Zobacz pełną wersję : Emotki nie działają.
Aksamitka
12-12-2011, 16:32
Nie mogę użyć żadnej emotki-nie działają.
To tylko mój problem czy ktoś też tak ma?
:duh::twisted::rolleyes::hide::lol::eek::eek::);-):oops::cool::mad:frown:toddler::wrapmom::baby::?: :roll::hello::thumbs up::thumbs up::applause::mrgreen::omg::D:twisted::duh:
pierwsze dwa rzędy działają ;)
:omg::party::fire::high::love::rolleye::jump:
U mnie działają :D
Aksamitka
12-12-2011, 23:22
No to nie wiem co teraz? U mnie nie dzałaja żadne...dodatkowo nie mogę edytować swoich postów. Ratunku!! Nie wiem co mogę zrobić?
:mrgreen::seesaw:
mi działają
Wiem, ze np. na innych forach jest możliwość wyłączenia emotikonów, może tutaj też (choć pobieżnie przejrzałam ustawienia i nie widziałam).
Aksamitka
12-12-2011, 23:37
Mam już dwa problemy z poruszaniem się-emotki i niemożność edytowania,więc chyba to nie problem nieuważnego kliknięcia...
Aksamitka
12-12-2011, 23:52
Zaktualizowałam przeglądarkę i nadal nic...
Aksamitka
13-12-2011, 13:41
Nie mogę edytować!!! Emotki,pogrubienie tekstu-nic nie działa...
Aksamitka
14-12-2011, 01:55
:ninja::ninja::ninja::ninja:
No! Zmieniłam przeglądarkę! :poke:
:wink:
Lucy van Pelt
14-12-2011, 17:07
Ooo, właśnie widzę, że mam ten sam problem...
A przeglądarki nie chcę zmieniać!
Aksamitka
14-12-2011, 20:24
Ooo, właśnie widzę, że mam ten sam problem...
A przeglądarki nie chcę zmieniać!Miałam problem z Operą a Ty?
Lucy van Pelt
15-12-2011, 00:32
Miałam problem z Operą a Ty?
A ja też :)
Aksamitka
15-12-2011, 01:00
A ja też :)Ja się poddałam...przynajmniej na razie :-). Mam Firefoxa na teraz.
A wiecie co, w ciągu tych kilku lat funkcjonowania forum pojawiały się co jakiś czas problemy obsługiwania funkcji forum przez Operę.
Może to kwestia jakiejś aktualizacji i tego, co tam macie doinstalowane bądź nie?
Aksamitka
15-12-2011, 13:59
A wiecie co, w ciągu tych kilku lat funkcjonowania forum pojawiały się co jakiś czas problemy obsługiwania funkcji forum przez Operę.
Może to kwestia jakiejś aktualizacji i tego, co tam macie doinstalowane bądź nie?Najpierw świeżo zaktualizowałam swoją.Juz po pojawieniu się problemów-nie pomogło.Nadal nie wiem co było nie tak...
u mnie tez problem z opera
chyba czas na zmiane przegladarki ;)
"Obce" emotki mi nie działają od kilku dni (2?) - tzn. mogę je wklejać, ale znikają... :cryy: Wchodzą tylko te z ramki obok...
No i nie mogę wklejać zdjęć... :(
Z moim komputerem nikt nic nie robił (chyba?:hmm: zaraz się jeszcze upewnię...), na razie pytam tutaj: czy były jakieś zmiany ustawień? :hmm:
edit: no właśnie tak to wygląda... :
Emotki mi padły, why :?::?::?:
dzisiejszy dzień dobija a emotek w poście brak :cryy::cryy::cryy:
a dlaczego tu są a tam ich nie ma ....eh
odkąd przerzuciłam się z opery na chrome, problemu nie ma:)
odkąd przerzuciłam się z opery na chrome, problemu nie ma:)
Ja miłością dawno temu obdarzyłam Mozille Firefox czy jak to czasem nasi klienci mówią Godzille :duh: ale problem w tym, że od wczoraj w niektórych moich postach pojawiają się emotki a w innych nie....czyżby za dużo postów :twisted:, czas się opanować