Zobacz pełną wersję : Rubinrot odnaleziony :)
Zainspirowana wątkiem AMK i oczekiwaniem na chuścioszka ;) poszukuję mojej pierwszej chusty. Myślałam o tym już od dawna, ale jakoś natchnienia nie miałam. Teraz już mam.
Chusta to był indio rubinrot, rozmiar chyba 5, z zaznaczonym środkiem. Ponad 2 lata temu sprzedałam ją demonie, a ona potem... nie pamięta już komu. Coś jej się kojarzy, że kupująca miała na imię Gosia. A tutaj zdjęcie poglądowe tego cuda, którego szukam:
https://lh3.googleusercontent.com/-IyGRFLckPNg/TR9q04yIn9I/AAAAAAAAGd0/Wg7_lEMWgq8/s720/Warszawa_20090618_003.JPG?gl=PL
pomóżcie mi ją znaleźć, proszę :mighty:
Jak komuś nie chce się czytać całego wątku (a warto :mrgreen:) podpowiem, że indio rubinrot od demony kupiła Marta88. Jej to właśnie teraz poszukuję albo osoby,która od niej kupiła ślicznego rubinrota.
Pamietam CHYBA miała małgosie w nicku i była nowa wtedy. Mgosia mi pasuje, ale głowy nie dam:)
Edit: pasowałoby, mam foty ze stycznia jeszce z rubinkiem, a Mgosia sie zarejestrowała w lutym 2010.
demonko, a nie masz w histori przelewów na swoim koncie ??? np
:duh: idę zobaczyć;) za 280 ja sprzedałam:)
ale miałam malutki stosik;)
https://lh3.googleusercontent.com/-8fmUZdjMlus/S0EWBbRca6I/AAAAAAAAAlA/ff0QdNp95Pw/s640/DSC06072.JPG
a na koncie taki komunikat
Został podany zbyt długi okres dla tego zestawienia. System KB 24 przechowuje historię tylko za ostatnie 184 dni.
ide do domowego archiwum po wyciągi:) Marta dziękuj mojemu M, że to wszystko trzyma;)
fajnie tak powspominać, co ? :mrgreen:
mamaslon ma chyba teraz rubinrota, a to też Poznań, może odkupiła? ;)
mamaslon
01-01-2012, 21:47
hej:kiss:
ale ja mam takiego z krzyzykiem na srodku...wiem ze to też jakiś takis fajny rubinrot, znany znaczy tu:lol: ale to nie ten
a Mgosia miała rubinrota? hmm...jakoś nie kojarzę...ale moze...wiem że ma rapalke i vatka...:hmm:
no i dupa, od stycznia 2010 mamy wyciagi elektroniczne, których oczywiście nie drukowalismy :hide:
Ale powiem Wam, ze strasznie ubogie te wyciągi były zanim zaczęłam chusty kupowac;)
Mgosia mówi, że to nie ona....
Fajnie powspominać, fajnie:) pamietam, ze jeszce lna natura od Ciebie kupiłam i kasę za mnie założyłas na silka z Norwegii:)
Już zostałam wywołana 2- krotnie, ale to nie ja ;)
Mamaslon, też pomyślałam sobie o tobie
no to ślad się urywa... dobra zmieniam nazwę watku ma bardziej konkrtną :)
Mam wyciągi, M jednak zapisywał. On jest nienormalny, ma wyciągi z 2003 roku:rolleye:
Mam wyciągi, M jednak zapisywał. On jest nienormalny, ma wyciągi z 2003 roku:rolleye:
o... super !!! czekam z niecierpliwością :)
jest gorszy niż skarbówka :lool:
Czytam i sikam:) wyciągi maja po 3 strony a co druga transakcja chustowa:) Marta lna mi sprzedałaś 10 lutego 2010 :lool:
Chyba mam, sprzedałam 4 stycznia do Bolesławca, żonie faceta o 3 imionach, z których jedno pewnie jest nazwiskiem:) KAMIL LECH ROMAN
Czytam i sikam:) wyciągi maja po 3 strony a co druga transakcja chustowa:) Marta lna mi sprzedałaś 10 lutego 2010 :lool:
kawał historii masz w tych wyciągach :lol:
nooo:) moge Ci tez powiedziec kiedy Ci oddałam kasę za AR:)
Dobra co teraz z tym Romanem z Bolesławca??? i zmień temat to był 4.01.2010
Dobra co teraz z tym Romanem z Bolesławca??? i zmień temat to był 4.01.2010
Ty jakim Romanem? Od Romana z Bolesławca przyszedł przelew?:omg:
mamaslon
01-01-2012, 22:09
:ninja:
no a jak:mrgreen:
wiadomiks, no zapłacił ;)
Marta, patrz post 14 :mrgreen:
Mamusza nic nie wie:( nie zna,
Dobra zminiam tytuł :) Wiemy więc, że chusta poleciała do Bolesławca, a przynajmniej coś miał wspólnego z tym miastem facet, który za chustę płacił ;)
Niezły wątek śledczy się nam zrobił :mrgreen:
Czytam i kwiczę.
:lool::lool::lool:
szkoda, ze nie mam potwierdzenia nadania.. ide zobaczyć. Tez zbieram:)
Dla poprawności politycznej powinnam chyba dane pana Romana wykasowac, co???
mamaslon
01-01-2012, 22:23
kurczaki, i co znim teraz:hmm:
nosz Bolesławiec wzywac chyba...halo halo...Bolesławieckie/wickie mamy chustowe:hey:
potwierdzenia
o! to ja tez zbieram:hide:
HAAAAAAAAAAA :D
w galerii zdjęcie nr 3 :)
Ale fajna historia, rodem z biura detektywistycznego :lool:
AA po zdjęciu juz kojażę kto to :) raz spotkałam nawet, i Ona nie jest z Bolesławca tzn w nim nie mieszka
o matko, jesteście niesamowite !!!!
Pierwsze potwierdzenia mam z 16.02.2010, nie byłam kumata w poczcie wtedy:)
nie mam nk, a fb nie podołało;)
Dobra zalogowałam sie na Alę :hide:
Marta, to ja usuwam linki :)
ja też kojarzę skądś tę twarz.
A to na zdjęciu nr 3 to nie rubinrot tylko na moje oko apricot-rubin.
Ale nazwisko się zgadza. Piszę więc do niej !
łooo matko ale story:lool: nie jestem zalogowana na NK, co jest na zdjęciach? jak Wy to znalazłyście:omg:
mamaslon
01-01-2012, 22:35
tez nie mam nk, ale rozumiem ze sie dowiemy co dalej:lol:
edit
o! dowiemy się, super!
Ale z gosią byłam blisko, co :lool:
łooo matko ale story:lool: nie jestem zalogowana na NK, co jest na zdjęciach? jak Wy to znalazłyście:omg:
po nazwisku :ninja:
kilka chust mi się w ten sposób udało odzyskać ;)
w tym jedną własną :)
Marta, to ja usuwam linki :)
usuwaj :) dzięki
Jest też na fb :)
po nazwisku :ninja:
kilka chust mi się w ten sposób udało odzyskać ;)
w tym jedną własną :)
Ale, że co wpisałyście imię, nazwisko na NK lub FB a tam akurat ta osoba miała chustowe fotki???
Ale, że co wpisałyście imię, nazwisko na NK lub FB a tam akurat ta osoba miała chustowe fotki???
tak :lol:
a Ty nie masz chustowych fotek w profilu na portalu społecznościowym?
JUZ WIEM!!! Marta88
no to faktycznie Gosia z @ w nicku była :lool: :lool: :lool:
tak :lol:
a Ty nie masz chustowych fotek w profilu na portalu społecznościowym?
haha, nie mam, chyba pora to zmienić bo jak widać może to komuś bardzooo pomóc:lool:
Niezły fart, no ale drogie Panie skąd pewność, że chust nie poleciała dalej w świat:ninja:
JUZ WIEM!!! Marta88
:applause:
a jak to odkryłaś ?
tak czy tak napisałam do niej wiadomość na fb :)
mamaslon
01-01-2012, 22:41
:high:
ps: no ale moze bedzie wiadomo GDZIE poleciała dalej
Niezły fart, no ale drogie Panie skąd pewność, że chust nie poleciała dalej w świat:ninja:
pewności nie ma, ale może ta mart88 będzie chociaż pamiętała komu ją sprzedała, tak jak nasza kochana demona :lool:
haha, nie mam, chyba pora to zmienić bo jak widać może to komuś bardzooo pomóc:lool:
ja mam ;)
to się Marta dowie, dokąd poleciała dalej :)
Marta, myślisz, że jej mąż też zbiera rachunki od czasów stanu wojennego? :ninja:
eee fajnie by było gdyby pamietała np tylko miasto do jakiego poleciała bo tak to całą zabawe zepsuje:hide:
a jak to odkryłaś ?
