Zobacz pełną wersję : Chusty w TVP Pytanie na śniadanie
Magdalena
28-11-2008, 22:28
.... powinny być w poniedziałek między 8 a 10...
a. nie mam telewizji
b. nie mogę wybrac się do kogoś co ma
c. dajcie znać czy było
materiał będzie krótki, można powiedzieć jak zwykle za krótki pod tytułem moda na chusty. no i twierdzę,że moda to może 20 % zjawiska... ale reszta to potrzeba mam i przekonanie, że im to ułatwia życie i ich dzieciom też :-)
pzdr
Magdalena
anette27
28-11-2008, 22:48
napewno dam znać,jak tylko uda mi się obejrzec :)
My śpimy o tej godzinie ;)
A ja być może dam radę oglądać :jump:
dokładnie o 8mej będzie...
po materiale w studio będzie telefon ekspercki gdzie będzie można zadzwonić i o chusty dopytać :)
dokładnie o 8mej będzie...
po materiale w studio będzie telefon ekspercki gdzie będzie można zadzwonić i o chusty dopytać :)
O! a kto będzie przy telefonie?
ale mówią ze do 4 miesiaca nie powinno sie nosic pionowo :roll: nawet w chuscie...
szczerze? gdybym nie znała chust to po zobaczeniu tego programu wcale bym się nie zainteresowała...
szczerze? gdybym nie znała chust to po zobaczeniu tego programu wcale bym się nie zainteresowała...
zgadzam sie :evil:
Ja tez mam mieszane uczucia :? Jakoś dużo stereotypów się przewija ...
To widzę, że nie jestem sama z moimi odczuciami po obejrzeniu programu...
i koniec...
jakos chaotycznie bylo, przynajmniej na koncowce, bo ogladalam tylko chwile,
no i o cenach bylo...
coz, powiedzialy ze u nich najdrozsza chusta to 170zł... mysle ze sporo osob moze sie zdziwic :shock:
a bylo cos o miekkich nosidelkach?
bo na koncowce bylo tylko ze nosidelka sa bee a chusty ok, ale czy pokazali nosidelka i "nosidelka"?
No żesz... zapomniałam :(
No może jakby Adze dali dojść do głosu powiedziałaby wiecej, a właściwie to głównie Paulina się wypowiadała.
Rozwaliło mnie wiązanie na Popkowej :roll:
Wiecie co? Pierwsze telewizyjne programy, kilka miesięcy temu kiedy chusta jeszcze nie była tak popularna i Kasia czy Magda podawały tylko garść prawdziwych faktów były lepsze. Teraz wypowiadają się jacyś niewiadomo skąd wzięci lekarze, albo użytokownicy typu ten dziennikarz, co to mówił, że mieli trzy chysty, ale wicej czasu mu zajmowało wiązanie, niż noszenie. No i wielki ekspert Kurzajewska :? Gdyby w studio była sama Aga, napewno lepiej by to wyszło. :roll:
i koniec...
powiedzialy ze u nich najdrozsza chusta to 170zł... mysle ze sporo osob moze sie zdziwic :shock:
No bo to akurat prawda, Aga tam była jako pracownik Bebelulu, a Rapalu tyle kosztuje.
i koniec...
powiedzialy ze u nich najdrozsza chusta to 170zł... mysle ze sporo osob moze sie zdziwic :shock:
No bo to akurat prawda, Aga tam była jako pracownik Bebelulu, a Rapalu tyle kosztuje.
no tak, rozumiem
Nie podobało mi się wcale. A szczególnie to, że nie dano w zasadzie Adze dojść do słowa. Myslę, że powiedziałaby więcej i lepiej niz Kurzajewska. Widziałam kiedys programy gdzie Aga mówiła i wtedy to miało sens. Dzis ten program to porażka jak dla mnie. A pani Popek to zenada.
Mam zły humor przez to :/ Może dlatego tak mnie ta Popek wkurzyła.
Nie podobało mi się wcale. A szczególnie to, że nie dano w zasadzie Adze dojść do słowa. Myslę, że powiedziałaby więcej i lepiej niz Kurzajewska. Widziałam kiedys programy gdzie Aga mówiła i wtedy to miało sens. Dzis ten program to porażka jak dla mnie. A pani Popek to zenada.
dokładnie... i ta jej rada żeby przed zakupem chusty iść na konsultację do lekarza...
Chyba dobrze, że się dopiero obudziłam i nie obejrzałam ;)
dokładnie... i ta jej rada żeby przed zakupem chusty iść na konsultację do lekarza...
Tylko nikt nie powiedział, że jeszcze jest wielu lekarzy, którzy nie znają tematu chust wcale albo ich wiedza jest szczątkowo-telewizyjna a nie prawdziwa i rzetelna.
Dobrze, że zaspałam, przynajmniej się nie zdenerwowałam. A specjalnością pani Popek jest bycie 'mądrzejszym' od zaproszonych gości, więc się nie ma co dziwić jej zachowaniu.
ja już dawno nie pokładam nadzieji w telewizji śniadaniowej- D O_K I T U!!! Całe szczęście nie mam tv :mrgreen: