Zobacz pełną wersję : NappiMe. DARMOWA DOSTAWA!
Strony :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
gosza191
14-10-2013, 19:24
Przypomnij się przy kolejnym zamówieniu ;)
:) Dobrrrrra:)
abcd_2007
15-10-2013, 19:18
Dziś przyszły kameleonki - cudne są :love:
Nawet ich nie uprałam tylkood razu młodemu na tyłek założyłam:hide:
http://images65.fotosik.pl/283/eca5804b52306fe7med.jpg (http://www.fotosik.pl)
To nasza pierwsza nowa pieluszka:)
Prawda, cudne są:
http://img809.imageshack.us/img809/3495/c3oz.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/809/c3oz.jpg/)
:mrgreen:
moja lala
17-10-2013, 08:17
...
gosica502
17-10-2013, 08:47
wypadałoby poczytac r egulamin, wtedy byś się dowiedziała gdzie wkleić ten post i że za reklamę się płaci...
moja lala
17-10-2013, 09:05
...
larwunia
17-10-2013, 15:26
Oj, kusicie tymi kameleonami :)
greeneddie
18-10-2013, 11:32
Oj, kusicie tymi kameleonami :)
Zgadzam się - fantastyczne są :love:
Dziś przyszły kameleonki - cudne są :love:
Nawet ich nie uprałam tylkood razu młodemu na tyłek założyłam:hide:
http://images65.fotosik.pl/283/eca5804b52306fe7med.jpg (http://www.fotosik.pl)
To nasza pierwsza nowa pieluszka:)
Prawda, cudne są:
http://img809.imageshack.us/img809/3495/c3oz.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/809/c3oz.jpg/)
:mrgreen:
Ależ śliczne macie dzieciaki!!!! :) słodziaki :) dziękuję za zdjęcia :)
abcd_2007
18-10-2013, 11:52
A ja nawet sobie ustawiłam Kameleonki na tapecie w telefonie:hide:
W sumie to moglabym mieć same kameleonowe pieluszki:)
ciesze się bardzo że się podobają :) wzór projektowała moja przyjaciółka i mnie też powalił :D muszę powoli myśleć o jakichś nowościach na nowy rok. Macie jakieś preferencje? planuję ze 3-4 nowe wzory :)
abcd_2007
18-10-2013, 12:03
Ja bym chciała cośik w konie:)
miss_kumcia
18-10-2013, 12:05
Jakies dinozaury albo kaczki:love:
a co byś powiedziała na pawie oczka ;)
(nie pamiętam wszystkich wzorów więc jeśli podobny był to przepraszam ;))
abcd_2007
18-10-2013, 12:10
ooo:) pawie oczka:love:
Albo pawie :love:
Kurczaki jakieś albo myszki...
Bardzo podobał mi się wzór, z ostatnich wyborów. ten zielony, chyba? Gdzie na dupce były baterie :)
coś w marynarskim klimacie mi się marzy :) ewentualnie owce bo ja kocham owce ;) byle nie różowe były te pieluszki
a i niedawno na jesiennym wątku rozmawiałyśmy o pieluchach- rowery miałyby wzięcie ;)
larwunia
18-10-2013, 12:29
dinozaury..... :beat::beat::beat::beat::beat::beat:
abcd_2007
18-10-2013, 12:31
A moze jakis konkursik? Forumki by cos tam nabazgraly i odbylo by sie głosowanie?:ninja:
abcd_2007
18-10-2013, 13:02
w garbusy albo trabanty :heart:
ileż propozycji :D Super!
Na konkurs brak czasu, materiał za dwa tyg musi być w produkcji :)
papugi, kaczki albo ślimaki :D
w garbusy albo trabanty :heart:
:thumbs up:
Generalnie, jakieś pojazdy, może traktory w takiej dziecięcej konwencji z oczami ;).
Z propozycji dziewczyn owieczki lub ślimaki jeszcze mi się podobają.
greeneddie
18-10-2013, 14:55
a motorki? ;)
Motory :thumbs up: zdecydowanie tak :rolleye:
:thumbs up:
Generalnie, jakieś pojazdy, może traktory w takiej dziecięcej konwencji z oczami ;).
Z propozycji dziewczyn owieczki lub ślimaki jeszcze mi się podobają.
Ślimaki! Tak! Pasowałoby do naszych ślinioczków :D
abcd_2007
18-10-2013, 21:29
Traktory:love:
albo krowy lub byki:)
albo w tęczę, albo tęczowe paski?
ślimaki kiedyś były wiecie? :)
mi dwa pomysły mocno zapadły w pamięć, zobaczymy :)
abcd_2007
18-10-2013, 21:32
Albo karpie koi:love:
Madzinka
18-10-2013, 21:35
Rowery to byłby dobry pomysł, może mąż pozwoliłby mi kupić kolejną pieluszkę:D.
Nasze kotki dotarły i są takie mięciutkie, że też nie wyprałam, tylko pozwoliłam sikiem ochrzcić :oops:. Cudne. To chyba nasza ostatnia pieluszka, bo stosik w sam raz, a dziecko powoli odpieluchować będzie trzeba.
A tak poza tym to ja zgłaszam zażalenie! Znowu nowe wzory? Ja się wykończę :D
Ale faktycznie, uparłam się, że będę rzadziej prać i przydałoby się trochę nowych pieluch.... :whistle:
Rowery to byłby dobry pomysł, może mąż pozwoliłby mi kupić kolejną pieluszkę:D.
