Zobacz pełną wersję : Słabe ręce
milorzab
13-12-2008, 00:46
Zastanawiam się na ile to jest tylko wrażenie, a na ile rzeczywistość. A wrażenie mam takie, że mam słabe ręce. Ostatnio musiałam nieść Dominisia, bo zapomniałam chusty przez Wola Park i było mi strasznie ciężko. W końcu musiał iść sam. Nie pamiętam, żebym tak miała przy moich poprzednich dzieciach. Dużo nosiłam i było ok. A teraz nie. To przez brak treningu? Tylko ja tak mam?
hmm to jest ciekawe
organ nieużywany zanika... :wink: :mrgreen:
http://jacebartle.republika.pl/kangur.jpg
(sorry za żarcik ;) mam głupawkę )
milorzab
13-12-2008, 00:57
Tak - z rąki mi tylko mega paluszek od klikania pozostanie ;)
Ja dużo noszę też na rękach więc tak nie mam.
rzadko noszę na rękach, bo jak Kinia chce na ręce to jakoś automatycznie ją na plecy pakuję (nawet kiedy nie mam drogiej chusty).
Tak - z rąki mi tylko mega paluszek od klikania pozostanie ;)
:thumbs up:
hmm to jest ciekawe
organ nieużywany zanika... :wink: :mrgreen:
http://jacebartle.republika.pl/kangur.jpg
(sorry za żarcik ;) mam głupawkę )
Hahahahah, Aniuki, DOSKONAŁA analogia z tym kangurem :D
A ja też tak mam, że na rękach nie mam siły nosić, a w chuście - bez problemu kilometrami.
Z młodym na rękach wytrzymuję max 15 minut, w chuście mogę nosić dłuuuugo.
U mnie podobnie
Starszą nosilam na rękach(nie znałam chust :( ) i był ok,młodszą jak chwile ponoszę to zaraz mi ręce odpadają
Też mam podobnie, rzadko kiedy noszę Remka na rękach (>5min ;) ) i jak wypadnie tak, że chusty nie mam i chwilę go ponoszę to następnego dnia mam zakwasy :oops: :roll:
Ja też mam wrażenie że mam słabe ręce.To nawet nie chodzi o noszenie, ale gdybym tak chciała komuś dać w zęby :lol: , to zupełnie nie czuję siły w rękach
moje ręce tez nie daja rady... ech ...wszystko przez te chusty :wink:
Ręce też mam trochę słabe, jakoś jednak daję radę, gorzej z kręgosłupem... Po 10 minutach noszenia jest masakra o skutkach w czasie późniejszym nie wspomnę. Dlatego do południa noszę Flora tylko w chuście a po południu przejmuje go mąż :D
zakrecona_pchelka
15-12-2008, 11:29
u mnie tez ten organ funkcjonuje chyba jedynie od klikania..:))
węgielek
15-12-2008, 12:16
moze rozleniwilysmy sie od chustowania?
w tej sytuacji hantle w dlon i do dziela: raz, dwa, trzy, cztery. ha ha haha :lool: