PDA

Zobacz pełną wersję : grupa wsparcia ;)

hanti
03-01-2009, 21:00
dla tych których kurs euro powstrzymuje przed zakupami

zamarzyłam sobie indio naturalnie ciemniejący brąz, ale wg aktualnego kursu euro chusta kosztowałaby ponad 450 zł :shock:

i pozostaje mi pomarzyć........ :cry:

Biedronka
03-01-2009, 21:05
łącze sie w bólu :cryy:
Mój mąż cieszy
a moja mama szczęśliwa

ale wieżę że jeszcze przyjda dobre czasy :party:

yerba
03-01-2009, 21:06
Oj, to indio to też bym chciała mieć... :love:

Mnie powstrzymuje nie tylko kurs euro, ale także waga i prędkość ucieczki dziecka. :x

03-01-2009, 21:10
Mnie powstrzymuje nie tylko kurs euro, ale także waga i prędkość ucieczki dziecka. :x
pora na nosidła?

Ania z Tulikowa
03-01-2009, 21:10
a o jakim indio Wy mówicie, coś mi umknęło?

Kanoko
03-01-2009, 21:13
dołączam do grupy :(
wraz z moim pierwszym, Gwiazdkowym indio narodziła się we mnie jakaś zupełnie niezrozumiała ( :hide: ) potrzeba przygarnięcia mu towarzystwa...

hanti
03-01-2009, 21:20
Mnie wiek dziecia nie ogranicza, bo nawet Kinia daje się jeszcze ponosić :wink: więc i przed Kamykiem pewnie jeszcze ze dwa lata :D

a o jakim indio Wy mówicie, coś mi umknęło?

http://www.didymos.de/bilder/muster-gr/207.jpg

brązowa niteczka będzie ciemnieć z każdym praniem

petisu
03-01-2009, 21:24
Nie mówcie mi jaki jest kurs! Nie chcę wiedzieć! Jak tak dalej pojdzie będziemy sprzedawać ludziki z kasztanów i pieczątki z buraka. :(
Ciemniejące mamy tylko zielone niestety (nie wiem jakie ono zielone, ale tak się zwie).

hanti
03-01-2009, 21:38
Petisu jak będziesz robiła zamówienie, kiedy euro zechce chociaż na chwilę obniżyć loty to pamiętaj o moim małym marzeniu :D

Ania z Tulikowa
03-01-2009, 21:39
:shock: kurde to jednak coś mnie ominęło
a co to za indio? i gdzież ono?

Biedronka
03-01-2009, 21:41
Ciemniejące mamy tylko zielone niestety (nie wiem jakie ono zielone, ale tak się zwie).

zielone????
nie było wystawionego zielonego w sklepie :cryy:

hanti
03-01-2009, 21:46

zielone????

ale to 5 jest jak dobrze pamiętam

:shock: kurde to jednak coś mnie ominęło
a co to za indio? i gdzież ono?

wejdź na stronę didka i zobacz na dole wśród indio "mit farbig gewachsener Baumwolle"

aneta.s
03-01-2009, 21:49
to i ja wspieram :) choć mi to nawet to euro nie tak straszne jak to, że Julek nie da sie zawiązać.... w nic! :cry: zostały nosidła i pouch (ale nie na moje plecy) :(

Biedronka
03-01-2009, 21:59

zielone????

ale to 5 jest jak dobrze pamiętam

uff

ale qrcze ja tam nie widziałam żadnej notki ze to TE zielone :hmm:

Ania z Tulikowa
03-01-2009, 22:05
ech jak to dobrze że one bawełniane, bo sama bawełna mnie już nie rusza :mrgreen:

yerba
03-01-2009, 22:08
pora na nosidła?

Mam już .. kilka :hide: ... Reaguje równie energicznie...Kuba uznał, że pora na wyprowadzkę z domu, własne auto i piwo z kolegami a nie noszenie przez matkę...

03-01-2009, 22:10
pora na nosidła?

Mam już .. kilka :hide: ... Reaguje równie energicznie...Kuba uznał, że pora na wyprowadzkę z domu, własne auto i piwo z kolegami a nie noszenie przez matkę...
laski już wozi autem na pedały?
może by zabrał amelkę na jeden wieczór.
matka rzeczonej przypomniałaby sobie, co to jest seks.

yerba
03-01-2009, 22:13
A dawajże ją.

Dziołcha z niej atrakcyjna, zaopiekuje się nią Jakub chętnie.
(niestety, z powodu braków umiejętności konwersacji u obu stron nie doceni jej psyche ino fizis...)

Nymphadora
03-01-2009, 22:16
ciemniejace indio???

ktos to juz sprawdzil?

gdzie to jest napisane? u didka nie ma nic na ten temat...

03-01-2009, 22:21
A dawajże ją.

Dziołcha z niej atrakcyjna, zaopiekuje się nią Jakub chętnie.
(niestety, z powodu braków umiejętności konwersacji u obu stron nie doceni jej psyche ino fizis...)
obawiam się, że jedynym walorem może okazać się jej nie zarośnięte ciemiączko pierożanki.
fajną dziurę można w nim wytłuc.

Linda
03-01-2009, 22:22
No to ja baardzo tanio swoje ciemniejace zielone sprzedalam, inaczej zwane colourgrown green (natural green) blizniak colourgrown brown (nat brown). Mam za to piekna kolkowa wlasnie brazowa, jest to jedno z najbardziej miekkich indio :D

hanti
03-01-2009, 22:24
1 jest na stronie didka

2 kółkowa krąży kolor coraz piękniejszy osiągając :D

Nymphadora
03-01-2009, 22:26
wiem, ze jest na stronie didka, tylko dziwie sie, bo tam nie ma ani slowa o ciemnieniu...

