Zobacz pełną wersję : Uwaga! Rodzic roku - czego to ludzie nie wymysla!!!

Polecam  :omg::duh:
https://picasaweb.google.com/117887762115142412149/RodzicRoku?authuser=0&feat=directlink
Pozdrawiam
Tylu aktów debilizmu w jednym miejscu skumulowanych dawno nie widziałam :duh:
Ludzka głupota nie zna granic... :duh:
Jasnie Pani :)
29-03-2012, 17:20
i nosidła dwa sie załapały :D:D
jakbym dzis nie prowadziła samochodu, to obfociła bym wam zdecydowaną zwyciężczynie ;) . Niosła dziecko w wisiadle, przodem do siebie. Znacie to naturalne odginanie sie góry wisiadła od noszącego? No więc ona na siłe próbowała go odgiąć jeszcze bardziej popychając otwartą dłonią .... :hmm: czoło dziecka (na oko miał miesiac). Ale nie myślcie sobie, ze to było bezcelowe dzialanie. Mama chroniła syna. Przed dymem papierosowym przez siebie wydmuchiwanym.
oj, czepiacie się... :rolleyes:
w fotelika wożą? wożą.
w nosidłach miękkich umieszczają? umieszczają.
prowadzą aktywny tryb życia? prowadzą.
eliminują dziecko z życia codziennego? nie.
no to o co kaman? :ninja:
nie wierzę! to na pewno fotomontaże...;)
Ostatnie najlepsze :lool:
Ale tak serio, to ludzie kompletnie nie mają wyobraźni :duh: Taki obrazek z fotelikiem samochodowym sama widziałam na parkingu przed marketem. A zdjęcia na sankach? To chyba się na osobną rubrykę nadaje :duh:
Naprawdę chciałam skomentować juz po obejrzeniu pierwszego, ale... po każdym kolejnym coraz niżej opadała mi szczęka :szok:
Brak słów :omg:
:lool:hardkor
ludzi coraz bardziej mnie zadziwiają:omg:
Znałam to, ale i tak mam wytrzeszcz oczu za każdym razem jak to oglądam... O taki: :omg:
i nosidła dwa sie załapały :D:D
 trzy ;)
oj, czepiacie się... :rolleyes:
w fotelika wożą? wożą.
w nosidłach miękkich umieszczają? umieszczają.
prowadzą aktywny tryb życia? prowadzą.
eliminują dziecko z życia codziennego? nie.
no to o co kaman? :ninja:
no jak to o co??
przecież nie ma ludzi grubych, głupich lub chwilowo rozum ich opuścił itp itd
dankin-82
29-03-2012, 19:52
no masakra jednym słowem :duh: