Zobacz pełną wersję : TV: "Na zdrowie" z chustami
Właśnie oglądałam w internecie program "Na zdrowie", który nasza poznańska ekipa nakręcała w zeszłym tygodniu. W programie wystąpiły dziewczyny ze Stowarzyszenia "Nośmy Dzieci" i inne osoby. Jestem pod wrażeniem, wyszliśmy naprawdę super. :bliss:
Tulipowna, Comega, Zakręcona Pchełka, Tobatka – jesteście boskie i super medialne. :kiss:
Wielkie publiczne podziękowania dla Pani Kasi i Pana Błażeja z TV i dla naszego kochanego Pana dra. :jump:
Ale się cieszę. :D
9 x 14 minut TYLKO O CHUSTACH !!!!
Można oglądać na żywo w internecie tylko w tym tygodniu http://video.wtk.pl/index.php?layout=pl ... &mode=live (http://video.wtk.pl/index.php?layout=player.xtm&mode=live)
Szukajcie w programie hasła "Na zdrowie". :jump:
A czy jakos inaczej mozna to zobaczyć? Ja o 01.15 to nie dam rady :(
W przeciągu całego tygodnia program będzie powtarzany 9 razy. Dziś było już 2 razy, zostało 7. Śpiochy będą mogły polować od jutra. :wink:
Dochodzą mnie właśnie słuchy, że jutro o 9.15 ma być jedna z emisji.
mi się chyba uda załapać na tą edycję, dom śpi, można wreszcie w spokoju popracować :wink:
włączę sobie przypominacz na wszelaki słuczaj
A wszystko dzięki Natalii! :applause: :applause: :applause:
Bardzo dziękuję za niezwykłe przeżycie. :oops:
I synek jaką fajną "pamiątkę" będzie miał. :high:
Oglądałam :jump:
Świetny program, chyba najnajbardziej udany z tych, które miałam okazję widzieć
Dziewczyny naturalne, gratulacje!
Tulipowna i Pan Dr rzeczowo z przekonaniem, a do tego z klasą
A wszystko w kolorowej oprawie pasiaczków Natalii, nareszcie prawie na żywo je ujrzałam
Dzięki!
Idę spać :ninja:
Kolejny raz o 12.35. :jump:
Oglądajcie , Dziewczyny, bo chyba nie dadzą nam tego do wyświetlenia na stronie.
Nagrywanie pasiaczków nie było planowane, było inwencją Pani Kasi z TV - szefowej nagrania. Bardzo jej się podobało, że to wszystko takie kolorowe.
Zaczęło się już podczas nagrań z Panem Doktorem. Byłam tam tylko dlatego, że umawiałam to spotkanie, więc robiłam za widza. Przyszłam .... z torebeczką. :D Tuż przed nagraniem ekipa z TV zapytała, czy mamy jakieś chusty, to położymy na stole i będzie ozdoba. Wtedy wszyscy skierowali wzrok na mnie, oczywiście. :lol: Całe szczęście, że akurat w bagażniku miałam chusty dla Cafe Bociana. :lol:
ja ogladalam teraz rano!!!
gratuluje!! swietny program, pomyslany, poukladany, na spokojnie, wszystko tak zrobione ze zacheca do sporbowania!! :applause: :applause: :applause:
Dziewczyny - bardzo udany program, wypadłyście świetnie! Gratuluję wszystkim uczestniczkom i uczestnikom :-) No i szczególne gratulacje dla organizatorek :)
Dziewczyny a można gdzieś w internecie to zobaczyć? Bo niestety u rodziców nie mam kanału "na zdrowie" :cry:
a bardzo chciałabym zobaczyć.
salgonya
02-12-2008, 13:59
Ehh, za późno tu zajrzałam...
Widzę w programie, że następne Na zdrowie ma być o 16.23 - mam rozumieć, że wtedy też będzie o chustach?
Cały tydzień emitują chyba to samo, więc następna szansa jest po 16.00. :hmm: Powodzenia. :thumbs up:
Nie uzyskamy prawdopodobnie tego nagrania do wklejenia na stronie, więc jedyna szansa to oglądać w godzinach emisji.
:duh:
ale ciemna masa ze mnie, byłam cały czas przekonana, że mówicie o kanale "na zdrowie"
:lool:
ja poluję na dzisiajeszą powtórkę bo chciałabym to zobaczyć.