PDA

Zobacz pełną wersję : Kraków, plac zabaw koło ul. Sloneckiego, około 12

kutylanka
10-05-2012, 23:05
Pozdrawiamy mamę dwójki, z mikrusem w wiązanej pasiastej turkusowej, może Nati, nie jestem pewna. :hello:

nuna77
12-05-2012, 11:53
Pozdrawiamy mamę dwójki, z mikrusem w wiązanej pasiastej turkusowej, może Nati, nie jestem pewna. :hello:

Tez spotkalam ta Mame , w Girasolu byla , nawet zamienilysmy kilka zdan, tez pozdrawiam

karia
16-05-2012, 23:06
Witam dziewczyny ;-)

Ja zawsze jestem tak skoncentrowana na dzieciakach, że nie wciągam się w jakieś dłuższe rozmowy.

Zajrzałam tutaj, bo właśnie szukam chustomam z prądnika czerwonego, białego...kiedyś były takie spotkania w domu kultury...może nadal są a ja nic nie wiem ??? ;-)

kutylanka
19-05-2012, 21:55
Witam dziewczyny ;-)

Ja zawsze jestem tak skoncentrowana na dzieciakach, że nie wciągam się w jakieś dłuższe rozmowy.

Zajrzałam tutaj, bo właśnie szukam chustomam z prądnika czerwonego, białego...kiedyś były takie spotkania w domu kultury...może nadal są a ja nic nie wiem ??? ;-)
z tego, co wiem, teraz te spotkania są w Famidze (dawniej Figa).

karia
21-05-2012, 15:20
z tego, co wiem, teraz te spotkania są w Famidze (dawniej Figa).

Tak, famigę znam...ale spotkania są po południu i nie jechcę już męczyć maluchów siedzeniem w samochodzie.

A ja was chyba widuję czasem w MT bordowym ? Zastanawiałam się jak dajesz radę nosić jeszcze swojego syna...trzyletni chłopiec chyba już waży ponad 15 kg? Podziwiam ;-)

kutylanka
21-05-2012, 22:42
Tak, famigę znam...ale spotkania są po południu i nie jechcę już męczyć maluchów siedzeniem w samochodzie.

A ja was chyba widuję czasem w MT bordowym ? Zastanawiałam się jak dajesz radę nosić jeszcze swojego syna...trzyletni chłopiec chyba już waży ponad 15 kg? Podziwiam ;-)
brązowe z bordo kwiatkami we wstawce? Mojego cesarza już rzadko noszę, ale nosi się całkiem ok tyle kilogramów, a może po prostu mam formę :)