Zobacz pełną wersję : Informacyjnie - NSN do wzięcia
Celebrianna
12-01-2012, 21:55
http://www.thebabywearer.com/forum/showthread.php?473668-Nsn-5-temp-sale-on-Ginkgos-and-Gaia-90-each!!!!!!
tanio, ale z plamą :lol: ktoś się zgłosi?
Na przesyłkę pewnie bym wyskubała :duh:;-)
a ja mam wrażenie, że to nino jeszcze 2 tygodnie temu było w Polsce :lool::lool::lool::lool: Miałoby tu wrócić? ;)
Cale szczescie mnie nino nie rusza;)
Chociaz jedwabik bym pomacala:D moze ktos w okolicy bedzie mial;)
a ja mam wrażenie, że to nino jeszcze 2 tygodnie temu było w Polsce :lool::lool::lool::lool: Miałoby tu wrócić? ;)
nie było, w Polsce sa 2 i oba u mnie;)
w życiu bym nie kupiła chusty z taka plamą, bo to znaczy, ze ktos jej nie szanował, wiec pewnie stan ogólny też nie jest najlepszy.
no, cicho siedziałam, kogo mam na myśli ;)
a z szanowaniem chusty masz rację
Moje ninko tez ma malutenka plamkę, a nie taką straszną;)
https://lh4.googleusercontent.com/-4XpKmAA3kGc/Tw3kxsQghVI/AAAAAAAACEw/v94bfr6ZK-Y/s912/DSCF1092.jpg
też widziałam ale jakoś ten natur do mnie nie przemawia:( chyba wolę indio
NSN to nie kwestia wzoru, to jedyna chusta która jest warta swojej ceny w kwestii praktycznej. Miękka jak bita śmietanka a nośna jak sam szmatan. 12kg niesie jak noworodka:)
Ja wzór nino nawet lubię, kiedyś byłam bardzo na NSN nagrzana ale chyba jest dużo chust, które świetnie noszą a można je kupić za o wiele mniej :)
Celebrianna
13-01-2012, 14:21
Ja wzór nino nawet lubię, kiedyś byłam bardzo na NSN nagrzana ale chyba jest dużo chust, które świetnie noszą a można je kupić za o wiele mniej :)
Mam podobne pojerzenia, choć nie macałam śmietanki...
przez moje ręce przeszło kilkaset. Takiej drugiej nie ma. jest jak druga skóra. Zreszta był gdzies watek gdzie się wypowiadały włascicielki, to nie tylko moje zdanie.
ooo człowiek się uczy całe życie - nie wiedziałam, że było "świerkowe" nino ;)
przez moje ręce przeszło kilkaset. Takiej drugiej nie ma. jest jak druga skóra. Zreszta był gdzies watek gdzie się wypowiadały włascicielki, to nie tylko moje zdanie.
Brzmi baaardzo zachecajaco, ale cena za wysoka na moje progi ;) Mimo wszystko milo posluchac, ze sa takie chusty.
Demona - sprobuj zamoczyc plame i polac obficie plynem do mycia naczyn - potem delikatnie rozprowadz plyn i zostaw na dluzszy czas;) ja zostawialam na noc wspomniane Tobie PSM; potem do pralki na delikatne pranie i powinno byc po plamie. Tak bylo we wspomnianym przypadku;)
Pewnie zależy jeszcze z czego plama, moja jest z mazaka :twisted: Ale blednie po każdym praniu. ale spróbuję.
Dzieki :kiss:
Moje plamy(tzn. nie moje, ale na mojej/nie mojej juz chuscie;)) byly z czekolady i czegokolwiek innego... bo bylo ich sporo:(