Zobacz pełną wersję : grupa wsparcia ;)
dla tych których kurs euro powstrzymuje przed zakupami
zamarzyłam sobie indio naturalnie ciemniejący brąz, ale wg aktualnego kursu euro chusta kosztowałaby ponad 450 zł :shock:
i pozostaje mi pomarzyć........ :cry:
Biedronka
03-01-2009, 21:05
łącze sie w bólu :cryy:
Mój mąż cieszy
a moja mama szczęśliwa
ale wieżę że jeszcze przyjda dobre czasy :party:
Oj, to indio to też bym chciała mieć... :love:
Mnie powstrzymuje nie tylko kurs euro, ale także waga i prędkość ucieczki dziecka. :x
Mnie powstrzymuje nie tylko kurs euro, ale także waga i prędkość ucieczki dziecka. :x
pora na nosidła?
Ania z Tulikowa
03-01-2009, 21:10
a o jakim indio Wy mówicie, coś mi umknęło?
dołączam do grupy :(
wraz z moim pierwszym, Gwiazdkowym indio narodziła się we mnie jakaś zupełnie niezrozumiała ( :hide: ) potrzeba przygarnięcia mu towarzystwa...
Mnie wiek dziecia nie ogranicza, bo nawet Kinia daje się jeszcze ponosić :wink: więc i przed Kamykiem pewnie jeszcze ze dwa lata :D
a o jakim indio Wy mówicie, coś mi umknęło?
http://www.didymos.de/bilder/muster-gr/207.jpg
brązowa niteczka będzie ciemnieć z każdym praniem
Nie mówcie mi jaki jest kurs! Nie chcę wiedzieć! Jak tak dalej pojdzie będziemy sprzedawać ludziki z kasztanów i pieczątki z buraka. :(
Ciemniejące mamy tylko zielone niestety (nie wiem jakie ono zielone, ale tak się zwie).
Petisu jak będziesz robiła zamówienie, kiedy euro zechce chociaż na chwilę obniżyć loty to pamiętaj o moim małym marzeniu :D
Ania z Tulikowa
03-01-2009, 21:39
:shock: kurde to jednak coś mnie ominęło
a co to za indio? i gdzież ono?
Biedronka
03-01-2009, 21:41
Ciemniejące mamy tylko zielone niestety (nie wiem jakie ono zielone, ale tak się zwie).
zielone????
nie było wystawionego zielonego w sklepie :cryy:
zielone????
ale to 5 jest jak dobrze pamiętam
:shock: kurde to jednak coś mnie ominęło
a co to za indio? i gdzież ono?
wejdź na stronę didka i zobacz na dole wśród indio "mit farbig gewachsener Baumwolle"
to i ja wspieram :) choć mi to nawet to euro nie tak straszne jak to, że Julek nie da sie zawiązać.... w nic! :cry: zostały nosidła i pouch (ale nie na moje plecy) :(
Biedronka
03-01-2009, 21:59
zielone????
ale to 5 jest jak dobrze pamiętam
uff
ale qrcze ja tam nie widziałam żadnej notki ze to TE zielone :hmm:
Ania z Tulikowa
03-01-2009, 22:05
ech jak to dobrze że one bawełniane, bo sama bawełna mnie już nie rusza :mrgreen:
pora na nosidła?
Mam już .. kilka :hide: ... Reaguje równie energicznie...Kuba uznał, że pora na wyprowadzkę z domu, własne auto i piwo z kolegami a nie noszenie przez matkę...
pora na nosidła?
Mam już .. kilka :hide: ... Reaguje równie energicznie...Kuba uznał, że pora na wyprowadzkę z domu, własne auto i piwo z kolegami a nie noszenie przez matkę...
laski już wozi autem na pedały?
może by zabrał amelkę na jeden wieczór.
matka rzeczonej przypomniałaby sobie, co to jest seks.
A dawajże ją.
Dziołcha z niej atrakcyjna, zaopiekuje się nią Jakub chętnie.
(niestety, z powodu braków umiejętności konwersacji u obu stron nie doceni jej psyche ino fizis...)
Nymphadora
03-01-2009, 22:16
ciemniejace indio???
ktos to juz sprawdzil?
gdzie to jest napisane? u didka nie ma nic na ten temat...
A dawajże ją.
Dziołcha z niej atrakcyjna, zaopiekuje się nią Jakub chętnie.
(niestety, z powodu braków umiejętności konwersacji u obu stron nie doceni jej psyche ino fizis...)
obawiam się, że jedynym walorem może okazać się jej nie zarośnięte ciemiączko pierożanki.
fajną dziurę można w nim wytłuc.
No to ja baardzo tanio swoje ciemniejace zielone sprzedalam, inaczej zwane colourgrown green (natural green) blizniak colourgrown brown (nat brown). Mam za to piekna kolkowa wlasnie brazowa, jest to jedno z najbardziej miekkich indio :D
1 jest na stronie didka
2 kółkowa krąży kolor coraz piękniejszy osiągając :D
Nymphadora
03-01-2009, 22:26
wiem, ze jest na stronie didka, tylko dziwie sie, bo tam nie ma ani slowa o ciemnieniu...
Kilka fotek, ktore zrobilam:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/t7Gx4no70InYEQfatB.jpg
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/7pwP25JK9ruU6zxltB.jpg
A tutaj juz takie indio, ktore wiecej nabralo koloru, ach piekna to byla chusta, troche zaluje, ze ja sprzedalam :cry:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/lP6CpO1bhu0eQSJa0B.jpg
stasiu-lova
03-01-2009, 22:52
a ja do dziś żałuję, że jej nie wzięłam, choć jako pierwsza posta zauważyłam :hide: :(
Nymphadora
03-01-2009, 23:05
:szok:
to mi cos umknelo
skoro wysoko sie wznosi to i naturą rzeczy kiedys spadnąć (ladnie nie po polskiemu :twisted: ) se musi 8))
mam nadzieje ze do czerwca to uczyni :mrgreen:
Przepiękne!!!! O takim właśnie marzyłam nie wiedząc, że istnieje :wink: , tzn o te brązy mi chodzi. O zieleniach tez marzę...
wspieram całą piersią uciemiężone kryzysem kobiety :wink: ,euro mi tam niestrasznie,bo nic nie chcę,ale i tak wspieram :D
Kilka fotek, ktore zrobilam:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/t7Gx4no70InYEQfatB.jpg
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/7pwP25JK9ruU6zxltB.jpg
A tutaj juz takie indio, ktore wiecej nabralo koloru, ach piekna to byla chusta, troche zaluje, ze ja sprzedalam :cry:
http://fotoforum.gazeta.pl/photo/3/jf/ci/rrys/lP6CpO1bhu0eQSJa0B.jpg
Hmmm, a ja nie żałuję, wielkie dzięki, Lindo :D
Całe szczęście, że to było moje jedyne moje marzenie chustowe do spełnienia :wink:
skoro wysoko sie wznosi to i naturą rzeczy kiedys spadnąć (ladnie nie po polskiemu :twisted: ) se musi 8))
do czerwca :shock: a nie dałoby się wcześniej ? :wink:
Szkoda, ze EUR tak wysoko teraz stoi... Wlasnie zerknelam na wyciag z konta, kurcze juz nie oplaca sie nic na ebayu kupowac... a szkoda, bo jeszcze kilka chust mam ochote zafarbowac :(
Szkoda, ze EUR tak wysoko teraz stoi... Wlasnie zerknelam na wyciag z konta, kurcze juz nie oplaca sie nic na ebayu kupowac... a szkoda, bo jeszcze kilka chust mam ochote zafarbowac :(
co się odwlecze, to nie uciecze :D
Są też dwa didkowe pasiaki z tych ciemniejących kolorów. Zupene sierotki, nikt nigdy o nie nie pyta. :)
Ja też mam nadzieje, ze do wiosny kurs spadnie, bo pewnie znów będzie wzmożony didkowy atak z lnami.
tulipowna
04-01-2009, 22:15
petisu a didek nie moglby takiego ciemniejacego indio wlasnie z lnem zrobic albo z konopiami? na pewno bym wtedy sie skusila, mimo ze juz nie nosze prawie ;) ale chcialabym miec dla samego mania :D
Są też dwa didkowe pasiaki z tych ciemniejących kolorów. Zupene
jakie to, jakie?
grown greena mialam okazje poznac ostatnio, na zywo bardzo czaruje
a jaki one osiagaja maksymalny stopien sciemnienia, jestem ciekawa
do czerwca :shock: a nie dałoby się wcześniej ? :wink:
:lool: :lool: :lool: ze przed terminem?????!!!!!!!! litości- to ma byc donoszona ciąża :lool: :lool: :lool: wiec poki co kurs euro jej spokojowi sprzyja :wink: :mrgreen:
no dobra..... :hide: przyłączam się do bolejących nad ceną euro :hide: :hide: :hide:
visenna2
05-01-2009, 16:46
Są też dwa didkowe pasiaki z tych ciemniejących kolorów. Zupene sierotki, nikt nigdy o nie nie pyta. :)
Ja też mam nadzieje, ze do wiosny kurs spadnie, bo pewnie znów będzie wzmożony didkowy atak z lnami.
Miałam przyjemność przez ponad rok posiadać i użytkować Larsa czyli pasiaka z ciemiejącej zieleni. Niniejszym dementuję jakoby był zielony, nie ma nic wspólnego z zieleniami widocznymi na stronie Didka :) Z każdym kolejnym praniem przybiera coraz ciemniejszy kolor, zaiste, ale jest to kolor szarozielony z przewagą szarego, taki kompostowy.
Kochałam go i kolor mi odpowiadał, ale ta naturalnie kolorowa bawełna nosi kiepsko IMO, 14 kilo czułam w ramionach solidnie. Więc Larsa przytulają juz w nowym domu :)
co się odwlecze, to nie uciecze :D
ale dzieci rosną :lol: