Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Otulacz a'la majteczki

Rozalinka
14-01-2012, 21:27
Dziewczyny szukam oulacza, najlepiej sam pul, w kształcie majtek, tzn. bez zapinania, tylko w gumke.
Jedyne co znalazłam to tetro z pasem sumo, ktory nie ma zbyt dobrych opinii.
Doradzicie cos?
Musi trzymać dobrze wkłady samoróbki i tetrę.

Olapio
14-01-2012, 21:30
hej :)

ja nie znam takiego :)

moze od dziewczyn szyjacych na zamowienie?

bursztynka
14-01-2012, 21:38
Dziewczyny szukam oulacza, najlepiej sam pul, w kształcie majtek, tzn. bez zapinania, tylko w gumke.
Jedyne co znalazłam to tetro z pasem sumo, ktory nie ma zbyt dobrych opinii.
Doradzicie cos?
Musi trzymać dobrze wkłady samoróbki i tetrę.

ja mam coś takiego to jest Toots jak dobrze pamiętam ale cieńszy niż pul nie próbowałam w zasadzie jeszcze leży w szufladzie

Budzik
14-01-2012, 21:40
Może majtki-trenerki?

Rozalinka
14-01-2012, 21:42
Witaj Olapio :)

Bursztynka a możesz linka podrzucic?

Znalazłam Fuzzi Bunz, ale to ma pul minkie w środku. Ja chce takie, zeby nie przyjmowały moczu.

Budzik trenerki bedą do prania po każdym siknieciu, bo maja kilka warstw i wchlona mocz.

bursztynka
14-01-2012, 21:50
Witaj Olapio :)

Bursztynka a możesz linka podrzucic?

Znalazłam Fuzzi Bunz, ale to ma pul minkie w środku. Ja chce takie, zeby nie przyjmowały moczu.

Budzik trenerki bedą do prania po każdym siknieciu, bo maja kilka warstw i wchlona mocz.

nie wiem czy znajdę kupiłam dosyć dawno ale mogę obfocić

atelka
14-01-2012, 22:46
były chyba w krainie pieluszek kiedyś takie
niestety nie pamiętam firmy
magda1980 będzie z pewnością wiedziała bo miała :)

Wiewiórka
15-01-2012, 09:00
a takie co można zapiąć po bokach niekoniecznie na dziecku, ale używać jak majteczki? To wtedy kojarzy mi się np. mother easy

Rozalinka
07-02-2012, 12:57
W związku z tym, że prosiłam Was o pomoc, piszę, jakie rozwiązanie znalazłam :)

Sylviontko uszyła mi śliczne majteczki:

http://i248.photobucket.com/albums/gg181/m_aw/IMG_1048.jpg
http://i248.photobucket.com/albums/gg181/m_aw/IMG_1049.jpg

Sprawdzają się świetnie!

Dziękuję za podpowiedzi!

sharkah
07-02-2012, 13:12
Bardzo fajnie wyglądają :thumbs up:

aż mi się takie zamarzyły :ninja:

Sylwia
08-02-2012, 22:16
Świetny pomysł!
Przydałyby mi się takie majteczki dla mojego niecierpliwego szkraba ;-)

bursztynka
08-02-2012, 22:24
pieknie wygladaja to ja sie pochwale ze z tego samego pula jadorota usza mi piekny otulacz.

sylviontko
09-02-2012, 23:42
fajnie wyglądają, i widzę, o co Ci chodzi z poprawkami :)

xenia
09-02-2012, 23:58
Sylviontko śliczne te majteczki! też byłabym zainteresowana :), może pojawią się u Ciebie?

sylviontko
10-02-2012, 00:02
są jako majtki trenerki z wkładem na napki ;) ale jak widzę, chyba lepsze jako zwykłe majteczki. nie mam na kim potestować, bo starszy się nie kwapi do odpieluchowania :( może puszczę na testy i mi powiecie, co zmienić

Jasnie Pani :)
10-02-2012, 00:16
sylviontko, te, ktore szylas dla mojej Lidki sa idealne, zadnych poprawek nie wymagaja i u nas ta wkladka nie wystaje. jakos inaczej szylas?

sylviontko
10-02-2012, 00:24
sylviontko, te, ktore szylas dla mojej Lidki sa idealne, zadnych poprawek nie wymagaja i u nas ta wkladka nie wystaje. jakos inaczej szylas?

szyte tak samo, ale Rozalinka chciała same majteczki.

Jasnie Pani :)
10-02-2012, 00:28
aaa, no tak, z inna niz "firmowa" wkładka moze tak sie stac. Majteczki sa biodrówki, ale podniesienie im stanu i tak by nic nie dało, bo brzuszek by powodował zjezdzanie ich pod (wszyta gumka). Ja tam jestem bardzo zadowolona, Młoda mi juz z pieluch wychodzi dzieki sylviontkowym majtałaskom :)

sylviontko
10-02-2012, 00:33
aaa, no tak, z inna niz "firmowa" wkładka moze tak sie stac. Majteczki sa biodrówki, ale podniesienie im stanu i tak by nic nie dało, bo brzuszek by powodował zjezdzanie ich pod (wszyta gumka). Ja tam jestem bardzo zadowolona, Młoda mi juz z pieluch wychodzi dzieki sylviontkowym majtałaskom :)

z tym się zgodzę, że dłuższe będą i tak się rolowały pod brzuszkiem, bo pierwsze tak miały.

co do odpieluchoania - brawo :)

Rozalinka
10-02-2012, 15:54
Ja jestem bardzo zadowolona!!!
W końcu nie muszę na siłę zapinać otulacza, bo moje owszem, zrobi siusiu na nocnik, ale później nie da się położyć, żeby zapiąć otulacz.
Także jestem bardzo, bardzo zadowolona.
Czekam teraz na drugie :)

Sylviontko, nie dużo wyższe, tak o 1 cm z przodu i z tyłu. :)

A wkładki made by babcia :) Pozostałości po starszej.