Linda
03-01-2009, 22:39
Kilka fotek, ktore zrobilam:

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/t7Gx4no70InYEQfatB.jpg

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/7pwP25JK9ruU6zxltB.jpg

A tutaj juz takie indio, ktore wiecej nabralo koloru, ach piekna to byla chusta, troche zaluje, ze ja sprzedalam :cry:

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/lP6CpO1bhu0eQSJa0B.jpg

stasiu-lova
03-01-2009, 22:52
a ja do dziś żałuję, że jej nie wzięłam, choć jako pierwsza posta zauważyłam :hide: :(

Nymphadora
03-01-2009, 23:05
:szok:
to mi cos umknelo

Ania
03-01-2009, 23:11
skoro wysoko sie wznosi to i naturą rzeczy kiedys spadnąć (ladnie nie po polskiemu :twisted: ) se musi 8))
mam nadzieje ze do czerwca to uczyni :mrgreen:

Tuja
03-01-2009, 23:48
Przepiękne!!!! O takim właśnie marzyłam nie wiedząc, że istnieje :wink: , tzn o te brązy mi chodzi. O zieleniach tez marzę...

Mag
03-01-2009, 23:50
wspieram całą piersią uciemiężone kryzysem kobiety :wink: ,euro mi tam niestrasznie,bo nic nie chcę,ale i tak wspieram :D

agucha
04-01-2009, 15:06
Kilka fotek, ktore zrobilam:

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/t7Gx4no70InYEQfatB.jpg

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/7pwP25JK9ruU6zxltB.jpg

A tutaj juz takie indio, ktore wiecej nabralo koloru, ach piekna to byla chusta, troche zaluje, ze ja sprzedalam :cry:

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/lP6CpO1bhu0eQSJa0B.jpg

Hmmm, a ja nie żałuję, wielkie dzięki, Lindo :D
Całe szczęście, że to było moje jedyne moje marzenie chustowe do spełnienia :wink:

hanti
04-01-2009, 15:11
skoro wysoko sie wznosi to i naturą rzeczy kiedys spadnąć (ladnie nie po polskiemu :twisted: ) se musi 8))

do czerwca :shock: a nie dałoby się wcześniej ? :wink:

Linda
04-01-2009, 15:32
Szkoda, ze EUR tak wysoko teraz stoi... Wlasnie zerknelam na wyciag z konta, kurcze juz nie oplaca sie nic na ebayu kupowac... a szkoda, bo jeszcze kilka chust mam ochote zafarbowac :(

Mag
04-01-2009, 16:38
Szkoda, ze EUR tak wysoko teraz stoi... Wlasnie zerknelam na wyciag z konta, kurcze juz nie oplaca sie nic na ebayu kupowac... a szkoda, bo jeszcze kilka chust mam ochote zafarbowac :(
co się odwlecze, to nie uciecze :D

petisu
04-01-2009, 21:52
Są też dwa didkowe pasiaki z tych ciemniejących kolorów. Zupene sierotki, nikt nigdy o nie nie pyta. :)
Ja też mam nadzieje, ze do wiosny kurs spadnie, bo pewnie znów będzie wzmożony didkowy atak z lnami.

tulipowna
04-01-2009, 22:15
petisu a didek nie moglby takiego ciemniejacego indio wlasnie z lnem zrobic albo z konopiami? na pewno bym wtedy sie skusila, mimo ze juz nie nosze prawie ;) ale chcialabym miec dla samego mania :D

v
04-01-2009, 22:28
Są też dwa didkowe pasiaki z tych ciemniejących kolorów. Zupene

jakie to, jakie?

grown greena mialam okazje poznac ostatnio, na zywo bardzo czaruje

a jaki one osiagaja maksymalny stopien sciemnienia, jestem ciekawa

Ania
04-01-2009, 22:30

do czerwca :shock: a nie dałoby się wcześniej ? :wink:

:lool: :lool: :lool: ze przed terminem?????!!!!!!!! litości- to ma byc donoszona ciąża :lool: :lool: :lool: wiec poki co kurs euro jej spokojowi sprzyja :wink: :mrgreen:

aneta.s
04-01-2009, 22:31
no dobra..... :hide: przyłączam się do bolejących nad ceną euro :hide: :hide: :hide:

visenna2
05-01-2009, 16:46
Są też dwa didkowe pasiaki z tych ciemniejących kolorów. Zupene sierotki, nikt nigdy o nie nie pyta. :)
Ja też mam nadzieje, ze do wiosny kurs spadnie, bo pewnie znów będzie wzmożony didkowy atak z lnami.

Miałam przyjemność przez ponad rok posiadać i użytkować Larsa czyli pasiaka z ciemiejącej zieleni. Niniejszym dementuję jakoby był zielony, nie ma nic wspólnego z zieleniami widocznymi na stronie Didka :) Z każdym kolejnym praniem przybiera coraz ciemniejszy kolor, zaiste, ale jest to kolor szarozielony z przewagą szarego, taki kompostowy.
Kochałam go i kolor mi odpowiadał, ale ta naturalnie kolorowa bawełna nosi kiepsko IMO, 14 kilo czułam w ramionach solidnie. Więc Larsa przytulają juz w nowym domu :)

Ilonsa
05-01-2009, 16:49
co się odwlecze, to nie uciecze :D

ale dzieci rosną :lol: