Zobacz pełną wersję : mam radochę :)
Anna Nogajska
21-12-2008, 23:37
moja córeczka trochę wcześniej puka do wyjścia na śwait, więc musze polegiwać.
no i tak sobie leżę i myslę o tych wszystkich pieknych pieluszkach, które będzie nosić.
będę się starać od pierwszego dnia w domu bezpieluchowo, ale nie wiem jak mi to wyjdzie w praktyce z półtoraroczniakiem na karku, zobaczymy...
zaczęłam więc pranie i kompletowanie wyprawki pieluszkowo-bezpieluszkowej :).
jak już wszystko będzie gotowe to zrobię fotki :).
zacznę na pewno w dużej mierze od tetry z bawełny organicznej, a na noc śliczne swaddlebees w rozmiarze s, są takie maleńkie, maleńkie....
calineczka
21-12-2008, 23:47
czekamy na fotki, a Ty leż!!! o ile to możliwe
Czekamy na zdjęcia :)
Aniu odpoczywaj dopóki możesz ;)
Anna Nogajska
22-12-2008, 00:26
leżeć powinnam, ale.....ciężko to znoszę...dzisiaj prasowałam rzeczy dla małej w łóżku na minidesce :lool:
Ma leżeć a pieluszki pierze i prasuje!!! Oj, oj :wink:
A na zdjęcia czekam, bo ja się coraz bardziej przekonuje do wielorazówek
leżeć powinnam, ale.....ciężko to znoszę...dzisiaj prasowałam rzeczy dla małej w łóżku na minidesce :lool:
robiłam dokładnie to samo, mając przykazane leżenie przez ostatnie tygodnie ciąży...też miałam radochę ;)
Odpoczywaj Aniu... :kiss:
Lez grzecznie:-)I oglądaj i macaj pieluszki, ale bez prasowania;)Głaszcz;)
Iwanna.T
22-12-2008, 11:06
ktoś tu pisał, że prasowana tetra gorzej chłonie - może to Cię przekona do leżenia ;)
Ale rozumiem, że Cię nosi, też nie znosiłam tego leżenia...
Trzymaj się!
ale co do chłonności prasowanych to nie wiem tego z własnego doświadczenia, bo prasowanie to jest to, czego tygryski nie lubią najbardziej
Nymphadora
22-12-2008, 11:20
zaczęłam więc pranie i kompletowanie wyprawki pieluszkowo-bezpieluszkowej :).
jak już wszystko będzie gotowe to zrobię fotki :).
leżeć powinnam, ale.....ciężko to znoszę...dzisiaj prasowałam rzeczy dla małej w łóżku na minidesce
Aniu, to sie nazywa Nestbau :wink:
Anna Nogajska
22-12-2008, 11:30
taaa, z alexem ten nestbau, czyli instynkt budowy gniazda miałam już w 7 miesącu. mąż po nocach meble musiał ustawiać itd...
teraz stwierdziłam, że po nowym roku spoookojnie zdążę :). ale cóż mała ma chyba nieco inne plany, albo chciała mnie zmotywować po prostu :lool:
prasuje głownie ubranka i oczywiście mając juz troche doświadczenia wiem, że takie ilości bodziaków itd nie będą mi potrzebne, ale co tam: jak są to trzeba wyprac i wyprasowac nie??
dziękuję wam za pozytywne fluidy :)
medalion4
28-12-2008, 14:27
Witaj
Mam pytanko czy jesteś w stanie podać jakie zrobiłaś zakupy dla maluszka. Bo mój księci powoli także zaczyna pukać.