Zobacz pełną wersję : didek i nati wypuszczaja nowosci w tym samym czasie?...
kashinka
20-04-2012, 15:55
czy to przypadkowa zbieznosc? ostatnie dwa OS zostaly wypuszczone w te same dni i o tej samej godzinie co nowosci nati.
wczesniej nie sliedzilam ;)
moje teoria konspiracyjna, a jakze :mrgreen:
może i tak ale teraz to bez znaczenia bo te limity didka i tak wiszą tygodniami :) rzadko już teraz znikają w jakimś zastraszającym tempie...
Aksamitka
20-04-2012, 15:58
może i tak ale teraz to bez znaczenia bo te limity dodka i tak wiszą tygodniami :) rzadko już teraz znikają w jakimś zastraszającym tempie...Nie widzę OS petrola...
a OS petrol to co? bo nie pamietam :) ja nie mówię że w ogóle nie znikają ale z tego co pamiętam to szybko zniknęły indio Mare, wisienki chyba ostatnie, a inne to wisiłay dobrych kilka godzin czasem dni lub miesięcy - wide na przykład jedwabne indio - do dziś wisi :)
na pewno natek jest mniej ale znikają tak szybko że czasem nie ma szans zdążyć z kliknięciem w klawiaturę :)
Nie widzę OS petrola...
jeśli OS petrol to to samo co mystic petrol to wg mnie dalej wisi - w dziale Hanf :) ja przynajmniej jeszcze widzę teraz :)
Aksamitka
20-04-2012, 16:49
jeśli OS petrol to to samo co mystic petrol to wg mnie dalej wisi - w dziale Hanf :) ja przynajmniej jeszcze widzę teraz :)Tak,wisiał jeszcze przez chwilę :-)
Tak,wisiał jeszcze przez chwilę :-)
Aksamitko, albo ja mam coś nie tam z kompem albo dalej wisi :) obok dziwologą który wisi już kilka dni i nad jedwabiami które wiszą już kilka miesięcy :) ale podobnie pewnie byłoby z natkami gdyby tkali je w takiej ilości...
a to że wychodzą jednocześnie i czy to nie przypadek... pewnie nie przypadek :)
To ze wisi nie znaczy ze mozna kupic. Od jakiegos czasu wypuszczone limity sa pokazane na stronie ale kupic sie nie da :)
To ze wisi nie znaczy ze mozna kupic. Od jakiegos czasu wypuszczone limity sa pokazane na stronie ale kupic sie nie da :)
o kurcze :) nie zdawałam sobie sprawy :)
chyba się kwalifikuję do wątku "ludzie wciąż mnie zadziwiają" :)
kashinka
20-04-2012, 17:14
gdyby didek wypuszczal po dwie chusty z kazdego rozmiaru, rozchodziyby sie nieco szybciej :D
kashinka
30-05-2012, 14:02
dzis znow nati vs didek ;)
mowie wam, konspiracja :D
greeneddie
30-05-2012, 14:07
dzis znow nati vs didek ;)
mowie wam, konspiracja :D
:lol:
A ja się już kiedyś zastanawiałam nad tymi limitami - bo nati faktycznie wypuszcza tego niewiele. Didek też tak chyba kiedyś robił, widać po cenach starszych limitów. A petrol był długo u nich w sklepie, nawet dziewczyny z forum z dużym opóźnieniem zamawiając się załapały, a zainteresowanie było. Więc, nie wiem czy to taki limit :roll:
Dwie duże firmy zawsze będą ze sobą konkurować na każdej płaszczyźnie :ninja: Moim zdaniem to jest celowe działanie.
kashinka
30-05-2012, 15:33
no didek dzis dal plame, albo - pobil nati? ;)
wypuscili nowe (ohydne) indio, fiolet, jakby nie patrzec, tak jak nati - i rozeszlo sie zanim zdazylam ceny zobaczyc :roll: