Zobacz pełną wersję : Agnieszka Maciąg i jej pomysł na poród i macierzyństwo
Chce rodzić sama, bez znieczulenia, karmić piersią i nosić w chuście :) Oby więcej takich celebrytów :jump:
http://www.pudelek.pl/artykul/39671/maciag_porod_to_byla_trauma/
Chce rodzić sama, bez znieczulenia, karmić piersią i nosić w chuście :) Oby więcej takich celebrytów :jump:
http://www.pudelek.pl/artykul/39671/maciag_porod_to_byla_trauma/
hihihi
to samo wyczytałam - pudelek wymiata ;))
http://chusty.info/forum/showthread.php?t=78036
sama mogę usunąć wątek??
kocham Was :kiss:
wczoraj już chyba amst zakładała taki wątek, więc to już 3 czytelniczki pudelka :lol:
btw fajna babeczka z tej Agnieszki
W najnowszym Twoim Stylu tez o tym jest, wczoraj zdazyłam przejrzeć :)
kocham Was :kiss:
wczoraj już chyba amst zakładała taki wątek, więc to już 3 czytelniczki pudelka :lol:
btw fajna babeczka z tej Agnieszki
a ja myślałam, że to njus najświeższy a nie wczorajszy :)))
kiedyś był wątek o miłośniczkach pudelka :)
Ale fakt,że takie celebrytki robią wiecej pokazując np soię w chuście z dzieckiem, karmiąc piersią niż 100 mądrych książek. Są dla ludu autorytetami , jak prawie każdy z TV. I chwała za to Pani Maciąg
Właśnie przeczytałam-brawo!!!!!!!!!!!
nowa_aleksandria
19-04-2012, 10:32
ejj mój temat założylam MINUTĘ wcześniej dlaczego u mnie nie piszecie? ;)
Przeczytałam i pomyślałam, że trzeba Wam o tym powiedzieć, ale widzę, że już wiecie :)
Będzie nowa chustomama! :jump:
mamaLiKa
19-04-2012, 11:01
no to dzięki wam się dowiedziałam, że Maciąg jest w ciąży ;)
a chciałam właśnie napisać, że fajnie, że jest prochustowa, ale czy to aby nie za późno na takie dywagacje w jej przypadku, przecież ona dawno, dawno temu dziecko urodziła i musi już być grubo po czterdziestce :duh: :oops:
Oj żeby to nie oznaczało smetnego elastyka na poczatku a potem jakiegos wypasionego babybjorna czy jak to sie tam pisze:roll:
Myslę, że któraś z polskich firm powinna nawiązac z nia kontakt i spóbowac namówic na któraś ze swoich chust:mrgreen: Ona będzie dostawac za free nowinki a firma bedzie miała darmową reklamę:mrgreen:
roneczka
19-04-2012, 15:42
Też się zastanawiałam czy to nie chodzi o jakąś pseudo chustę typu bebelulu lulu....czs pokaże...
a ja myślałam, że to njus najświeższy a nie wczorajszy :)))
kiedyś był wątek o miłośniczkach pudelka :)
Reklamowałam się z moją pasją pudelkową już w tylu powaaaaażnych watkach, ze winnam być chyba prezeską :razz:....
Właśnie miałam donieść o chustowych planach Maciąg :roll:... Tak to jest , jak się siada do kompa po raz pierwszy po 21-ej :dunno:...
Fajnie, że znana twarz będzie propagowała taki sposób na macierzyństwo :thumbs up:...
Mucha poprzestała tylko na szumnych zapowiedziach :ninja:...
Zamiast chusty używa... niani :twisted:...
Tuli/Tula się "opiekuje" naszymi celebrytkami ;)
czy p.Agnieszka jest na forum? :ninja:
:thumbs up:
a niech nosi-maleństwu to na dobre wyjdzie:)
Paprotka
19-04-2012, 21:58
W najnowszym Twoim Stylu tez o tym jest, wczoraj zdazyłam przejrzeć :)
Ja już w zeszłym tyg. wyczytałam i chciałam tu donieść, ale marna ze mnie plotkara :P
Mayka1981
19-04-2012, 22:06
no to dzięki wam się dowiedziałam, że Maciąg jest w ciąży ;)
No i druga równie doinformowana :)
Powodzenia w realizacji planów :D
misia83_83
19-04-2012, 23:24
No brawo. Zobaczymy co wybierze. A wlasnie- co z A.Mucha?? Nosic miala...zmienila zdanie?
Oby jej się udalo, bo co innego mowic jak sie jest w ciazy, a co innego jak juz przyjdzie co do czego;-)
a ja myślałam,że to znów jakieś dziwadło, a tu miłe zaskoczenie-prosto , naturalnie...
No to już jest :)
http://nocoty.pl/title,Agnieszka-Maciag-urodzila,wid,14452812,wiadomosc.html?ticaid=5e5ee
Gardenia
01-05-2012, 14:23
piękna i mądra kobieta ;)
chciałabym tak wyglądać w jej wieku...
co tam! chciałabym tak wyglądać teraz ;)
no to moge Was uspokoić, babybjorna nie będzie :) uczyli się motać chusty pod moim okiem :)
bardzo sympatyczni ludzie, zakochani w swojej córce :D
Super! :thumbs up:
:applause:
efcia1981
18-06-2012, 07:33
no to moge Was uspokoić, babybjorna nie będzie :) uczyli się motać chusty pod moim okiem :)
brikola wchodzisz na salony ;) gratuluję takich uczniów :) zapros ją na forum, a co!:D
ee tam zaraz salony.
ale cieszę się, że chcą nosić i to nosić dobrze :D
brawo brawo brawo :applause::applause::applause::applause: