PDA

Zobacz pełną wersję : hau hau ...odszczekuje

Biedronka
20-12-2008, 16:08
...że kółkowe są be :roll:

dzisiaj pierwszy raz w życiu założyłam kółkową testową Bara .
i powiem wam ze całkiem całkiem fajnie :)
lepiej niż w pouchu na bank !
założyłam tylko na chwile bo dziecko mi padło spać ale juz stwierdzam że pouch teraz jest be :lol:

Tylko chyba coś nie teges dociągam bo materiał nad kołkami mam przy szyi i jak go przesunę na ramie to znowu po chwili mnie przydusza .
Chyba za mocno dociągam ta cześć chusty

i chyba sobie fundnę kółkową po nowym roczku :twisted:

magda-sh
20-12-2008, 16:51
potwierdzam. Teraz praktycznie tylko w kółkowych noszę Dominikę :D w domu i na dworze jak zmęczą jej się nóżki hop do kółkowej. :D

czukczynska
20-12-2008, 18:43
O tak.Własnie mam testowe indio kólkowe.Mąz się nim zachwycil.Już podpytywał o cenę :D

magdulka
21-12-2008, 00:15
I ja się podpiszę :)
Nie dawno zakupiłam inkę na kołach. Ciężko mi się do niej było przekonać, nawet wisiała na chustostraganie przez chwilę :oops: Ale wyprałam, wyprasowałam i... wcale już nie chcę się z nią rozstawać :twisted: I zdecydowanie częściej ładuję Mata do kólkowej niż do wiązanki :D

ganara
21-12-2008, 00:54
No no, to może i ja w końcu spróbuję 8))
Na razie poza wiązanką przekonałam się do poucha, ale skoro tak chwalicie :ninja:

Anna Nogajska
21-12-2008, 22:47
ja ramię zjeżdża to może powinnaś spróbować inny typ kółkowej. mnie zjeżdżają wszystkie szyte na zakładki, tak jak ma didymos.
w sumie ważne jest czy ma się wąskie, czy szerokie ramiona. może uda ci se przed zakupem ponosić w jakiejś innej jeszcze?

petisu
22-12-2008, 01:10
Didymos ma dwa rodzaje ramion. :p