Nasze kotki dotarły i są takie mięciutkie, że też nie wyprałam, tylko pozwoliłam sikiem ochrzcić :oops:. Cudne. To chyba nasza ostatnia pieluszka, bo stosik w sam raz, a dziecko powoli odpieluchować będzie trzeba.
cieszę się, że kotki przypadły do gustu :)
A tak poza tym to ja zgłaszam zażalenie! Znowu nowe wzory? Ja się wykończę :D
Ale faktycznie, uparłam się, że będę rzadziej prać i przydałoby się trochę nowych pieluch.... :whistle:
eee, do stycznia jeszcze trochę czasu :D:D
eee, do stycznia jeszcze trochę czasu :D:D
Zdecydowanie za długo hehehehehe
Monia dobrze, że z wyprzedzeniem tym razem większym zapowiadasz nowe wzory, może zdążę zaskórniaków nazbierać i mąż się nie połapie :D
Ja to w ogóle jestem nienormalna chyba, dziecko jeszcze wielo na tyłku nie miało ani razu (bo w trakcie przeprowadzki ciągle jesteśmy ale już tylko do środy :D ) a ja obkupuję się jak głupia, mam nadzieję, że mu w ogóle podpasują te pieluchy bo jak nie to nie wiem co mąż mi zrobi ;)
miss_kumcia
20-10-2013, 14:21
Monia dobrze, że z wyprzedzeniem tym razem większym zapowiadasz nowe wzory, może zdążę zaskórniaków nazbierać i mąż się nie połapie :D
Ja to w ogóle jestem nienormalna chyba, dziecko jeszcze wielo na tyłku nie miało ani razu (bo w trakcie przeprowadzki ciągle jesteśmy ale już tylko do środy :D ) a ja obkupuję się jak głupia, mam nadzieję, że mu w ogóle podpasują te pieluchy bo jak nie to nie wiem co mąż mi zrobi ;)
Moim zdaniem nappime to pieluchy warte polecenia i w sumie mozna kupowac w ciemno ;)
napisane z bajeranckiej aplikacji ;)
RoxieSTB
22-10-2013, 00:13
Ja chce pieluszki w psie łapki :)
miss_kumcia
22-10-2013, 08:14
Ja chce pieluszki w psie łapki :)
O! To tez mysl. W jakies zwierzece lapki albo rozne lapki bylyby fajne :)
napisane z bajeranckiej aplikacji ;)
Jesienna promocja! Tylko do końca października 10% taniej! Kupon rabatowy: Jesień
Warto skorzystać :)
miss_kumcia
26-10-2013, 21:59
Jesienna promocja! Tylko do końca października 10% taniej! Kupon rabatowy: Jesień
Warto skorzystać :)
Nie kus :P
napisane z bajeranckiej aplikacji i równie bajeranckiego telefonu ;)
Nie kus :P
napisane z bajeranckiej aplikacji i równie bajeranckiego telefonu ;)
e tam :) nie szybko planuje powtórkę :) To taka promocja radosna z okazji urodzin moich i rychłej przeprowadzki i w ogóle :)
gosza191
27-10-2013, 12:16
ooo:) pawie oczka:love:
Albo pawie :love:
:heart: :heart::heart: O tak!!!!!! Byłoby cudnie!!!
:heart: :heart::heart: O tak!!!!!! Byłoby cudnie!!!
zobaczymy ;)
a póki co przypominam o promocji :)
i tak się przypomnę tylko z promocją :)
już od 10 dni jesteśmy na wielo w końcu :D i w użyciu głównie otulcze nappime (z tetrą), na wyjścia kieszonki też Twoje Monia póki co tylko, moje ulubione kameleony już poplamione, ale mam nadzieję, że słonko je uratuje ;) przecieki praktycznie się nie zdarzają :)
bałam się, że OS jednak za duże będą jeszcze na mojego 1,5 miesięczniaka ale nawet nie spinamy maksymalnie napek..
czekam więc z niecierpliwością na nowe wzory
a jak wzrostowo/wagowo Twój maluszek? :)
już od 10 dni jesteśmy na wielo w końcu :D i w użyciu głównie otulcze nappime (z tetrą), na wyjścia kieszonki też Twoje Monia póki co tylko, moje ulubione kameleony już poplamione, ale mam nadzieję, że słonko je uratuje ;) przecieki praktycznie się nie zdarzają :)
bałam się, że OS jednak za duże będą jeszcze na mojego 1,5 miesięczniaka ale nawet nie spinamy maksymalnie napek..
czekam więc z niecierpliwością na nowe wzory
Maluszek nie taki mały ;) 60 cm (bez naciągania jak to ładnie pediatra stwierdziła) i 5,5 kg :)
Oooo nie.... :( przegapiłam promocję a chciałam najmlodszemu kupić na prezenty mikołajkowo/BN :(
nie da się przedłużoyc promocji np do końca wekendu?
Kudlata fantastyczne wieści :) ciesze się, że się pieluszki spisują :)
Siencja pw skrobnęłam :)
greeneddie
02-11-2013, 21:02
Oooo nie.... :( przegapiłam promocję a chciałam najmlodszemu kupić na prezenty mikołajkowo/BN :(
nie da się przedłużoyc promocji np do końca wekendu?
Popieram prośbę :thumbs up: ja zwlekałam, bo przecież jest czas i w końcu nie kupiłam pieluszek :(
i zapraszam do konkursu :) :
Zapraszamy do konkursu facebookowego
A w zasadzie do dwóch konkursów!
Do wygrania rabat na zakupy, kieszonka PUL i otulacz!
Zasady:
1. Polub naszego fanpage'a
2. Udostępnij ten wpis
3. Napisz w komentarzu dlaczego używasz/ chcesz używać naszych pieluszek.
Spośród osób które wykonają pierwsze trzy punkty rozlosujemy jednorazowy 25% rabat na zakupy w naszym sklepie!.
ALE UWAGA! Jest jeszcze czwarty punkt który pozwala na otrzymanie drugiej nagrody!
4. Zrób zakupy w naszym sklepie w dniach 6.11-13.11. Spośród wszystkich zamówień wylosujemy jedną osobę która dostanie kieszonkę PUL i jedną która otrzyma otulacz.
To podbiję :) spośród wszystkich którzy złożą zamówienie do 13.11 rozlosujemy dwie pieluszki :) a na naszym fanpage'u można zdobyć 25% rabatu na zakupy!
wystarczy, że zamowie 1 pieluszke? Bo ja liczę na ten rabat 25% wiec nie cce za duzo teraz zamawiac? :mrgreen:
wystarczy :) spośród wszystkich zamówień wylosujemy 2 osoby które dostana po pieluszce ;)
i hop z rana przypominam o konkursie :)
jeszcze ostatnie dwa dni konkursów :)
Judyta do rabatu nie musisz robić zamówienia, zamówienie pozwala walczyć o kieszonkę lub otulacz, to może nie rób zamówienia póki co to będę miała mniejszą konkurencję :P
Monia pisałaś na fejsie, że można zamawiać wkłady chociaż ich nie ma w sklepie, to ja bym poprosiła dwa standard i dwa long, więcej kupię jak już wygram rabat. :P
a i jeszcze pytanie, kieszonek ptaszki wśród drzew to już nie będzie nigdy?
