Zobacz pełną wersję : Babcia się wita
marienka
02-12-2008, 10:48
Witam się wreszcie . Podczytuję od jakiegoś czasu, wiec pora sie wreszcie ujawnić. Jestem babcią czworga wnucząt :shock: Dwoje po 2 lata i dwoje po 1 miesiąc.Moje dzieci -syn i córka chyba jakoś się namawiają na dzieci i rodzą je razem. :D Ponieważ zarówno córka jak i synowa zapałały miłością do chust ,a ja jestem szyjąca stąd moja obecność tutaj.Już znalazłam mnóstwo cennych informacji,a szukam dalej . Jestem na etapie poszukiwań materiałów.Gdyby któraś z Was mogła doradzić mi coś konkretnego będę wdzięczna. Mieszkam w Warszawie
calineczka
02-12-2008, 10:53
witam! miłego podczytywania i nie tylko!
miedziana
02-12-2008, 10:58
Jak to cudownie, że wszystkie pokolenia zarażają się chustami :) - od wnucząt do babć ( i dziadków ;) ).
Witaj serdecznie i miłego buszowania po forum :)
:welcome:
No to już mamy dwie babcie na forum :D
Witamy kolejną chustobabcię :)
witaj marienko i tutaj :D
No proszę gdzie to ludzie się mogą spotkać.Witaj Marienko :D
kamilcia.xt
02-12-2008, 12:35
Witaj! :hey:
Nymphadora
02-12-2008, 13:03
witaj!
marienka
02-12-2008, 19:31
Joaniu, Ty tutaj też? a zresztą gdzie Cię nie ma powinnam chyba raczej zapytać? :mrgreen: To miło spotkać znajomych :)
gosia_foks ? nie kojarzę :dunno:
a ja Ci dalam linka do forum.. ehhh :lool:
migotka? brzmi znajomo? ;)
marienka
02-12-2008, 22:54
A aaa,teraz wszystko jasne :D .Dałaś mi linka? No widzisz ,jak to babcia , nie dowidzi :D
A aaa,teraz wszystko jasne :D .Dałaś mi linka? No widzisz ,jak to babcia , nie dowidzi :D
no to fajnie ze juz wiesz,
a z tym linkiem :hide: dalam do komu innemu :hide: (to Malaga pytala) :hide:
czukczynska
04-12-2008, 17:20
:D Witaj :hello:
no no, babcie mamy juz dwie, to teraz pora na dziadka :D
Rozgosc sie! :D
:jump: ale się cieszę, że dołączyła kolejna babcia :applause: witaj i czuj się tutaj tak dobrze jak ja :mrgreen: sama zobaczysz jakie dziewczyny sa wspaniałe :mrgreen: życzę miłego forumowania :komp: :komp:
Witamy kolejną babcię :hello:
Witaj! :hello:
jak miło, tak rodzinnie się robi :kiss: mamusie, tatusie, a teraz babcie :jump:
nie ma jak pomocna babcia!! tylko pozazdrościć!! witamy
marta-la
14-12-2008, 17:14
marienko a ja dopiero teraz zobaczyłam ten wątek. Ale fajnie że jesteś i zmykaj do twórczego wątku doradzać wszystkim młodym szyjącym. Wszak jaka mistrzyni z Ciebie to my wiemy :wink: