PDA

Zobacz pełną wersję : Subskrypcja mi sie sama wylacza

Kamila
18-05-2012, 08:21
po raz drugi wylaczyla mi sie subskrypcja na posty ktore wybralam i tym razem nie moge jej wlaczyc (na odznaczenie wybranych postow - nie reaguje) :-(

Kamila
19-05-2012, 21:34
Drogie moderatorki, mam problem. Nie moge odhaczyc (aktywowac sobie) sybskrypcji w tematach, w ktorych pisalam. Po odhaczeniu i wybraniu opcji o powiadomieniu na email wszystko sie zeruje i wylacza. Pomocy!!! Najlepiej jak najszybciej

zaza
20-08-2012, 07:43
czy na tym forum da się zmienić ustawienia tak, aby do subskrypcji dodawane były wszystkie tematy, w których coś napiszę??

Karusek
20-08-2012, 10:30
czy na tym forum da się zmienić ustawienia tak, aby do subskrypcji dodawane były wszystkie tematy, w których coś napiszę??

wchodzisz w ustawienia zaawansowane (po prawej stronie, obok "wyloguj się") i tam odhaczasz odpowiednio w "Domyślny tryb powiadamiania o postach:"

zaza
20-08-2012, 12:36
wchodzisz w ustawienia zaawansowane (po prawej stronie, obok "wyloguj się") i tam odhaczasz odpowiednio w "Domyślny tryb powiadamiania o postach:"

dziękuję :mighty::mighty::mighty:

Siencja
20-08-2012, 15:03
Mi też sie wyłączyła subskrypcja tematów i nie mogę jej włączyć. Żadne powiadomienia mi nie przychodzą. :( Można coś z tym zrobić?