Hm na razie jej nie dorabiam, ale jedna jest tylko na sklep nie wrzucona, chcesz? :) zaraz Ci dołożę te wkłady do zamówienia :) tylko nr zam na pw bo ledwo ogarniam ostatnio ;)
Kudlata pieluszkę też chcę wygrać :mrgreen: no i ja już dawno zamówiłam ;)
Judyta jak pieluszkę to ok, bo ja wolę otulacz :lol:
wyniki na facebooku :) ew pretensje do moich dzieci :D
łe słabą masz tę maszynę losującą :P a przypomniało mi się, że mam na pocztę zadzwonić ;)
greeneddie
15-11-2013, 15:25
łe słabą masz tę maszynę losującą :P a przypomniało mi się, że mam na pocztę zadzwonić ;)
A tam słabą :nono: Najlepsza maszyna na Świecie :mrgreen:
:bliss: :bliss: :bliss:
Yuuuuuuppppppppppppppiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ale numer - WYGRAŁAM !!!!!!!!!!!!!!!
Dziękuję :kiss:
:heart: :heart: :heart:
Muszę wyjść po Martynkę i zawieźć ją na tańce - odezwę się wieczorem na fejsie :high: :high: :high:
Gratulacje!! :applause:
P.s. Dotarły kameleony :love:
Dziewczyny może jakieś zdjęcia maluchów w pieluszkach? :)
Mi dwa razy mówić nie trzeba :D
Kocurki, jedna z naszych ulubionych:
http://img593.imageshack.us/img593/7609/b8cq.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/593/b8cq.jpg/)
Wyga ale Zofia cudna :love:
Moniko, chciałabym kameleony na Mikołajki. :) Czy da się coś zrobić z tym moim pieluszkowym marzeniem? :)
I jeszcze jedno pytanie, czy jeśli dziś/jutro zrobię i opłacę zamówienie to da radę, aby dotarło do przyszłego czwartku?
lika jak zrobisz zamówienie dziś i dziś rpzelew to jutro bede na poczcie wiec dojdzie. Kameleony mam jeszcze jedne- dopisz prosze w komentarzu :)
Super! Już zamawiam i płacę. :)
a tu mój Franiu :) no i na tukany niestety się nie doczekałam z braku funduszy mimo, że zamówiłam. a wszystkie promocje przegapiłam. przepraszam :(
https://lh6.googleusercontent.com/-W0qPwmntTmyxLlSjbRdmlYC1ZqmYpez4fL_2ObSOnw=w841-h559-no
werka ale słodziak!!!
A już jutro nowa promocja. A w sumie nie jutro tylko za 4 godziny :) od północy do północy czyli dokładnie 2 grudnia wysyłka w NappiMe GRATIS!!!
Dzień Darmowej Dostawy w NappiMe- warto skorzystać!
DZIŚ DZIEŃ DARMOWEJ DOSTAWY!!!
przypominam o darmowej wysyłce :)
To malusieńka zapowiedź- tak jak mówiłam w styczniu będzie kilka nowych wzorów, dokładnie 4 :) wrócą też kameleony, safari, fol, jeże, czyli to co aktualnie wyprzedane.
PUL w tych wzorach będzie inny :) taki, który spokojnie wysuszycie w suszarce, który raz na jakiś czas można spokojnie wstawić na 90 stopni.
A wzory? wzory niech pozostaną tajemnicą. podpowiem tylko ze korzystałam z waszych pomysłów :)
WIELKA WYPRZEDAŻ!
KIESZONKI PO 50 ZŁ I PRZESYŁKA GRATIS! Czy to możliwe? Tak! Tylko do 16.12 większość kieszonek po 50 zł, a przy zamówieniu za minimum 200 zł przesyłka gratis! ZAPRASZAMY!
miss_kumcia
13-12-2013, 09:13
Dobrze,ze ja na razie jestem zaspokojona ;) ale promocja super!! Nie moge sie doczekac nowosci :D
szybko i konkretnie z telefonu ;)
to zapraszam do promocji :)
A nowości ujawnię chyba jakoś po świętach, za to w pełni dostępne będą w połowie stycznia :)
no nie wytrzymam, zamiast na święta to będę czekać na nowe wzory pieluch :lool:
przypominam o promocji :)
To i wieczorem przypominam :)
ostatnie godziny promocji! :)
Chciałabym Wam przedstawić nasza najnowszą kolekcję 2014. Będę stopniować napięcie, więc nie wszystko na raz :)
Oto pierwszy wzór który będzie do kupienia już w styczniu (choć bardziej w drugiej połowie stycznia.)
Zamówić będzie można wcześniej, szczegóły podam wkrótce.
To jest jedyny wzór który nie był inspirowany Waszymi podpowiedziami :)
Żółwie:
http://nappime.pl/press/wp-content/uploads/2013/12/MG_5167-1.jpg
http://nappime.pl/press/wp-content/uploads/2013/12/MG_5175-1.jpg
I jak Wam się podoba?
abcd_2007
20-12-2013, 10:57
świetne żółwiki!:)
czekamy z niecierpliwością na reszte nowosci:)
cudny :) szkoda że my już nie pieluszkowi
Martulec
20-12-2013, 11:14
Żółwie :thumbup::thumbup::thumbup:
Bardzo fajne i choć zakupy pieluchowe to pewnie te ostatnie już bo na wiosnę pewnie będzie trening nocnikowy... to żółwiowy zakup konieczny...
Klikam z Tapatalk ;)
greeneddie
20-12-2013, 11:15
Przefantastyczne :love: Jejku Monia Ty nie rób już żadnych nowych pieluch ;) Szymonka półka z pieluchami pęka w szwach :roll: znaczy za mała :lool:
Cieszę się, że się podoba :)
Korzystając z tego że chwilowo mogę, wrzucam kolejne wzorki :)
Pierwszy to Myszki:
http://nappime.pl/press/wp-content/uploads/2013/12/MG_5177-1.jpg
http://nappime.pl/press/wp-content/uploads/2013/12/MG_5166-1.jpg
Kolejny wzór to Pawie:
http://nappime.pl/press/wp-content/uploads/2013/12/MG_5180-1.jpg
http://nappime.pl/press/wp-content/uploads/2013/12/MG_5162-1.jpg
oraz ostatni: Rowery
http://nappime.pl/press/wp-content/uploads/2013/12/MG_5172-1.jpg
http://nappime.pl/press/wp-content/uploads/2013/12/MG_5169-1.jpg
Co wzór to ładniejszy :) Jak tu wyjść z uzależnienia.
Wszystkie nowe wzory będą na białym tle?
edit: to mam odpowiedź
żółwie i rowerki chcę mieć
greeneddie
20-12-2013, 11:23
Rowery, myszki i żółwie :sick:
miss_kumcia
20-12-2013, 11:23
Ja calkowicie nie rowerowa,ale Rowery cudne! ;)
szybko i konkretnie z telefonu ;)
irish_dancer
20-12-2013, 11:26
OMG pawie :heart:
Pekatrine
20-12-2013, 11:28
Aaaa, i po co odpieluchowałam młodego? ;) Rowery, żółwiki, pawie :heart:
ojej jak się cieszę, że się podobają :)
jeśli chodzi o zamówienie: po jednej z każdego wzoru kieszonkowego mam od ręki, więc można w wątku klepnąć.
Reszta się szyje, można zamawiać już na pw lub maila, gotowe będą w drugiej połowie stycznia.
Co do samego PULa: jest on ciut inny. Po konsultacjach różnych jednak nie polecam suszenia w suszarce, ale prać raz na jakiś czas na 90 stopni spokojnie można :)
ślimaczuś
20-12-2013, 11:35
ach rowery i zółwik - też moje hity :D
kornflejka
20-12-2013, 11:38
Rowery i myszki!! :love:
jakiś rabat dla pomysłodawców? Bo rowery są moje ;-)
na szczęście nie wszystkie wzory mi się podobają :P Kiedy będą myszki dostępne??
edit: doczytałam, to one będą wszystkie na raz :) To ja zamawiam myszki kieszonkę i rowery otulacz. Chyba :P
śliczne wzory! Czas na uzupełnienie stosiku pieluszkowego i wypróbowanie Twoich pieluszek :)
no ładnie. przecież ja muszę mieć rowery...!
dzięki dziewczyny :)
To zróbmy tak: mam od ręki dostpne i do wysyłki na już 4 kieszonki:
1. pawie,
2 myszki
3 rowery,
4.żółwie.
Jak ktoś coś chce mieć już to proszę wpisujcie się tu. Jak ktoś chce złożyć jakieś inne zamówienie z tymi styczniowymi to można na pw lub na maila. przy takim zamówieniu płatność dopiero potem, jak już będą :)
irish_dancer
20-12-2013, 12:20
a otulaczyka jednego pawiowego nie ma do wysłania :rolleyes: no zakochałam się :)
hehe :) dam znać wieczorem ok? :)
ślimaczuś
20-12-2013, 12:27
A to ja mogę sobie rowery przygarnąć :D
kieszonkę tak?
czyli zostały pawie, myszki i żółwie od ręki :)
ślimaczuś
20-12-2013, 12:30
kieszonkę :D
To ja na rowery poczekam do stycznia (i nad pawiami się jeszcze zastanowię) :) Tylko brać otulacz czy kieszonkę...? ;)
Pawie i rowery, och :love::love: miałam plan na jedną kieszen a teraz to nie wiem. Piękne! :)
Żółwie mi się najbardziej podobają, potem rowery. My, na szczęście dla stanu konta, jesteśmy otulaczowi, więc mam czas na myślenie do stycznia ;).
To ja na rowery poczekam do stycznia (i nad pawiami się jeszcze zastanowię) :) Tylko brać otulacz czy kieszonkę...? ;)
a co wolisz? albo jeden otulacz i jedną kieszonkę :) ja dla takiego malucha wole otulacze, ale potem preferuję kieszonki :D
Pawie i rowery, och :love::love: miałam plan na jedną kieszen a teraz to nie wiem. Piękne! :)
wpadnij obejrzeć na żywo :ninja:
Żółwie mi się najbardziej podobają, potem rowery. My, na szczęście dla stanu konta, jesteśmy otulaczowi, więc mam czas na myślenie do stycznia ;).
to spokojnie chwila czasu jest :)
żółwie wyszły super na materiale, bo na projekcie jakoś mi się średnio widziały. Ale dla mnie chyba najfajniejsze pawie i rowery. Pawie na żywo mi się bardziej zielone wydają :)
ślimaczuś
20-12-2013, 13:36
Monika nie kuś bo sobie jeszcze otulacz z pawiami albo żółwiami zażyczę. Najlepsze będzie jak mi to wielo nie wyjdzie.
Martulec
20-12-2013, 13:43
żółwie wolne??? bo jeśli tak to ja poproszę!
tylko pewnie wysylka po świętach?
a w nowym roku się nad rowerami i myszami zastanowię :)
wolne, wysyłka po świętach, chyba że cudem dam radę w pn dobić na pocztę :D
czyli zostały pawie i myszki :)
Piękne wzory! :)
Wysłane z mojego Nexus 4 przy użyciu Tapatalka
oł jea, wymyśliłam najbardziej pożądany wzór :D rowery rządzą widzę :D
Martulec
20-12-2013, 14:03
wolne, wysyłka po świętach, chyba że cudem dam radę w pn dobić na pocztę :D
czyli zostały pawie i myszki :)
nie, kochana, nie zawracaj sobie głowy pocztą, po świętach może być, super :)
Martulec
20-12-2013, 14:27
zastanawiam się co ja zrobię jak mi się dziecko odpieluchuje...
Monika, a Ty nie myślałaś o tym, żeby opracować wykrój trenerek? Jejku takie trenerki z Twoimi wzorami to byłby hit!!
