PDA

Zobacz pełną wersję : Pochłania :)

Zosia 2008
16-12-2008, 14:36
Czesc dziewczyny dzis rano zdalam sobie sprawe ze od kilku dni nie robie nic innego jak tylko wertuje strony zwiazane z rodzajem, spoosobem noszenia i wszystkim co jest zwiazane z chustami!!! To jak narkotyk!! Jak bede juz miala swoja pierwsza w rece,to sie chyba posiuram ze szczescia, naprawde!!!! I moj facet bedzie szczesliwy co nie miara bo wreszcie znajde czas na posprzatanie domu:)(troche sie opuscilam:)Wariactwo!Pod choinka bedzie czekala na mnie moja sliczna NATI tylko nie moge sie zdecydowc czy ciemna zielen czy Marsylia?Jeszcze chce zapytac czy NATI ma zaznaczony srodek bo to chyba wazne?A te.. (cos czytalam pewnie teraz pomylaka )o ,,ogonach''zaznaczonych?:)o co chodzi?

april
16-12-2008, 14:41
Natka ma zaznaczony środek z obu stron. O zaznaczonych ogonach nic nie wiem :lool: ale są różnego koloru krawędzie żeby się nie pomylić przy motaniu i dociąganiu. Co do koloru to ci nie doradzę. Ale co do sprzatania to s przykrością muszę ci powiedzieć, sprzątaj teraz bo jak dostaniesz pierwszą chustę do ręki to ugrzeźniesz w sieci na dobre a forum będzie nawoływało cię nawet w snach :lool:

olgap
16-12-2008, 14:43
To jak narkotyk!! Jak bede juz miala swoja pierwsza w rece,to sie chyba posiuram ze szczescia, naprawde!!!!

uważaj bo na jednej się nie skończy :D

joawoj
16-12-2008, 14:55
Zgadzam się z dziewczynami w całej rozciągłości :D , a jeżeli chodzi o kolor, to moim zdaniem Marsylia jest najładniejsza ze wszystkich Nati :) .

Zosia 2008
16-12-2008, 15:07
Jak tylko podreperujemy budzet to kupie sobie jeszcze kilka:)Chyba ze nie zdaze bo zostane porzucona za syf w mieszkaniu:))Taka cieniutka na lato to mus!!!

kamuszyca
16-12-2008, 15:08
oj, kolorowe chustowe sny Cię czekają :twisted:

zakrecona_pchelka
16-12-2008, 15:38
Zgadzam się z dziewczynami w całej rozciągłości :D , a jeżeli chodzi o kolor, to moim zdaniem Marsylia jest najładniejsza ze wszystkich Nati :) .

Dla mnie zdecydowanie Marsylia i Ciemna Zielen - rewelacja :D

Zosia 2008
16-12-2008, 16:03
Zaraz sie poplacze juz bylam pewna ze NATI ze ciemna zielen a tu na allegro GIRASOL TĘCZOWY taka piekna za 200zl uzywana ale na zdjeciach widac ze stan idealny:)i Ellaroo po raz kolejny zawraca mi glowe no miazga sa te chusty!!!Easycare ta to nie na moja kieszen ale tez sa niesamowite moze poczekam i doskladam:)i mistrz swiata w kolorkach dla mojej Zosienki Storchenwiege w kolorze Ulli!!Ja juz jestem chora od tego wszystkiego!!!...Chce byc bogataaaa!!!:)

april
16-12-2008, 16:11
Zaraz sie poplacze juz bylam pewna ze NATI ze ciemna zielen a tu na allegro GIRASOL TĘCZOWY taka piekna za 200zl uzywana ale na zdjeciach widac ze stan idealny:)i Ellaroo po raz kolejny zawraca mi glowe no miazga sa te chusty!!!Easycare ta to nie na moja kieszen ale tez sa niesamowite moze poczekam i doskladam:)i mistrz swiata w kolorkach dla mojej Zosienki Storchenwiege w kolorze Ulli!!Ja juz jestem chora od tego wszystkiego!!!...Chce byc bogataaaa!!!:)
Ano...
witaj w naszym swiecie :hide:
p.s a zdjecie malucha wstaw sobie w podpis to nie bedziesz musiała za kazdym razem dodawac załącznika

