Zobacz pełną wersję : Się witam nieśmiało z Wrocławia :)
Ech, pierwszy post na forum, normalnie tremę mam... ;)
Witam się niniejszym wreszcie oficjalnie, bo nieoficjalnie to już Was podczytuję od czasów wczesnociążowych. Jestem mamą 2-miesięcznego rozrabiaki, na którym testuję pieluszki wielorazowe i którego wraz z tatą nosimy w Babyloniowym ananasku. A w miniony długi weekend już się nawet z dziką radością ponosiliśmy po górach :-)
Z chustowym pozdrowieniem... :D
Tola_zet
09-05-2012, 11:57
witaj :hey:,
foty musisz wrzucić do picassy (lub inny serwer :)) i dopiero stamtąd skopiować link :D
ninuczka
09-05-2012, 22:46
cześć :)
Śmiało, śmiało... Witamy ;)
foty muszą być gdzieś na necie, a nie z dysku, żeby się zaciągnęły. Możesz edytować post i poprawić sobie.
Możesz je mieć np. w albumie na Facebooku jak używasz i wybierasz z menu podręcznego kopiuj adres obrazka a potem między znaczniki... :)
...ale się pomądrzyłam ;)
popraw bom zdjęć ciekawa ;)
Hej sąsiadko. Pozdrawiamy z Muchoboru.
Pekatrine
10-05-2012, 01:43
Krzyki pozdrawiają :)
no i trema mnie zjadła, namieszałam w pierwszym poście ;) a te linki zepsute to nie fotki, tylko emotikonki były, no wstyd normalnie... ale obiecuję poprawę i fotkę też wrzucę jak się nauczę, za instrukcje i wyrozumiałość bardzo dziękuję :)
Fajnie, że tu tyle babeczek z Wrocławia, ja z Gądowa jestem. Tylko jakoś w wędrówkach po Wrocku mało chust widuję, gdzie Wy się chowacie dziewczyny?
pozdrawiam z Kościuszki :) my notorycznie się nosimy po mieście więc może gdzieś się spotkamy :)
Pozdrawiamy z Zakrzowa ;-)
opolanka
10-05-2012, 22:15
:hello:witaj ...babylonii anansek byl moją pierwszą chustą:love:życzymy udanego chustowania i pieluszkowania
witaj :)
:hello:witaj ...babylonii anansek byl moją pierwszą chustą:love:
i moją też ;)
opolanka
11-05-2012, 13:57
witaj :)
i moją też ;)
przecudowny.....ananasek