pamiętałam o tym imieniu (tez na M :hide: spojrzałam na strone na fb, jednym okiem rzuciałm na datę urodzenia (jaka młoda :omg:), a potem otworzyłam zaawansowana wyszukiwarke i wpisałam początek, szukaj podpowiedział wszystkie opcję;)
Bo ja mam dobra pamięc w sumie... :P
nasza kochana demona :lool:
:kiss:
Marta, myślisz, że jej mąż też zbiera rachunki od czasów stanu wojennego? :ninja:
tak, Sil, wiem, że mój jest zboczony:) ale patrz, jaki użyteczny :P i ładne dzieci robi :twisted:
:kiss:
tak, Sil, wiem, że mój jest zboczony:) ale patrz, jaki użyteczny :P i ładne dzieci robi :twisted:
już nic :lol:
o nie!!! co tam było :ninja: teraz nie usnę:)
Mod Ci nie powie, bo nie wysłałam, tylko od razu edytowałam :P
no weź!!! wiesz, ze być moze nie mogę sie denerwować :twisted:
:lol:
zadbam o Ciebie :D
napisałam Ci :lol:
a nabije sobie posta
:)
już nie musisz. od jakichś dwóch tysięcy :lol:
http://www.cosgan.de/images/smilie/frech/e055.gif
już nie musisz. od jakichś dwóch tysięcy :lol:
:lool::lool::lool:
Umrę tu zaraz z Wami ze śmiechu
W każdym razie - napisłam do mart88 wiadomość dam Wam znać jak coś odpowie :)
b.szczelna
01-01-2012, 23:10
MamaUsza jest z B;)
Zeszlam:)
:bduh: Wariatki:) Ale w pozytywnym znaczeniu:)
zmieniam tytuł raz jeszcze, żeby nie było :hide:
Zagadka rozwikłana - Marta88 ma tego rubinrota nadal, pytanie czy będzie chciała go sprzedać :)
Patrz jaki dobry zakup zrobiła:)
Patrz jaki dobry zakup zrobiła:)
No.... TEN rubinrot był naprawdę fajny. Choć w sumie innych nie znam :p
że się czepnę tylko tego:
no weź!!! wiesz, ze być moze nie mogę sie denerwować :twisted:
? :ninja:
mogę poskakać :mrgreen:? :fire::fire::fire::fire:
niezłe śledczynie z Was :D
paskowka
02-01-2012, 09:06
Boskie jesteście:) kurde, ja wszytsko wyrzucam, za nic nie pamietam komu miesiąc temu coś sprzedałam, a wy tu takie rzeczy wykopałyście:)
Umarłam z rana! Genialne śledztwo! :applause: I efekt :D
mamaslon
02-01-2012, 12:07
:dancing:
że się czepnę tylko tego:
? :ninja:
mogę poskakać :mrgreen:? :fire::fire::fire::fire:
niezłe śledczynie z Was :D
też poprosiłabym o rozwinięcie tematu:ninja:
a prosze :)
http://chusty.info/forum/showthread.php?t=71658&p=1562774#post1562774
a prosze :)
http://chusty.info/forum/showthread.php?t=71658&p=1562774#post1562774
U... Kochana, a ja w nieświadomości żyję ! Gratuluje decyzji i ściskam kciuki, mogę co ? :mrgreen:
:lol: jesteście zajebiste
U... Kochana, a ja w nieświadomości żyję ! Gratuluje decyzji i ściskam kciuki, mogę co ? :mrgreen:
a niech tam! Co ma byc to bedzie;)
Dzieki!
