Zobacz pełną wersję : Jak naprawić napy?
erithacus
29-11-2008, 16:13
W moim otulaczu Nature Babies popsuł się zatrzask. Nie łapie jak należy, trzeba się namęczyć, żeby go zapiąć, a czasem natychmiast sie odpina. NB ma trochę inne napy niż BG na przykład, takie z przerwą w środku. Wiem, że ktos kiedys pisał, że trzeba to rozszerzyć chyba. Tylko w jaki sposób? Pamieta ktoś?
W moim otulaczu Nature Babies popsuł się zatrzask. Nie łapie jak należy, trzeba się namęczyć, żeby go zapiąć, a czasem natychmiast sie odpina. NB ma trochę inne napy niż BG na przykład, takie z przerwą w środku. Wiem, że ktos kiedys pisał, że trzeba to rozszerzyć chyba. Tylko w jaki sposób? Pamieta ktoś?
ja pisalam, tylko to bylo o napach w PD. ale moze pomoze... w tym napie, ktory jest wystajacy sa dwie szczelinki (w PD przynajmniej). trzeba je troche rozepchac - ja robilam to nozem - takim jakims najbardziej tepym jaki mialam. wlozyc noz w szczelinke i delikatnie rozepchac na boki, zeby ja poszerzyc. nie umiem tego inaczej opisac, mam nadzieje, ze cos sie da zrozumiec :oops: w PD pomaga...
erithacus
29-11-2008, 22:57
Dzięki :)
Trochę zadziałało, ale funkiel nówka to się z tego nie zrobiła niestety. Te napy w NB jednak nie sa najlepszej jakości.
Nie bardzo wiem czym różnią się te napy od takich ubrankowych, ale... Miałam bardzo ładne śpioszki dla Julii i niestety większość nap w nich nie chciała chwytać. Wpadłam na pomysł, aby tą wewnętrzną część lekko rozbić młotkiem. Małż wykonał. Śpioszki służą jak nowe. Tylko zaznaczam, że trzeba uderzyć delikatnie.