Pat dzięki :)
Kudłata za rowery zabierałam się już któryś raz, teraz to że o tym napisałaś mnie zmobilizowało :) jak widać słusznie :)
Martulec skrobne jutro pw z danymi itp ok?:)
Siencja myślałam tylko czasu wciąż za mało.. :)
ok, została wolna kieszonka w myszki :)
rafandynka
22-12-2013, 16:49
Monia przepiękne wzory <3
a mogę się ustawić do otulacza w rowery ;> jak już będzie.. ;>
ignis jasne, zapisuję zamówienie, tyle że to w styczniu realizacja, druga połowa :)
czy kieszonka w pawie jest jeszcze do wzięcia? i jaka cena? zakochałam się w niej na zabój :heart:
cudne wzory, gratuluję!
larwunia
30-12-2013, 20:54
Wzory .... :omg::szok: przepiękne, wszystkie mi się podobają, ale najbardziej zółwie, mychy i rowery, ale dlaczego, dlaczego, dlaczego :mad:wszystkie bielusieńkie ???? Już poprzednio wszystko białe tukany, kogutki, kameleony - zlituj się nad miłośnikami kolorów :) błagam ;)
ślimaczuś
31-12-2013, 13:00
Właśnie listonosz przyniósł rowery i powiem, że w rzeczywistości są ładniejsze niż na zdjęciu, zachwyciły mnie te kwiatki i detale :D
czy kieszonka w pawie jest jeszcze do wzięcia? i jaka cena? zakochałam się w niej na zabój :heart:
cudne wzory, gratuluję!
Możesz taką zamówić na połowę stycznia :) poproszę tylko o pw :)
Wzory .... :omg::szok: przepiękne, wszystkie mi się podobają, ale najbardziej zółwie, mychy i rowery, ale dlaczego, dlaczego, dlaczego :mad:wszystkie bielusieńkie ???? Już poprzednio wszystko białe tukany, kogutki, kameleony - zlituj się nad miłośnikami kolorów :) błagam ;)
dziękuję :) zapamiętam o tych kolorach, to chyba kwestia mojej mani białości, zaczęła mi się rok temu i tak trwa. Ale będę pamiętać!
Właśnie listonosz przyniósł rowery i powiem, że w rzeczywistości są ładniejsze niż na zdjęciu, zachwyciły mnie te kwiatki i detale :D
Ależ się cieszę :) ja dziś wyprałam swoje otulacze dla malusiej pupy i też sobie podziwiam te rowery :hide:
ślimaczuś
31-12-2013, 13:10
Bardzo podoba mi się to, że są właśnie na białym tle, więc jak najbardziej jestem za taką opcja. Zastanawiam się nad otulaczem w pawie, ale to może jak już przetestujemy co nam najbardziej odpowiada.
ja wolę białe, ewentualnie jakieś jasne bo np podniebne ptaszki strasznie prześwitują spod ubranek.
irish_dancer
01-01-2014, 23:37
pawie już u mnie...cudo :heart:
jutro będę testować i fotografować :) czy można tutaj wrzucić zdjęcie w akcji? :confused:
Bardzo podoba mi się to, że są właśnie na białym tle, więc jak najbardziej jestem za taką opcja. Zastanawiam się nad otulaczem w pawie, ale to może jak już przetestujemy co nam najbardziej odpowiada.
testuj spokojnie co wolisz ;)
ja wolę białe, ewentualnie jakieś jasne bo np podniebne ptaszki strasznie prześwitują spod ubranek.
no własnie, stąd ja tez wolę białe.
pawie już u mnie...cudo :heart:
jutro będę testować i fotografować :) czy można tutaj wrzucić zdjęcie w akcji? :confused:
pewnie że można! :)
a ta pieluszka jest dostępna ???
http://www.slowdaylong.pl/pranie-pieluch-nigdy-w-zyciu-a-moze-jednak/ nie widzę jej nigdzie
abcd_2007
11-01-2014, 20:25
To i my się znowu pokażemy:)
Fota nieostra boz telefonii
http://images62.fotosik.pl/545/3f6fd4bed8ed8fefmed.jpg (http://www.fotosik.pl)
Marzy mi się chusta w takie kameleonki:)
abcd ale ślicznie! :)
Dziewczyny nowa kolekcja w sklepie! ZAPRASZAM!
Kto zamawiał i prosił o odłożenie zaraz dostanie pw ;)
abcd mi się marzy wszystko w kameleonki :love: nawet mi się kiedyś śniło, że takie bodziaki kupuję w sklepie :D
zamówienie na nową kolekcją poszło :)
miss_kumcia
14-01-2014, 14:27
A ja musze na odwyk isc.. Albo odpieluchowac Gada :D
To tylko nasze kieszonki, wszystkie na stanie..
http://img.tapatalk.com/d/14/01/14/nujetupu.jpg
A jeszcze nowe sa przeciez.. Zwariuje!
miss_kumcia, chyba za mały worek na pieluchy Ci uszyłam :D
miss_kumcia
14-01-2014, 14:31
miss_kumcia, chyba za mały worek na pieluchy Ci uszyłam :D
spoko :) dobry jest! wszystkich na raz nie noszę ze sobą :P
miss_kumcia
14-01-2014, 14:38
chyba lepiej nie mówić że mam jeszcze 6 wymagających zmiany gumek.. ale to takie moje białe zdobyczne kruki :D
gosica502
14-01-2014, 14:39
Miss kumcia albo dorobić następnego pieluszkowca coby się sprzęt nie marnował :D:D
A nowa kolekcja nappime nadeszła.. hahaha
miss kumcia te żółwie pod kotkami w pierwszym słupku to nappime? Pierwszy raz widzę a fajnie wyglądają, daj jakieś jeszcze zdjęcie tej pieluszki
miss_kumcia
14-01-2014, 16:21
To tez Nappime ;) taki sam wzor ma Babyetta. Zroce do domu i obfoce :)
miss_kumcia
14-01-2014, 16:37
Mam ja ze soba ;) to moj unikat, wyrwany na allegroszu :)
http://img.tapatalk.com/d/14/01/14/epemurat.jpg
miss_kumcia
14-01-2014, 17:56
o ja, super są..