a niech tam! Co ma byc to bedzie;)
ja tak sobie myślę, że jak będzie ||, to lepiej, żeby stragan wzmacniał sobie szkielet :)
(i też potrzymam palce)
Proszę jak pieknie wątek ewoluuje:)
Jeszcze nie ma // a ja juz odkupilam niektore moje ukochane szmaty :hide:
się znaczy, że będą :D
się znaczy, że będą :D
też tak myślę :mrgreen:
stokrotka.a
02-01-2012, 13:52
MartoS śledziłam twój wątek z wypiekami na polikach :lol:
sama chciałam poczynić taki krok w poszukiwaniach - ale jest to o wiele trudniejszcze
nie pamiętam komu sprzedałam naszą maru(4.2 lub 4.5) i nawet dokładnej daty nie bardzo pamiętam chyba styczeń 2010...
dla drugiej córki zakupiłam też maru w listopadzie 2011 używaną już przez kilka dziewczyn --> lori,węgielek...
i mam coś przeczucie że to jedna i ta sama
ale byłoby cudnie gdyby się okazało - tu pamiętam komu sprzedałam :lol:
Może pomożecie w śledztwie ;)
też tak myślę :mrgreen:
statystycznie powinno byc na 100%, ale nigdy wczesniej w dziewczynke nie celowaliśmy;)
węgielek
02-01-2012, 16:53
sama chciałam poczynić taki krok w dla drugiej córki zakupiłam też maru w listopadzie 2011 używaną już przez kilka dziewczyn --> lori,węgielek...
nigdy nie nosilam w maruyamie, nawet pozyczonej, choc bardzo bym chciala :)
edit:
MartaS gratuluje odnalezienia :)
i dodam jeszcze, ze moja moze nienajpierwsza (druga realnie) ale najukochansza chusta sprzedana dawno temu nie wiadomo komu i nie wiadomo kiedy, niedawno trafila z powrotem do mnie.
po obleceniu pol swiata postanowione jest jej przeznaczenie. dla wnukow :D
sama chciałam poczynić taki krok w poszukiwaniach - ale jest to o wiele trudniejszcze
nie pamiętam komu sprzedałam naszą maru(4.2 lub 4.5) i nawet dokładnej daty nie bardzo pamiętam chyba styczeń 2010...
dla drugiej córki zakupiłam też maru w listopadzie 2011 używaną już przez kilka dziewczyn --> lori,węgielek...
proponuję zmienić więc ten wątek na ogólny wątek śledczy: w poszukiwaniu chust ;) Mówię poważnie.
Stokrotko ja w śledztwach kiepska jestem, dziś poza tym mam podły nastrój, ale jak widziałaś są tu specjalistki od takich poszukiwań :lool: Choć chętnie się włączę w poszukiwania
ja miałam maru od Ciebie;) - kupiona w marcu 2011 i chyba wiem u kogo nadal jest, chyba;)
świetny taki sentymentalny wątek. Ja sprzedałam swojego pierwszego storcza na allegro w 2009, to byłoby wyzwanie, żeby go odnaleźć...:) choć też czasem chodziło mi po głowie;)
MartaS - gratuluję:)
stokrotka.a
02-01-2012, 23:07
olmis - dziękuję - a do kogo poleciała? :ninja:
węgielku masz rację - dopytam lori jeszcze raz od kogo miała - a wtedy tamtej osoby itd...
Po nitce do chusty...muszę sprawdzić oba końce tej chusty,bo mam dziwne przeczucie. :rolleye:
statystycznie powinno byc na 100%, ale nigdy wczesniej w dziewczynke nie celowaliśmy;)
demona, to nie działa! :D
w dzień owu wyszła nam Michasia (fakt, łobuzuje jak chłopak), a 4 dni przed owu Dominik (przytulaja z długimi włosami, ale czy jak dziewczyna?... :lool:). Teraz po owu a też chłopak. Jesteśmy antyprzykładem :D
olmis - dziękuję - a do kogo poleciała? :ninja:
węgielku masz rację - dopytam lori jeszcze raz od kogo miała - a wtedy tamtej osoby itd...
Po nitce do chusty...muszę sprawdzić oba końce tej chusty,bo mam dziwne przeczucie. :rolleye:
została w Zielonej Górze u aba
stokrotka.a
04-01-2012, 13:20
została w Zielonej Górze u aba
o dzięki!
a przebył długą drogę :) x->witbor->lori->stokrotka.a->olmis->aba
Podczytuję i jestem pod wrażeniem! :omg:
hehe, widzę ,że kolejna odnaleziona chusta ;-)