pewnie większość forowiczek tutaj chadza :)
marcepan
19-05-2012, 01:21
w sumie racja zawsze moge odsprzedać :) to nic innego nie zostaje jak zanurzyć się w mnogości opcji chust i nosideł i wybrac najlepsze dla nas :)
witamy kolejną poznaniarę :) 5 msc to jeszcze nic straconego ;) a po powrocie do pracy dodatkowe tulki na pewno się przydadzą, a chusta zdecydowanie to ułatwia :) więc motaj się śmiało, a w razie potrzeby pomoc tu znajdziesz :)
truscaffka
22-06-2012, 00:24
Witaj Poznanianko :)
mamaslon
22-06-2012, 11:53
witam :)