Zobacz pełną wersję : Witam serdecznie z Chrzanowa
kaczucha
10-05-2012, 23:30
Mam na imię Agnieszka. Swoją chustę posiadam już prawie 5 lat. Kupiłam ją dla siostry, ale ona jej nie używała w ogóle, a ja też choć było na kim:). W lutym zostałam mamą po raz trzeci i stwierdziłam, że teraz nie odpuszczę i nauczę się wiązać. Jeszcze przed porodem zaczęłam ćwiczyć wiązania. Dzięki Waszym poradom i filmikom na youtube wydaje mi się, że nieźle mi to już wychodzi. Dzięki Wam zaczęłam też swoją przygodę z wielorazówkami i szaleństwa na bazarku pieluszkowym. Myślałam, że nałogowe kupowanie pieluszek nigdy nie będzie mnie dotyczyć, ale chyba jestem na najlepszej drodze, by w taki nałóg wpaść:mrgreen:
witam serdecznie :)
do trzech razy sztuka :)
życzę żeby chustowanie dało Ci dużo radości :)
witam, znam okolice-bywam w Chełmku i Libiążu:)
opolanka
11-05-2012, 13:59
:hello:udanego chustowania i pieluszkowania....
Witaj i życzę powodzenia w chustowaniu...nie poddawaj się.
A gdzie jest dokładnie twoje Chrzanowo? Ja bywam na wakacjach w Chrzanowie pod Ełkiem, ale na pewno jest więcej miejscowości o tej nazwie.
pozdrawiam
kaczucha
13-05-2012, 13:27
Mój Chrzanów jest dokładnie w województwie małopolskim, niedaleko Krakowa:).
Witaj:hey:
Ileż razy Travelbusem przez Chrzanów przejeżdżałam Do Krakowa na studia.
Powodzenia w noszeniu!!
Mayka1981
13-05-2012, 21:09
Mój Chrzanów jest dokładnie w województwie małopolskim, niedaleko Krakowa:).
Witaj, ja bywam w Wygiełzowie :) Powodzenia! I co masz za chustę? Po 5 latach to może byc rarytasik ;)
kaczucha
14-05-2012, 00:16
Mam chustę Hoppediz, taką zieloną Nigdy nie miałam do czynienia z żadną inną chustą, a tu na forum przeczytałam, że ona bardzo gruba jest i to mnie trochę przeraża, jak pomyślę o zbliżającym się lecie.
Mayka1981
14-05-2012, 00:31
A czemu w lecie dopiero? Teraz w niej nie nie nosisz? Lato wiele nie zmieni no tyle, że będizecie bardziej rozebrani - w upale spocisz się we wszystkim - a wtedy z chusty polecam zrobić hamak w cieniu i będzie git :D
Ja mam kółkową z Hopka Delhi, gruba no ok - ale wymiętoliłam ją i jest milusia, co i obie polecam :) miętolenie w sensie... :)
kaczucha
14-05-2012, 09:54
Ależ nie, nosimy się cały czas. Ale ja już tak na przyszłość myślę, bo już teraz było ciepło i pomyślałam sobie, że w lecie przecież będzie jeszcze gorzej. Ale rzeczywiście, jak będzie gorąco, to we wszystkim się spocę. Dziękuję za rady:).