Zobacz pełną wersję : Teledysk chustowy
Smieszny taki :-)
http://www.youtube.com/watch?v=PU84rDbdu8Q
Wiewi00ra
17-01-2012, 01:36
Rewelacja :D:D:D
Po wstępie z dzieckiem przodem byłam przerażona;) Ja to czepialska jestem i się cały czas zastanawiałam czy im tak wygodnie z nierozłożonym ramieniem:)
ale popularyzatorsko super;) nawet na tych obcasach, w sumie Ellevill też sesje na obcasach robi:)
zewelinal
17-01-2012, 08:27
super, a czy ja mogę mojego kloca nosić w kółkowej?
jagienkat
17-01-2012, 10:08
te obcasy to własnie sedno i przesłanie - żadne z nas zapyziałe matki-polki, tylko extra babki ;)
Fajne!!!
Ale ta w jasnej chuście to trochę psuje efekt wizualny.
boskie :)
nawet na tych obcasach, w sumie Ellevill też sesje na obcasach robi:)
postuluje kolejny chustomarsz w centrum Warszawy wlasnie na obcasach :)
Ale ta w jasnej chuście to trochę psuje efekt wizualny.oj nie, ona jest fajna, ma poczucie humoru jak ta chustą kreci
oj nie, ona jest fajna, ma poczucie humoru jak ta chustą kreci
Tamte maja dzieciaczki, fajne chusty a ta jakaś taka niepodociagana z niewiadomo czym w tej chuście.
paskowka
17-01-2012, 11:52
:) chyba juz to kiedys widziałam, ale rzecyzwiscie fajne sa babeczki:)
Gabriela1999
17-01-2012, 11:55
Dlaczego ja tak nie wyglądam jak one:-(
Ale teledysk super:-)
paskowka
17-01-2012, 11:55
Dlaczego ja tak nie wyglądam jak one:-(
Bo pewnie nie tańczysz z dzickiem w chuscie:)
Hehe, dobre, dobre. Dziś do mnie przyleciała kółkowa i się pierze właśnie. Normalnie, czuję się zainspirowana ;).
Wysłałam Małżowi :D.
roneczka
17-01-2012, 13:01
Uwielbiam ten teledysk:-)))
Ta w jasnej chuście ma niepodociągane bo ma kołyskę - przypatrywałam się - jest dobrze. Inaczej dziecko miałoby przygiętą główkę do tułowia.
Ta na samym poczatku z dzieckiem rzekomo przodem do świata - bym się nie czepiała pozycji na buddę - wbrew pozorom nie jest to zła pozycja dla dziecka, gorsza dla noszącego.
No i typowo chustowy wątek, hehehe - mama z wózkiem w tle - hihihi, na szczęście dostała pole do rehabiltacji na końcu teledysku - zaśpiewała na dachu z dzieckiem w chuście :-))))
No i kobietki wymiatają, ta "biała" jest boska, uwielbiam ją!
PchlePsotki
17-01-2012, 13:04
A ja chodzę i śpiewam.
Boże jak one sie wyginają ,tez bym tak chciała.
Dzięki za wyjaśnienie- jeszcze dużo się musze nauczyć :)
Kurcze ruchy to mają bombowe i figurka.
To powinna być reklama chystowania.
panthera
17-01-2012, 13:25
super :)
mąż obejrzał i komentarz:
"no...takie apetyczne te mamusie :D"
Artemida
17-01-2012, 13:47
teledysk super,
sama bym sobie potańczyła z młodym w chuście ale jeszcze jakoś się nie zmobilizowałam :]
Obcasy, hmmm, kuszące ale nie mam przekonania, niby pewnie chodzę ale jednak bym się bała.
Nosi ktoś obcasy do chusty?
panthera
17-01-2012, 13:50
teledysk super,
sama bym sobie potańczyła z młodym w chuście ale jeszcze jakoś się nie zmobilizowałam :]
Obcasy, hmmm, kuszące ale nie mam przekonania, niby pewnie chodzę ale jednak bym się bała.
ja nosiłam- ale tylko w sytuacjach kiedy normalnie nosze czyli na jakieś ekstra wyjścia :) bywa ze do kościoła też,
2 wesela przetańczyłam z Maćkiem w chuście i na obcasach, tyle że to jedna z najwygodniejszych butów jakie mam.
ale generalnie od kiedy miałam złamana stopę - po dłuzym noszeniu na obcasach ta stopa boli :( wie unikam obcasów wyższych niz 3-4 cm
paskowka
17-01-2012, 13:52
Ja nosiłam, ale sporadycznie - jadąć do pracy odstawiałam młodą do żłobka. No ale na dłuższa metę to nie jest wygodne, bo po pierwsze mamy gdzie idziej środek cięzkości z dzieckiem w chuście i o upadek nie trudno. A po drugie ważymy więcej i nacisk na stope jest wiekszy i stopy mnie bolały. No ale ja leciałam szybko, może na spacerku by było inaczej:)
popłakałam się ze śmiechu :lol:
roneczka
17-01-2012, 22:00
super, a czy ja mogę mojego kloca nosić w kółkowej?
jeżeli jest z lutego zeszłego roku to tak :-)