Wiem :D tez je lubie ;) choc to stary wzor, troche inny pul, ale tez nie zawodna ;)
Moniś ile Ty ich masz :D piękny stos! ja dla dwójki mam mniejszy póki co ;)
dziewczyny segregowałam dziś nowe pieluszki- na żywo te wzory są naprawdę super, takie żywe, kolorowe, nasycone!
ewaibartek
14-01-2014, 19:48
Rowery przepiekne :heart:
Moniś ile Ty ich masz :D piękny stos! ja dla dwójki mam mniejszy póki co ;)
dziewczyny segregowałam dziś nowe pieluszki- na żywo te wzory są naprawdę super, takie żywe, kolorowe, nasycone!
ja nie dla dwójki ale mam znacznie mniejszy stosik a i tak się zastanawiam czy nie za duży bo kieszonki są na wyjścia a po domu tetra i tylko w święta udało mi się użyć prawie wszystkich a tak to w kółko kameleony-tukany-kogutki-misie bo to moje najulubieńsze :love: no i niedługo myszki do tego grona dołączą :D
Monia a tak mi się przypomniało, może teraz byłaby szansa na większy worek (większy niż największy) w kameleony?
sprawdzę jutro jaki tam mam kawałek kameleonów :)
sprawdzę jutro jaki tam mam kawałek kameleonów :)
;-)
kilka dni temu przyleciały do nas pawie, są przecudne. dziękujemy :)
http://images62.fotosik.pl/580/adf7fe7c7ff9ca45med.jpg (http://www.fotosik.pl)
kustafa fantastyczne!!! niech służą :)
Moniko, wydawało mi się, że mieliście kiedyś serwis napkowy, ale teraz nie znajduję na stronie takiej informacji. Przywidziało mi się?
irish_dancer
03-02-2014, 19:57
no to się pokazujemy w naszych pawiach :mrgreen:
http://kilsheelan.home.pl/chustyforum/blog150.jpg
http://kilsheelan.home.pl/chustyforum/blog151.jpg
http://kilsheelan.home.pl/chustyforum/blog152.jpg
abcd_2007
03-02-2014, 20:18
Ale super model:)
No i pawie oczywiscie super :)
miss_kumcia
03-02-2014, 20:19
Ale super model:)
No i pawie oczywiscie super :)
Popieram :-D
Ot: i te panele.. ;-)
Irish cuuudne!!! Czy ja mogłabym je na stronie użyć? :ninja: Katsos pupeko miało serwis napkowy :)
irish_dancer
03-02-2014, 21:26
Irish cuuudne!!! Czy ja mogłabym je na stronie użyć? :ninja: Katsos pupeko miało serwis napkowy :)
byłoby mi niezmiernie miło :)
Katsos pupeko miało serwis napkowy :)
Dziękuję :)
Dużo osób pyta jak nasze pieluszki wyglądają na noworodku.
Tak wygląda dwutygodniowy Szymon w otulaczu :)
http://nappime.pl/press/wp-content/uploads/2014/02/03.jpg
abcd_2007
16-02-2014, 13:55
Piękny Szymonek :heart:
Cudne zdjęcie, Szymonek :love:
Kulesława
16-02-2014, 14:46
Śliczny Szymonek :)
Cudny :)
(Wysłane z telefonu.)
ślimaczuś
16-02-2014, 15:50
śliczny Szymnek :D Słodziak niesamowity :D
cudny maluszek, gratulacje :)
a ile wtedy ważył? :ninja:
Dziewczyny bardzo dziękuję w imieniu Szymka ;)
jak się urodził ważył 3600, na zdjęciu miał koło 4 kg
kornflejka
16-02-2014, 18:53
Przesłodki!!
PROMOCJE!!! WYPRZEDAŻE!!!
Chcesz mieć pieluszkę za pół darmo? Odwiedź nasz outlet (http://nappime.pl/sklep/product-category/outlet) i kup pieluszkę w bardzo przyjemnej cenie.
Dodatkowo do końca lutego większość kieszonek (http://nappime.pl/sklep/product-category/pieluszki-pul) DYCHĘ TANIEJ!
Buuuu, chciałam pawie i rowery z outletu i już nie ma :frown
Kotków i żółwi też nie ma
karolciaczika
25-02-2014, 22:19
a będzie jakaś dokładka w outletu czy to już wszystkie pieluszki?
Ależ śliczne zdjęcie :beat:
len_a dziękuję!!
dziewczyny gdzieś za 3 tyg będzie ogólnie dostawa- jak coś będzie z wadą to trafi do outletu. Dział będzie stały, pytanie ile pieluszek ze skazą będzie w przyszłości :)
edit: kocurki w outlecie jeszcze są ;)
kammillka
26-02-2014, 12:04
już nie :(
Kuba w ulubionej kieszonce ;)
http://img.tapatalk.com/d/14/02/28/ygegutap.jpg
dziewczyny gdzieś za 3 tyg będzie ogólnie dostawa- jak coś będzie z wadą to trafi do outletu. Dział będzie stały, pytanie ile pieluszek ze skazą będzie w przyszłości :)
Monika, czy mogłabyś mi odłożyć pawie i rowery jeśli byłyby jakieś outletowe za te 3 tygodnie?
karolciaczika
01-03-2014, 09:20
hm...jakby sie tak dało to tez prosiłabym o odłożenie z outletu jakby były jakieś ze wzorów-rowery,pawie,myszki,żółwie,tukany,kameleony,mi ki albo safarii-byłabym chętna na 3szt takich z outletu :)
ale pewnie sie nie da,widziałam tylko jak teraz szybko poszły,jak patrzyłam to na stronie były już tylko jeżyki i łowickie kwiaty a te wzory już mam więc nie brałam,a reszta szybko się rozeszła :frown no ale jakby się dało i byłyby jakieś z outletu z tych wzorów to proszę o 3szt odłożenie
Charlize
08-03-2014, 11:48
MonikaK, czy jest możliwość uszycia dziewczęcego woreczka PUL na pieluchy i chłopięcego woreczka na dość duże śniadanie ;) z zamkami i napkami plastikowymi?
też w razie czego jestem chętna na rowery,myszki,Pawie i w ogóle wszystkie dziewczęce wzory jak coś prosze o pw. :)
cześć,
baaardzo dawno mnie tu nie było, a tu takie piękne nowośći. A najważniejsze to, Monika, gratulacje super słodziaka Szymonka!
