Zobacz pełną wersję : gdzie w Krakowie jest największy wybór chust?
Markiza de Merteuil
14-02-2012, 14:46
Wczytuje się w wątki chustowe, w poszukiwaniu swojej pierwszej chusty i sądząc po wpisach nie ma noszenia bez macania, stąd pytam jak wyżej. Gdzie w Krk mogę sobie podotykac chusty przed ich zakupem, gdzie jest największy wybór? możecie coś polecic?
Agulinka
14-02-2012, 14:50
Pomacać i podotykać możesz w Famidze na spotkaniu chustomam - zapraszam do działy krakowskiego. Możesz poprosić, aby dziewczyny przyniosły inne swoje chusty. Nowych chust w stacjonarnym sklepie w Krakowie nie wiem czy uświadczysz, podobno na Starowiślnej mają (lub planują mieć) ale na pewno nie wszystkie dostępne na ynku. No i macanie nowego, niezłamanego kawałka, a starej, znoszonej szmaty to spora różnica. :)
elastyczne polekonty widziałam w Plazie, w sklepie ciążowym. Ale tak jak pisze Agulinka - największy przegląd tylko na spotkaniach chustowych :)
jadziolek
14-02-2012, 16:40
Na Starowiślnej jeszcze nie mają chust ,więc się nie fatyguj :) wkrótce .
Jacuszkowa
14-02-2012, 19:30
jutro jest spotkanie, więc jak napiszesz na wątku krakowskim, to pewnie mamy chętnie przyniosą chusty,
ja mogę wziąć swoje na jutro :)