Zobacz pełną wersję : Rzepy do pieluch
Dziewczyny, gdzie się kupuje te specjalne pancerne rzepy wytrzymujące częste pranie?
Bardzo mocne i używane w pieluchach są rzepy velcro. Widziałam je kiedyś na allegro. I chyba mocne rzepy można kupić w dziale Uszyj to sam littlepenguin.eu :). Ale na pewno są też inne źródła, dziewczyny z handmade najlepiej doradzą.
wracam do tematu bo szukam rzepu (części haczykowej dokładnie) do pieluszki jak w gro via,czyli że rzep nie przyczepia się do części pętelkowej tylko do materiału.
wiecie może gdzie mogę coś takiego dostać?
sylviontko
28-09-2012, 23:25
wracam do tematu bo szukam rzepu (części haczykowej dokładnie) do pieluszki jak w gro via,czyli że rzep nie przyczepia się do części pętelkowej tylko do materiału.
wiecie może gdzie mogę coś takiego dostać?
to chyba materiał jest inny, np. haczyki przyklejają się do weluru syntetycznego całkiem ładnie. Nie miałam gro via, więc nie wiem, jak tam to jest rozwiązane, czy haczyki to typowe haczyki...
Ja kiedyś w szmatlandii znalazłam zasłonkę z materiału podobnego do wnętrza BumGeniusów taki jakby właśnie welur syntetyczny i też rzep się pięknie trzymał. dopuki haczyki się nie zbadziewiły
siewcawiatru
14-10-2012, 22:45
a można jakoś zreanimować stary rzep?
Stary rzep chyba tylko wymienić można :) Od razu najlepiej na napki to nie będą się niszczyć.
napki to dobry pomysł ale napek i napownicy brak ;)