PDA

Zobacz pełną wersję : Nowa Mama do poznania,WITAJCIE

kwiacior32
23-03-2012, 19:21
Witam
Jestem tu nowa i chciałam się przywitać.Zaczynam dopiero moją przygodę z pieluchowaniem wielorazowym.Myślę tez o chuście ale nie wiem czy dam radę takie małe dziecko w niej układać.
Od 3 tygodni czytam ,oglądam i szukam.Bardzo mi się to spodobało.Proszę wybaczyć jak coś nie tak wkleję lub nie tu napisze bo jeszcze zielona jestem jak to sie robi.
Jestem mamą dwójki chłopców, Piotrusia 5 lat i Wojtusia prawie 3 miesiące.Mieszkam na Mazurach
Pozdrawiam wszystkich

annya
23-03-2012, 20:06
Witaj i pytaj.
I wbrew pozorom chustowanie nie jest takie trudne. Mazury są dość rozległe. Dwie mamy dobrze kojarzę z Twoich okolic-zawsze łatwiej jak ktoś pokaże.

kwiacior32
23-03-2012, 20:42
Witaj i pytaj.
I wbrew pozorom chustowanie nie jest takie trudne. Mazury są dość rozległe. Dwie mamy dobrze kojarzę z Twoich okolic-zawsze łatwiej jak ktoś pokaże.

Ja dokładnie w Mrągowie zamieszkuję.Muszę jeszcze poczytac o tych chustach bo narazie to o piluszkach czytam i kilka sobie zamówiłam,chce wypróbowac co mi pasuje.http://www.chusty.info/forum/images/smilies/jumping0025.gif

annya
23-03-2012, 20:46
W Mrągowie mieszka nasza bardzo doświadczona chustowo forumka ;).

kwiacior32
23-03-2012, 20:51
W Mrągowie mieszka nasza bardzo doświadczona chustowo forumka ;).
To super a kto dokładnie? może Monika M.Nie wiem czy moge pisać imiona i nazwiska.
Musze dokładnie poczytać zasady.w mnie w pracy jest dziewczyna co właśnie na Waszym forum pisała.Byłą akcja z chustą latawica na cele haraytatywne.Dobrze kojarzę?
Chciałabym chustować bo to takie miłe ,kontakt z dzieciatkiem,a i na 4 piętrz mieszkam i te wózki targać koszmar.

martaj
23-03-2012, 21:01
Witam prawie sąsiadkę ;) Moje rodzinne strony to Kętrzyn :D A i z Piecek jedna koleżanka pochodzi :) W Giżycku też swoich znajdziesz! :)

kwiacior32
23-03-2012, 21:01
No właśnie breloczki z chusty latawicy wiem gdzie były robione.Super sprawa
Żałuję tylko ze tak późno tu jestem.chyba mój drugi syn to zmienił, bo zaczełam miec troszkę czasu siedząc w domku i czytać neta.

kwiacior32
23-03-2012, 21:03
Witam prawie sąsiadkę ;) Moje rodzinne strony to Kętrzyn :D A i z Piecek jedna koleżanka pochodzi :) W Giżycku też swoich znajdziesz! :)

Witaj, ale fajnie .widze że Ty nosisz w chuście ale super, moze mnie podszkolisz kiedyś, ajk sie już zdecyduje no i kaske na chuste uzbieram, bo narazie kompletuję pieluszkihttp://www.chusty.info/forum/images/smilies/happy0030.gif

martaj
23-03-2012, 21:44
Witaj, ale fajnie .widze że Ty nosisz w chuście ale super, moze mnie podszkolisz kiedyś, ajk sie już zdecyduje no i kaske na chuste uzbieram, bo narazie kompletuję pieluszkihttp://www.chusty.info/forum/images/smilies/happy0030.gif

W Kętrzynie byłam ostatnio półtorej roku temu... A kiedy teraz, to nie wiem... Kilka postów wyżej annya wspomniała o kimś z Mrągowa :)

kwiacior32
23-03-2012, 21:47
W Kętrzynie byłam ostatnio półtorej roku temu... A kiedy teraz, to nie wiem... Kilka postów wyżej annya wspomniała o kimś z Mrągowa :)

No wiem jest jedna dziewczyna, spróbuje się z nia skontaktować.
Dopiero zauważyłam że Ty masz Poznań wpisane.
Jednak kto wie może kiedyś się spotkamy?????

hajda
30-03-2012, 22:44
witam serdecznie :)