Zosia 2008
16-12-2008, 16:17
Probowalam tak zrobic ale ja jestem ciemniakiem komputerowym i nie wiem jak? A czy to prawda ze Ellaroo to tylko dla niewielkich dzieci ze jak 7kg dzieko to juz ta chusta sie srednio nadaje?

joawoj
16-12-2008, 16:19
Mnie się kiepsko W Ellaroo nosiło w porównaniu z chustami tkanymi skośnokrzyżowo.

skybear
16-12-2008, 16:36
wejdz w panel uzytkownika i tam bedziesz miala edytuj podpis.wpisz sobie tam adres zdjecia i powinno byc ok.
a zakupu nati na pewno nie bedziesz zalowac.
chociaz lojalnie cie uprzedzamy,na tej jednej na pewno sie nie skonczy :wink:
ale to takie mile uzaleznienie i dla dziecka dobre...
a propos sliczne masz dzieciatko,jak ma na imię?

Zosia 2008
16-12-2008, 17:13
Ja wiem ze wpadlam jak sliwaka w to chustowanie,zamiast nowych butow, bedzie nowa chusta:)a butow mam ogrom:)Dzieki za pomoc we wszystkim:)A moja lala to Sophie ale wszyscy mowimy Zosia jakos tak cieplej:)

kobra
16-12-2008, 18:19
Ellaroo zdecydowanie dla lekkiego dziecka nadaje, dla ciezkiego jest za cienka

Zosia jest pieknym bobaskiem :D

garlicgirl
16-12-2008, 18:28
!!Ja juz jestem chora od tego wszystkiego!!!...Chce byc bogataaaa!!!:)
mogę się w całej rozciągłości pod tym popisać. ale póki nie jestem to się ograniczam :( a tymczasem czekam na jakąś kumulację ;)
za to zaczynam kombinować czy sobie 3 dziecka nie sprawić żeby przedłużyć okres dziecionoszenia :lol:

Zosia 2008
16-12-2008, 19:08
Dziewczyny a Girasol nadaje sie na teraz? czyli na zime?czy jednak NATI?

joawoj
16-12-2008, 19:11
Każda chusta się na zimę nadaje :D .
Ja polecam te skośnokrzyżowe Girasole (mają obie strony identyczne) - są może ciut grubsze, ale IMO lepiej noszą.

jana
16-12-2008, 19:18
Wecome :)) wciąga, pożera, uzależnia chustowanie... :mrgreen: z natki bedziesz zadowolona, z girasola też, ellaroo zdecydowanie odpada...

mimka
16-12-2008, 19:26
mam nadzieję, że prędzej czy później przyznam Wam rację odnośnie uzależnienia chustowego :) bo to istotnie "miłe uzależnienie" :) ech, tylko kosztowne. No ale..jak głód to głód ;p I kiedyś w końcu przychodzi moment przymusowego odwyku. Chyba że....

za to zaczynam kombinować czy sobie 3 dziecka nie sprawić żeby przedłużyć okres dziecionoszenia :lol:

:lol:

kamuszyca
16-12-2008, 22:32
Dziewczyny a Girasol nadaje sie na teraz? czyli na zime?czy jednak NATI?

Girasol jest bardzo fajną chustą - i na teraz i na lato :) A jeśli chodzi o kolory, to zawrotów głowy można dostać...
http://www.girasol.pl/chusty.php

Anna Nogajska
16-12-2008, 22:54
ciesz się, że masz marzenia :):)

najgorszy jest moment kiedy już w zasadzie żadna chusta cię nie kręci....kiedy osiągasz pełne zadowolenie z posiadanego stosika...
na pocieszenie dodam, że trwa to średnio rok do dwóch...a niektórym nigdy się nie zdarza :lool:

ja znowu mam marzenia :D

Tuja
17-12-2008, 12:37
mnie też porwały te 'siły nieczyste' w postaci chust :wink:
wczoraj zjadłam zupę przed komputerem, karmiłam brzdąca i jeszcze parę innych rzeczy się udało zrobić, i obiecywałam sobie, że dziś przerwa :wink: