Zobacz pełną wersję : Tula w Manufakturze
Mamo z malcem w nosidle (turkus/zieleń na panelu) widziana dziś, czyli ostatniego dnia kwietnia w łódzkiej Manufakturze. Jesteś tu? :hey:
mam pomysł kto to mogła być :ninja:
alifi, jak wyglądała Mama?
Łomatko! Jak wyglądała owa ona? :hmm: Słabo pamiętam. Włosy ciemne, brązowe bodaj, proste (chyba), wzrost średni raczej... Czy to coś wyjaśnia?
tak :ninja:
a czy ona miała wiek jakiś? ;)
w sensie bardziej to było 40, czy 20? (wg takich normalnych standardów :whistle:) i czy mama bardziej w rozmiarze 36 czy 46? ;)
i bejbe z przodu, czy z tyłu?
Śpieszę wydobywać z pamięci: wiek - rzekłabym między 20 a 30, rozmiar - 36, bejbe z przodu :) Aha. I ładna :)
no to na 99% moja nawrócona z BB Kuzynka :D :D
ha!
:jump::applause: Poważna taka była :) Się próbowałam uśmiechnąć, jakiś znak-sygnał pokoju dać, ale nie uległa delikatnym mym zakusom ;)
99,5% zatem ;)
choć ten wzrost mię martwi nieco, gdyż ona modelką w czasach dawniejszych była... hmm... no nic. dowiem się jakie to Tuli mają i czy hasała po Manu wtedyż...
Dowiedz, a juści. Pamięć mam wprawdzie płytką jak lokalna nasza rzeczułka, ale wzrost mógł mi się w nią zapaść ;)
po weryfikacji:
nie, to nie Kuzynka.
łona ma ptaszki. hej! :D