madziaaliyah
09-03-2014, 15:26
MonikaK - śliczny synek, model pierwszorzędny :) I ta pieluszka w rowerki jest po prostu cudna. Może w końcu zakupię jedną z Twoich pieluszek. Na ostatni wątek sprzedażowy na bazarku się nie załapałam (chciałam jeże dla mojego Jerzyka... :( ), a i na outlet się spóźniłam... No nic, muszę pilniej śledzić zmiany na bazarku i Twoją stronę :) (czas chyba na jakiegoś smartfona z netem bo mój trupek to miniona epoka... :P )
MonikaK, czy jest możliwość uszycia dziewczęcego woreczka PUL na pieluchy i chłopięcego woreczka na dość duże śniadanie ;) z zamkami i napkami plastikowymi?
napisałam pw :)
też w razie czego jestem chętna na rowery,myszki,Pawie i w ogóle wszystkie dziewczęce wzory jak coś prosze o pw. :)
najlepiej się na newsletter zapisac, zawsze informuje o dostawach :) ale rzadko bywa II sort..
cześć,
baaardzo dawno mnie tu nie było, a tu takie piękne nowośći. A najważniejsze to, Monika, gratulacje super słodziaka Szymonka!
Dziękuję :kiss:
MonikaK - śliczny synek, model pierwszorzędny :) I ta pieluszka w rowerki jest po prostu cudna. Może w końcu zakupię jedną z Twoich pieluszek. Na ostatni wątek sprzedażowy na bazarku się nie załapałam (chciałam jeże dla mojego Jerzyka... :( ), a i na outlet się spóźniłam... No nic, muszę pilniej śledzić zmiany na bazarku i Twoją stronę :) (czas chyba na jakiegoś smartfona z netem bo mój trupek to miniona epoka... :P )
No niestety rowerki się na razie skończyły, szyją się otulacze rowerowe. Postaram się jak najszybciej dorobić rowerkowych pieluch, ale chwilę to na pewno zajmie niestety..
Monia a kiedy bedzie dostawa?
w przyszły piątek mam mieć część uszytą, nie wiem tylko ile dokładnie już będzie gotowych :) jakby co to możesz zamówić na pw to Ci odłoże :)
Mam do Was pytanie - jestem szczęśliwą posiadaczką sporego stosiku kieszonek nappime i mam z nimi problem. Mój Mikołajek używa ich od jakichś 6 tygodni (ma w tej chwili 2 miesiące i ok. 5 kg) i zaczęły nam się spore przecieki, nie przez pul tylko bokiem/górą. Mikołaj to moje jedyne dziecko i doświadczenia w wielopieluchowania mam niewiele :( Mam dwa pomysły z czego to może wynikać - po pierwsze mam wrażenie, że polarek zrobił się mniej chłonny, bo kiedy go płuczę, na początku woda w niego nie wsiąka, dopiero po chwili przelewania się zaczyna. Spróbuję strippingu, ale muszę najpierw kupić paczkę jednorazówek :( Drugi pomysł - czy ktoś próbował przeszyć boczki? Mam wrażenie, że jak już siusiu wsiąknie w polarek, to podsiąka na bodziaka w miejscach, gdzie się polar i bodziak się stykają, a nie sposób ułożyć pieluchy tak, żeby po paru ruchach dziecka polarek był całkowicie w środku. Byłabym wdzięczna za informację :) Chyba spróbuję testowo przeszyć jedną lub dwie pieluchy, bo w naszych jedynych dwóch miloviach nie mam tego problemu.
marti z opisu wynika że polarek zatłuszczony- wymocz w gorącej wodzie z ludwikiem albo innym płynem do naczyń i wypierz. Powinno pomóc. Od tego zacznij bo skoro wcześniej było ok, to to może być powód. osobiście przeszywałam kilku osobom nasze pieluchy na bokach- z tego co wiem sprawdza się :) Chociaż ja na moim Szymku stosuję oryginalnie i wycieków brak, ale to może być kwestia budowy dziecka. Choć mój drobny bardzo jest i jednak nie zdarzają się wycieki. Aha pilnuj żeby przy układaniu siusiak był skierowany na środku pieluszki i nie do góry- to pomaga ;)
melduję, że znalazłam otulacz Nappime w kwietniowym numerze Mam Dziecko (str. 25) :D i jakoś tak miło, że jednak o wielo też piszą czasami w dzieciowych gazetach
madziaaliyah
02-04-2014, 14:11
Monika, a czy kieszonki z przeszyciami tez będziecie mieć? Rowerki mnie interesują :)
lina a możesz mi skan podesłać? pisali mi czy mogą użyć zdj ale nie wiedziałam ze już to wyszło :)
madziaaliyah nie mamy normalnie z przeszyciami- mogę przeszyć po prostu na zamówienie :) ale kiesz w rowerki to za ok 2 miesiące niestety dopiero będzie- teraz będą same otulacze w rowerki.
Częściowa dostawa już w sklepie, za tydzień gdzieś będzie więcej :)
madziaaliyah
04-04-2014, 17:53
spokojnie, poczekam :) a kameleony też za 2 m-ce?
kameleony są w sklepie już :0 jak chcesz przeszycie to prosze w komentarzu napisz to przeszyję :)
madziaaliyah
04-04-2014, 21:36
to jak się zdecyduję na wzór to dam znać :)
jak ogarne siłowo to dziś wieczorem dostawa- jak nie to wrzucę jutro na sklep pieluszki :)
Czy jak dziś zamówię to dojdą na świeta? właściwie to chciałam kuupić kieszonkę kocurki ale jest info na stronie ze wyprzedana wiec pewnie nic z tego do świąt ? miała być na prezent..
już wszystko w sklepie :) kotki także :) dojdzie do świąt :) jak mi wyślesz dziś na maila potwierdzenie rpzelewu to jutro wyślemy przesyłkę (pon- wt powinna być na miejscu :))
karolciaczika
10-04-2014, 20:40
a chciałam się zapytać,nie ma na razie nic z drugiego gatunku?
sorki że dopiero teraz, ale nie miałam wcześniej dostępu do skanera :)
http://images63.fotosik.pl/877/e914bd289ef14308med.jpg
kiedy można się spodziewać w sklepie otulaczy rowerowych?
Nie ma jakiejś wiosenno-świątecznej promocji?;)
Rowerowe pieluszki i otulacze będą pewnie dopiero w czerwcu.
A promocja jak na zawołanie :D
http://nappime.pl/press/wp-content/uploads/2014/04/prom_majowka.jpg
A promocja jak na zawołanie :D
Gdyby były pawie i rowery to pewnie bym się skusiła na nie przy darmowej wysyłce... Ale może dla przyjaciółki przynajmniej Tukany na prezent kupię :)
rowery i pawie powrócą ale pewnie w okolicach końca czerwca.
Zapraszam do skorzystania z promocji :)
Przypomnę się po południu :) a i wysyłki raczej już po długim weekendzie bo wyjeżdżamy :D
Zapraszamy do odwiedzenia nas na targach Mother&Baby we Wrocławiu. Już w najbliższy weekend! Stoisko nr 41 :)
ciocia_wiedzma
06-06-2014, 16:15
Ja bym chciała pawie, tukany i kameleony z przeszyciami. Kiedy będą dostępne? I czy mogłabyś mi zrobić przeszycia w tych pieluszkach które już mam? Niestety, ale bez przeszyć się u nas nie sprawdzają :(
Dziewczyny chcę uprzedzić sumiennie- w lipcu cena pieluszek wzrośnie, jest to nieubłagane i tylko było odwlekane w czasie.
Jeszcze nie wiem dokładnie ile będzie wynosiła podwyżka.
Monika, można liczyć jeszcze na otulacz wzór jabłuszka??? I jeśli tak, to czy przed podwyżką zdążę go kupić...?
oj jabłuszek już nie będzie, może wrócą w kolejnej partii :)
czyliii? kiedy?
jabłuszka, to najpiękniejsza pieluszka jaką widziałam :heart:
czekam cierpliwie i rezerwuję, chyba że jakimś cudem trafi się taki używany do tego czasu...
najprawdopodobniej w pn. szyją się, w pn odbieram kolejne pieluszki, na pewno wszystkie otulacze ale i część kieszonek :)
ciocia_wiedzma
08-07-2014, 01:23
Dzisiaj dotarły nasze pieluszki. Są prześliczne po prostu. I bardzo dziękujemy za przeszycia :kiss:
koleszna
08-07-2014, 20:52
Moniu a mozesz uszyć kieszonkę z przeszyciami? Bo o coolmaxie pewnie pomarzyć mogę:) Jakby co to chciałabym myszki lub roweryz przeszyciami. Daj znać na priw:)
Koleszna to kup przez sklep I w komentarzu wpisz ze chcesz przeszycia :)
Ciocia wiedzma cieszę sie bardzo :)
Mała niespodzianka- 2 nowe wzory już w sklepie :)
wiem że zdjęcia średnie ale postaram się niebawem o lepsze ;)
O tak, koniki są świetne! :)
Bardzo się cieszę, że Wam się podobają :)
bardzo bardzo bardzo ładne koniki!! :)
Nastusienka
09-07-2014, 22:36
a mnie kaczuszki urzekły :love: może kiedyś dołączą do mojego stosiku ;)
Jak dla mnie również koniki wygrywają z kaczuszkami :beat:
a czy mogłabym prosić o zdjęcie kieszonki z przeszyciami jak wygląda od środka?
nata to taka sama kieszonka, tyle tylko że obszywam gumki dookoła na życzenie :)
Czy miejsce na wkład nie jest przez to węższe?
Ciut jest. Chic wklad powinien pasowac. Ale ja wole bez obszyc :D jest tu kilka dziewczyn ktore maja z przeszyciami, moze sie wypowiedza :)
Od 30.07 do 16.08 będziemy na urlopie. Stąd zamówienia złożone i opłacone do 28 będą wysłane jeszcze przed urlopem
Urlop w NappiMe.
W tym czasie wszystko -10% HASŁO: wakacje2014 Zamówienia powyżej 300 zł przesyłka gratis!
fensterka
31-07-2014, 17:05
Czy miejsce na wkład nie jest przez to węższe?
jest węższe, wkładam do takiej pieluszki wkład milovii, ale to dlatego że nie mam oryginalnych nappime
Mam pytanie, ile czasu od zakupu uwzględniacie reklamację rozwarstwionego pulu?
Moniko, status zamówienia mam jako "wstrzymano" tak ma być w związku z urlopem i wszystko zaktualizuje się w poniedziałek ?
W jakich godzinach można pieluszki odebrać w sklepie osobiście ?
Agis napisz prosze maila co za pieluszka kiedy kupiona jak prana + zdjęcia.
Jana napisz mi pw ktore zamowienie jest twoje ok? Bo sie pogubilam :D
Moniko, dziś mily pan kurier przyniosl pieluszki. Dziękuję ! Przelew z dopłatą dziś poszedł.
O, ja też dzisiaj dostałam swoje:D i Pan kurier równie miły ;)
Agis napisz prosze maila co za pieluszka kiedy kupiona jak prana + zdjęcia.
Jana napisz mi pw ktore zamowienie jest twoje ok? Bo sie pogubilam :D
Monika, ja kupiłam pieluszkę u Ciebie, Agis chciała ją kupić na bazarku. Rzeczywiście pul mocno odklejony. Kupiona w ubiegłym roku chyba w okolicach sierpnia (muszę poszukać w paragonach, albo zamówieniach), prana w płynie Lovela lub Jelp + NapyFresh temperatura 60. Zdjęcia doślę Ci na PW lub na skrzynkę firmową.
Monika, ja kupiłam pieluszkę u Ciebie, Agis chciała ją kupić na bazarku. Rzeczywiście pul mocno odklejony. Kupiona w ubiegłym roku chyba w okolicach sierpnia (muszę poszukać w paragonach, albo zamówieniach), prana w płynie Lovela lub Jelp + NapyFresh temperatura 60. Zdjęcia doślę Ci na PW lub na skrzynkę firmową.
To była jakaś taka partia chyba albo poprostu tamten pul taki, bo ja mam z wtedy mniej więcej kilka kieszonek i też prane prawidłowo a pul rozwarstwiony, nic się z nim dalej nie dzieje póki co. Starsze i nowsze są ok.
A ja z takim nieśmiałym pytaniem czy będą jeszcze pawie? :)
Tak szyją się :) tak za ok miesiąc będą :)
Monia ja uwielbiam Wasze pieluszki. Juz mam tylko nappime. Leżą pięknie. I są śliczne. !!
A w 60 st. Mozna???